- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.701
benimki de baştan beri ayrı yatıyor ama ben sorun etmedimKüçük oğlan anneannesinde kalmıştı dün , bende bebeği uyutmaya çalışıyorum , saat geç olmuş baba gelecek zannediyoruz. Ohooo gece uyandımki yanımda yok. Gitmiş oğlanın yatağa yatmış.
Çok sinir oldum ... Şuanda da soğuk rüzgarlar esiyor evin içinde , hatta buuz gibi :):)
Amaan valla umursamıycam bundan sonra , çocuklarımla yatar kalkarım , kendimizi üzmekten başka bişey değil. Ya hormonların etkisi , ya da gerçekten normak değil yaptıkları. :)
Cnm acilma.icin balon var rahimde acikliyi bekliooom dua edinn cnmCan'ım yaa senin dogumu başlattılar miiRabb'im yardimcin olsun dualarım seninle inan ertesi gun bile aklına gelmeyecek o dogum acılari bebegin sagsalim kucağında gorunce hersey geciyor
Normal mi cnm sende sumi yiyecenben yarin doğuma.gidiyorum kızlar bana dua edin
Normal mi cnm sende sumi yiyecen
KizzHappyanne gitmedinmii kozzzz sende yiyecen benimmgibi balon asadsn demek
Benim yoktu alttan balon yerlestirdiler yasvas yvas acilma olcakmis sonra gerekirse suni falsn isteNormal canım 4cm açılmak var az verecek 4damla normali 8damlaymis...oğlum sağlıkla.gelsin de ben dayanirim
İyiymiş aslında :)kizlar bebeginiz gece uyudumu kac saatte bir uyaniyor benim bebegim 3 bucuk 4 saati buluyor uyanmasi doktora soyledim kesinlikle 3saati gecirme uyandir emzir dedi ama emmiyor inatla napicam ben ya kafam cok karisik
Yok gerçekten normal değil. Bnmkide elinde tlfn habire arabalara bakıyor. Bazen ne konustugumu ne anlattıgımı bile anlamıyor çünkü o an bize adapte değildir. Huyları tüyleri değişti iyice:) bende çok umursamıyorum artık napıyım, çocuklarıma bakıyorum kendimce:)Küçük oğlan anneannesinde kalmıştı dün , bende bebeği uyutmaya çalışıyorum , saat geç olmuş baba gelecek zannediyoruz. Ohooo gece uyandımki yanımda yok. Gitmiş oğlanın yatağa yatmış.
Çok sinir oldum ... Şuanda da soğuk rüzgarlar esiyor evin içinde , hatta buuz gibi :):)
Amaan valla umursamıycam bundan sonra , çocuklarımla yatar kalkarım , kendimizi üzmekten başka bişey değil. Ya hormonların etkisi , ya da gerçekten normak değil yaptıkları. :)
Bende serum sıkıyorum canım enjektörle, bebeği dik tut bişey olmaz Allahın izniyle. Bizde grip olanda yok, normaldir muhtemelen. Belki nem yetmiyor olabilir.Kızlar yaa bende ne dertli hatun oldum benim kızımın bugun sanki burnu tıkalı gibi yaafena canim skildi ins grip filan degildir abisinin biraz akıyordu burnu sapır supur opuyor cunku baska bir bulgu yok sadece emerken hor hor ses geliyor burnunda serum dokucem az sonra fkt hic cesaretim
Yok minicik kuzum yaaoglumda hic olmamisti bebekken tıkanıklık bu simdi nerden cikti ki diyesim var oyyyy fenalardayim dostlaaaaaar
Cnm acilma.icin balon var rahimde acikliyi bekliooom dua edinn cnm
Allah yardımcınız olsun inşallah kızlar. Güzel haberler bekliyoruz hayırlısıylaben yarin doğuma.gidiyorum kızlar bana dua edin
Bizim hiç düzenimiz yok canım. Ama artık bir ayı geçtikten sonra 4 saatte normal diye okumuştum dün, ne derece güvenilir bilmiyorum. Ben iyi emdiyse sıkıntı olacağını sanmıyorum.kizlar bebeginiz gece uyudumu kac saatte bir uyaniyor benim bebegim 3 bucuk 4 saati buluyor uyanmasi doktora soyledim kesinlikle 3saati gecirme uyandir emzir dedi ama emmiyor inatla napicam ben ya kafam cok karisik
Bebek dogdugundan berimi ayrı yatiyosunuz yoksa her zamanmıbenimki de baştan beri ayrı yatıyor ama ben sorun etmedim
alarm kuruyorum ama ben kizimi uyandiramiyorum cok derin uyuyor. gece uyudu mu yaninda top patlasa uyanmiyor illa kendi uyancak uykusunda emzirmeye calisiyorum oda olmuyor . ilk zamanlarr bizimde iki saatte birdi yakinda sizin uyku saatleride uzarerak etme canimİyiymiş aslında :)
Ama kan şekeri düşer diye uyandır diyorlar sanırım. Alarm kurmayı deneyin olmazsa. Benim kız iyi uyursa iki saate falan uyanıyor. Yoksa mızırdanarak geçiyor uykular.
Böbrek agrisida en az digum sancisi kadar berbat demeBen daha yatamadım.. Kızın gazı, bnm böbrek ağrım.. Allahım hayırlısı ile sabah olsaydı..
O obenmdunym şu gece gündüz ayrımlarını yapacak zamana bi gelselerdi.. Bugünlerde geçer Allah yardımcımız olsun hepimizin..
İnan doğum sancısı daha iyi:)Böbrek agrisida en az digum sancisi kadar berbat deme
Abowww evet bu mesela hastalik ama dogum agrisiii mucizeİnan doğum sancısı daha iyi:)
Cok tesekkur ederim canim deniyecegim simdiBenim ilk doğumdan sonra olmuştu, taş gibi ve ağrı verici. Ütüyle havlu ısıtıp sardım, ısındıkca masaj yaptım, devamlı sağdım. Ilık duşa girip ovaladım koltuk altından itibaren. Göğsü elleyince pütür pütür geliyodur eline, özellikle o noktalara oval hareketlerle masaj yaparsan iyi geliyor. İlaca gerek kalmadan atlattım uğraşa uğraşa. Sanada geçmiş olsun canım inşallah çabuk düzelir.
Insan ister istemez korkuyor, zaten cok sancim var eczaneden ilac almıştım ama gerek kalmadi biraz çıktım ve rahatladim zor ama napalim katlanicaz bu kadar ağrım olacağını hic düşünmemiştim umarim dikisler iyilesir bi an önceKızlar sizin dikiş makata doğru mu benimki sağ yandan dikilmiş , büyük tuvalette bende çok stres yaşamıştım 3 gün çıkamamıştım ciktigimda ise dikislerim degilde makatim çok acimisti sanki cam kiriklari geçiyor gibiydi içinden bide kanamisti tabi oyuzden çok stres yapmayın gelince hemen yapın dikislere hiç birşey olmuyor
Masaj yaptim biraz sağdım ama hala geçmedi yarin dr gidicem simdilik tek meme idare ediyorum off annelik zormuş bi yandan dikişler bi yandan böyle şeylerBenim okdu titrwdim ates yapti kizardi aile hekimi antibiyotik verdi gecti