2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar yaa bende ne dertli hatun oldum benim kızımın bugun sanki burnu tıkalı gibi yaa fena canim skildi ins grip filan degildir abisinin biraz akıyordu burnu sapır supur opuyor cunku baska bir bulgu yok sadece emerken hor hor ses geliyor burnunda serum dokucem az sonra fkt hic cesaretim
Yok minicik kuzum yaa oglumda hic olmamisti bebekken tıkanıklık bu simdi nerden cikti ki diyesim var oyyyy fenalardayim dostlaaaaaar

benimki de baştan beri ayrı yatıyor ama ben sorun etmedim

kizlar bebeginiz gece uyudumu kac saatte bir uyaniyor benim bebegim 3 bucuk 4 saati buluyor uyanmasi doktora soyledim kesinlikle 3saati gecirme uyandir emzir dedi ama emmiyor inatla napicam ben ya kafam cok karisik

kizlar bebeginiz gece uyudumu kac saatte bir uyaniyor benim bebegim 3 bucuk 4 saati buluyor uyanmasi doktora soyledim kesinlikle 3saati gecirme uyandir emzir dedi ama emmiyor inatla napicam ben ya kafam cok karisik
İyiymiş aslında :)
Ama kan şekeri düşer diye uyandır diyorlar sanırım. Alarm kurmayı deneyin olmazsa. Benim kız iyi uyursa iki saate falan uyanıyor. Yoksa mızırdanarak geçiyor uykular.

Yok gerçekten normal değil. Bnmkide elinde tlfn habire arabalara bakıyor. Bazen ne konustugumu ne anlattıgımı bile anlamıyor çünkü o an bize adapte değildir. Huyları tüyleri değişti iyice:) bende çok umursamıyorum artık napıyım, çocuklarıma bakıyorum kendimce:)
Bende serum sıkıyorum canım enjektörle, bebeği dik tut bişey olmaz Allahın izniyle. Bizde grip olanda yok, normaldir muhtemelen. Belki nem yetmiyor olabilir.
Cnm acilma.icin balon var rahimde acikliyi bekliooom dua edinn cnm
ben yarin doğuma.gidiyorum kızlar bana dua edin
Allah yardımcınız olsun inşallah kızlar. Güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla
Bizim hiç düzenimiz yok canım. Ama artık bir ayı geçtikten sonra 4 saatte normal diye okumuştum dün, ne derece güvenilir bilmiyorum. Ben iyi emdiyse sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Kızlar sütünüz gögsünüzden dökülüyomu .Sagmamızmi gerekiyo fazla sütü.Yoksa azalırmı sagmadıgımız icin

Valla pes ya.. Şuan alt karnımda ve böbreğimde ağrım var, sanırım taş ya da kuma işaret. rahatsızımm. İdrar yolu enfeksiyonu da var çünkü belirtilerim fazla. Sabah kontrolüm var zaten tahlil yaptırıcam.
Eşimi uyandırıp 2 dk kızı dinle wc.ye gidicem ıkınırsa kusabilir dedim. Yeni emzirmiştim. Tmm dedi, odaya dönerken kızın sesi geliyodu baktım beyimiz uyuyo kızın emdiği sütler ağzına gelmiş yutkunmaya çalışıyo. Sağol dedim ya ve sadece yüzüme baktı geri uyudu. Şu halimle sinirlerimi iyice zıplattı

İyiymiş aslında :)
Ama kan şekeri düşer diye uyandır diyorlar sanırım. Alarm kurmayı deneyin olmazsa. Benim kız iyi uyursa iki saate falan uyanıyor. Yoksa mızırdanarak geçiyor uykular.
alarm kuruyorum ama ben kizimi uyandiramiyorum cok derin uyuyor. gece uyudu mu yaninda top patlasa uyanmiyor illa kendi uyancak uykusunda emzirmeye calisiyorum oda olmuyor . ilk zamanlarr bizimde iki saatte birdi yakinda sizin uyku saatleride uzarerak etme canim
y4zy4qmurum doktorumuz 3saati gecirme sakin dedi ama bende 4 saat normal diye okudum arada kaldim napicam bilmiyorum bu gece yine fazla uyudu simdi uyandi gozler faltaşı gibi acik :)

Ben daha yatamadım.. Kızın gazı, bnm böbrek ağrım.. Allahım hayırlısı ile sabah olsaydı..
O obenmdunym şu gece gündüz ayrımlarını yapacak zamana bi gelselerdi.. Bugünlerde geçer Allah yardımcımız olsun hepimizin..

Cok tesekkur ederim canim deniyecegim simdi
Insan ister istemez korkuyor, zaten cok sancim var eczaneden ilac almıştım ama gerek kalmadi biraz çıktım ve rahatladim zor ama napalim katlanicaz bu kadar ağrım olacağını hic düşünmemiştim umarim dikisler iyilesir bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…