Bende bende bendeee :) al birini vur ötekine.
Dün bizimkide yorgun geldi diye iki çift laf edemedik, agresifliği tavandı. Gece bir iki defa kaldırmıştım bebiş durmayınca, uykusu bölündü ya temelli sinirli oluyor o zamanlar. İyi de benim sinir küpü olmam lazım o zaman dimi. Yemek bulaşık çamaşır, 4 yaşındaki oğluş, bebiş hepsi bende. Bi de üç güne bir kaçamak ev süpürüyorum on dk fırsat buldum mu. Çünkü gelen giden oluyor.. Ben nereye yetişeyim şaşırdım valla tek başıma. Aksam azcık yatıyım sen bak diyorum tmm diyo sonra yok çay içelim, yok kahve içelim muhabbeti oluyo. Bebeği ben sakinletemiyorum ağlayınca diyo. Bebiş uyursa bakıyo sağolsun :)) Sağlık olsun, ne yapayım..
Canım dış kesinin atıldığı yer varya aynı hizada içe doğru da kesiliyo tek seferde, yırtılma fazla olabilir diye. Kendi eriyor o gitmiyosun aldırmaya.
Bebiş emmeden önce ve sonra göğsüne kendi sütünü sür canım, kahve alanın tamamına sür. Bir süre sonra geçer ama ilerlersede krem vs isteyebilirsin. Dikiş ipi koyu renkli oluyor, zamanla rengi mavimsiye dönüyo, sarı oluncada kopup geliyo.
Genelde öyle oluyo canım, gaz sancısı diyorum; her bebekte olur sabır diyolar. Bi şikayetim olsa üç ay sonra geçer diyolar :) inşallah çabuk rahatlar bütün bebişler