2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım bana da bi gaz ilacı yazmıştı doktor ama pek işe yaramadı,böyle olunca mommy bliss diye gaz ilacı duymuştum ondan aldım bakalım çok korkuyorum çünkü bildiğim hiçbir yöntem (kundak,sıcak havlu,masaj, sallama vsvs) işe yaramadı. İnşallah seninki başlamaz.

Oyy zordur biliyorum , ilk oğlumdan. Biz bebek arabasında bulmuştuk yöntemi. Onda birsz rahatlıyordu , bide beşikte sallanarak

7 yaşındaki oğlum seviyor şimdilik hep kucagima ver diyor küçüğü kiskaniyor malesef bana pek gelen olmadı daha yakında başlar nasıl yetistireceksem

Olmaz inşallah kuzumda zaten gerçek gaz sancılsrı 15 günden sonra başlayıp üç ayın bitmesine kadar gidebiliyo.

Canm bilmiyom bizim bebiş ilk hafta hiç gaz skntısı yoktu maşallah sonraki hafta yani bu hafta skntı olmaya başladı.Ama bnde bide emzik verdm bu hafta o yapmş olablrmi diye düşünüyorm.tecrübesizde olmca

7 yaşındaki oğlum seviyor şimdilik hep kucagima ver diyor küçüğü kiskaniyor malesef bana pek gelen olmadı daha yakında başlar nasıl yetistireceksem
Valla sağolsunlar bizim için geliyorlarda keşke biraz zaman geçince gelseler hepimiz için en iyisi olur gibi
Alışacaklar canım zamanla , inşallah. Başka çare yok :) kuma gelmiş gibi hissediyorlar çok normal. Bizim bile düzen şaşıyoken çocuklar napsın

Allah yardımcımız olsun valla zor zamanlar geçiyoruz hepimiz. Babanızdan ne haber? Benimkinin pekte umrunda değil bebek. Küçük oğlanla ilgileniyo , ona şükür diyorum ama gözüme de bir garip gelmiyor değil sebebpsizce sinir oluyorum

Bende babadan muzdarip olanlardanım eşim polis şuan komserlik eğitiminde ve sadece hafta sonları eve geliyor hafta içi yok hamile kalınca çok dedim buna sen bakacaksın diye ilk cocugumuzdada hakkariye doğu görevine gitti çok istememek lazimmis hep bana kaldı yani ama gelince sağolsun temizlikten çocuklara herşeye bakar

Canım doktorun verdiği ilacın adı ne bir de ne kadar süre kullanmanı söyledi

Aynı sıkıntı bende de var makata kadar nerdeyse dikişler ve afedersiniz gaz çıkarırken bile zorlanıyorum büyük tuvalet isi nasil olcak bilmiyorum zorlandığında dikiş açılır diye tedirginim
Benim de öyleydi ya makattan doğurmuşum gibi ağrıyordu. Ilk hafta fitil vermişti doktor onu kullandım sonra da magnezyum kullandım hala da kullanıyorum kabızlığı önlüyor

Daha dün kavga ettik canım hersey ustumde 3gecedir dışarı cikincada patladim artık zaten bi yere cikmiyorum senide uykudan uykuya goruyorum bari sen dur evde aksamlarida insan yüzü goreyim dedim .Buna guzelce cevap verecegine hakaret edip kızdı çıktı gitti hiç umurlarinda değil hersey bizim ustumuzde dizinin dibindemi oturayim diyo bana sanki onu istiyoruz. Neyse erkek milleti hepsi aynı umursamamayi öğrendim biraz

Benımki haftads iki kez halı saha maçına gidiyo bide yaaa. Gelde delirme. Bazen herşeyi üstüme yıkmış gibi hissedip oturup ağlıyorum valla . Birkaç gündür daha iyiyim ama bende umursamıyorum , sinir olmamaya çalışıyorum. Hoş sinir olsak ne , kimin umrunda da :)
Atlatıcaz inşallah , hepsi gelip geçecek. Rabbim sağlık sıhhat versinde gerisini hallederiz.

Kizlaaaar yardım dogum yapali salı günü 13. Gundu salı akşamından beri siddetli minosetle bile tam geçmeyen bas agrim var ama oyle boyle degl basımın sağı yada solu zonkluyor goz kapaklarıma vuuryor ayni migren agrisi gibi nedir simdi bu ? epidralden olsa simdi başlamaz kı hemen olurdu agri bel
Agrim filan hic bisey yoktu neden oldu kı cok Can'ım sıkkın tadım tuzum kalmadı bu bas Ağrı'sından yaa

Benim okdu titrwdim ates yapti kizardi aile hekimi antibiyotik verdi gecti

l
Dogumdan sonra siddetli baş agrisinda gelin diyorlar hastaneye bilmiyorum ama acile gitsen bi ağrı kesici vururlar rahatlarsin. Belki migren tutmustur canım en azindan bi parol serum verseler geçer agrin

l

Dogumdan sonra siddetli baş agrisinda gelin diyorlar hastaneye bilmiyorum ama acile gitsen bi ağrı kesici vururlar rahatlarsin. Belki migren tutmustur canım en azindan bi parol serum verseler geçer agrin
Sağol CNm sanirim oyle olacak çekilecek gibi degil hayat konforum dustu iki gundur yaa zonk zonk Nasıl
Bir agri anlatamam

Sağol CNm sanirim oyle olacak çekilecek gibi degil hayat konforum dustu iki gundur yaa zonk zonk Nasıl
Bir agri anlatamam
Bendede oldu canım ama doğumdan hemen sonra ki, iki günde oldu. Epiduralden olduğunu düşündüm bende. Kahve içtim bol su ve parolla atlattım birkaç günde.
Aynı bahsettiğin gibi bende sordum hatta burda , zonklama veağrı.
Sana bayağı oldu ama , 13 gün olmuş yinede dene istersen. Geçmiş olsun

Bir agri anlatamam
O kadar eziyet e degmez canımya bende migren var gecmeyecegini anladığım an soluğu acilde alıyorum boşuna çekilmez o eziyet valla .iğne yiyin ce kendime geliyorum. Hamileykende 3 4 kere parol serum aldım migren için . Heralde emziriyoruz diye parol serum yapılır yine heralde

Aynı sıkıntı bende de var makata kadar nerdeyse dikişler ve afedersiniz gaz çıkarırken bile zorlanıyorum büyük tuvalet isi nasil olcak bilmiyorum zorlandığında dikiş açılır diye tedirginim

Kızlar sizin dikiş makata doğru mu benimki sağ yandan dikilmiş , büyük tuvalette bende çok stres yaşamıştım 3 gün çıkamamıştım ciktigimda ise dikislerim degilde makatim çok acimisti sanki cam kiriklari geçiyor gibiydi içinden bide kanamisti tabi oyuzden çok stres yapmayın gelince hemen yapın dikislere hiç birşey olmuyor

Benimki epizyotomiydi canım kendiliğinden düştü bugün kontrole gittim kendim için ben bütün dikişler düştü sanıyordum ama en içerde iki tane daha kalmış kendiliğinden düşer dedi

Ben 10 gündur bio gaia gaz damlası kullanıyorum canım 6 7 günden sonra düzene girdik gibi maşallah deyimde gazını yapıyor ve uykusunu daha güzel uyuyor çok şükür uyuduğu zaman daha çok şuan inşallah böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…