2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bebisi birakacagim yer yok hastaneye koymak istemwdim dikiş yokta dediğin gibi rahime bakiyolar alttanmi baktı karindanmi? Çatali görmek istemiyorum

Bugün benimkine alttan baktılar hiç beklemiyordum alttan ama dikise bakarken acı yaşadım ultrasonda bı acı olmadı sanki

Kizlar hastanedeyim aciklik yoktu sey soktular balon acilsin rahim diye hap sararliymis suann feciii agrim var dayanilmicak ama acikliyi beklioruzzz sukurrr
Nuye aliorlar plasentam yaslanmis diye canlar bebeye yiyecek gitmiornus beslemiormus dua edin neolurr suannnn agrimm fena takla atiom

Bende bende bendeee :) al birini vur ötekine.
Dün bizimkide yorgun geldi diye iki çift laf edemedik, agresifliği tavandı. Gece bir iki defa kaldırmıştım bebiş durmayınca, uykusu bölündü ya temelli sinirli oluyor o zamanlar. İyi de benim sinir küpü olmam lazım o zaman dimi. Yemek bulaşık çamaşır, 4 yaşındaki oğluş, bebiş hepsi bende. Bi de üç güne bir kaçamak ev süpürüyorum on dk fırsat buldum mu. Çünkü gelen giden oluyor.. Ben nereye yetişeyim şaşırdım valla tek başıma. Aksam azcık yatıyım sen bak diyorum tmm diyo sonra yok çay içelim, yok kahve içelim muhabbeti oluyo. Bebeği ben sakinletemiyorum ağlayınca diyo. Bebiş uyursa bakıyo sağolsun :)) Sağlık olsun, ne yapayım..
Canım dış kesinin atıldığı yer varya aynı hizada içe doğru da kesiliyo tek seferde, yırtılma fazla olabilir diye. Kendi eriyor o gitmiyosun aldırmaya.
Bebiş emmeden önce ve sonra göğsüne kendi sütünü sür canım, kahve alanın tamamına sür. Bir süre sonra geçer ama ilerlersede krem vs isteyebilirsin. Dikiş ipi koyu renkli oluyor, zamanla rengi mavimsiye dönüyo, sarı oluncada kopup geliyo.
Genelde öyle oluyo canım, gaz sancısı diyorum; her bebekte olur sabır diyolar. Bi şikayetim olsa üç ay sonra geçer diyolar :) inşallah çabuk rahatlar bütün bebişler

Canım benimde geçen hafta oldu, iki gün sürdü bi sağ bi sol dolandı durdu. Geçmese bende gidecektim. İstersen bi git acile.
Allah yardımcın olsun bir avazda kurtul inşallah canım, hayırlı haberlerini bekliyorum

Küçük oğlan anneannesinde kalmıştı dün , bende bebeği uyutmaya çalışıyorum , saat geç olmuş baba gelecek zannediyoruz. Ohooo gece uyandımki yanımda yok. Gitmiş oğlanın yatağa yatmış.
Çok sinir oldum ... Şuanda da soğuk rüzgarlar esiyor evin içinde , hatta buuz gibi :):)

Amaan valla umursamıycam bundan sonra , çocuklarımla yatar kalkarım , kendimizi üzmekten başka bişey değil. Ya hormonların etkisi , ya da gerçekten normak değil yaptıkları. :)

Geçmiş olsun.. epiduralden kaynakliysa kahve, su iç bol bol.. birde Cola demişti arkadaşım hemen kesti demişti. . Denemek ten zarar gelmez bence.. allah kolaylik versin..

Happyanne nasılsın canım sesin çıkmıyor. Bebek geldi anlaşılan
Güzel haberler le gelirsn umarım...

Yok nerdee.. benim kızın gelmek gibi bi niyeti yok..
Kontrolden geldik şimdi. hala çok yukarda ve 1 cm açıklık. Suni sancı dan önce alttan tampon koyacak yarın. Açıklık olsun diye.. sonra sanci bekleyeceğim artık pazartesiye kadar sanırım. O vakte de gelmezse ve açıklık olursa tabi suni(
Bu kadar eziyetten sonra sezeryan olmaz inş. .
Sinirlerin bozuldu. Sabrim kalmadı artık. Evde 3 çocuk. Kendimi tasiyamiyorum. Yanımda kimse yok. Eşim dursa bütün gün duramiyo is güç. . Oturup Ağlıyorum artık.. bir an önce çıksın istiyorum.. ki yarın 41 de doluyor. .

Rabbim en kolay şekilde kucağına almayi nasip etsin. Dualarimiz seninle...

Oyy canım yaa zor biliyorum. Allah yardımcın olsun inşallah seseryana gerek kalmadan kurtulursunuz.
Bolca çömelme hareketi dene istersen. Bende işe yaradı öyle bekliyodum yerde on onbeş dk kadar doğumdan önce . Gittiğimde 5 cm di açıklığım. Onun etkisi oldu diye dğşünüyorum ondan önceki kontrolde hiç yoktu çünkü açılmam.

Bende yapıyorum çömelme ama 15 dk duramiyorum. . Sıcak suda otururyorum. İlişki. . Hayirlisi diyorum. Rabbim elbet bir yola koymuştur. .

Cnm i tampon kondu banaaa aciklik olsun diyeee oluormu bilmiom ama suannm sancidannn kivraniimmmm hadi gel sende

Parol minosetten daha iyi gekdi sanki kahveyle kola ictim
Birazda Suan gecti ama etkisi geçince başlayacak gibi fena birseymis yaa
Geçmiş olsun.. epiduralden kaynakliysa kahve, su iç bol bol.. birde Cola demişti arkadaşım hemen kesti demişti. . Denemek ten zarar gelmez bence.. allah kolaylik versin..
Sagolasin CNm Suan gecti bakalım ins biran once iyi olurum yoksa acile gitmem gerekecek çekilecek gibi bir agri degil zonkluyor beyni insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…