-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.501
Bizde aldık kuzum garmastanda krem hiç kalamıyoki göğsümde. Sürekli emme halinde olduğumuzdan , sür yıka sür yıka işe yaramıyo.İyi çok şükür canım.Problem ne canm emmiyo mu.biberonla sütünü mü veriyosun.Of ah o yara sennkide baya kötüymüş galiba ya et oarçası kopacak kadr.Canm ilk iki gün benmde çok fenaydı yarılacaktı snra garmastan verdi doktor o hafifletti acıyo ama azaldı ama hala sürüyorm ne zamn geçer bilmiyorm Allahm sanada şifalar versn krem falan geçirmiyo mu
Uyuyunca yatiriyordum Ben Simdi kaldirip cikarmaya calisiyorum ama cikmiyor bazen tabiGazını çıkarmadan yatırırsanız kusar ya da siz çıkardım sanıp bırakıyorsunuzdur ama tamamen çıkmamış oluyordur. Benim kız gazını tamamen çıkarmasa kusuyor
Emzirince Uyusada ben cıkarmaya çalışıyorum. Çıkarınca tekrar uyuyor zaten. Çıkmazsa da yatırdıktan 10_15 dakika sonra kıvranıyor o zaman kaldırıp gazını çıkarıyorum. Bir de yan yatırıyorum her ihtimale karşı kusabilir diye. Kolay gelsin sıkacağız dişimizi biraz. bugünlerde geçecek.Uyuyunca yatiriyordum Ben Simdi kaldirip cikarmaya calisiyorum ama cikmiyor bazen tabi
suyumu patlattilar hafif sanci geliyo dua edin nolur
Rabbim bir avazda kurtarsın canım. Allah a emanet olunsuyumu patlattilar hafif sanci geliyo dua edin nolur
Kolikten çok çektim ben ya, Allah kolaylık versin canım. Benim kızda geceleri coşmaya başladı. Umarım oğlumdaki gibi olmaz.Herkeze slm bebişler doğunca sıkıntılar değiştibenim oğlan kolik akşam üstü başlıyor bağırmaya şimdi uyuyor özledim Sütünüz nasıl emziren anneler
Dört gündür geceleri olmaya başladı canım, öncesinde böyle değildi. Gece kimyon verdim rahat geçti biraz daha. Oğlum kolikti, ondaki duruma birebir benzemiyor. İnşallah geçer canım üç aydacanim hep ayni saatlerde mi agliyor takip et istersen senin 4 gundur boyleymis biz dogdugundan beri ayni saatlerde sıkıntı yaşiyoruz doktor bize kolik bebek dedi 3.ayda gecicek dedi daha 2ayimiz var ama alıştım ben tahammülüm kalmiyor bazen ama sonra sabir diyorum.
Ikınma her daim var canım. Dünden beride ıkındıkça süt fazlalığı geliyor ağzından. Oğlumda bi de kakayı zor yaptığı şçin üç aya kadar popoyu uyarabilirsin demişti dr, o şekilde öğrenmişti kaka yapmayı. Kızım ilk zamanlar rahat yapıyodu ama gaz sıkıntısı başladığından beri yapamıyor gibi, uyarınca yapıyor. Korkma Allahın izniyle bişey lmaz inşallahKızlar ya benim kız eğer mama yediyse. Gazını falan çıkarıyor.ama sonradan kızım ıkınmaya başlıyor ve çok ıkınıncada içtiği sütü kusuyor ama hepsini değil. Kabızda değil. Kakası normal. Ama bazen baya bi sıkıştırıyor galiba. Sizin bebelerde var mı? Ben 2.ci oğlum 28 günlükken mide ameliyatı oldu adına (sténéose du pylore) diyorlar burda. Mideye süt gidiyor ama çıkmıyor o yüzden yendiğini kusuyordu. Ve gün geçtikçe eriyordu resmen Allahtan erkenden teşhis konuldu ve ameliyat oldu. Çok şükür şimdi boylu poslu 1.5 yaşında benim paşam maşallah ona. Ve şimdi biz eşim ve ben kızımızda aynısı olur diye çok korkuyoruz ... sizce ihtimal var mı? Aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyoruz.
Allah kolaylıklar versin, sağlıcakla bir avazda kurtarsın inşallah, hayırlı haberlerini bekliyoruz:)suyumu patlattilar hafif sanci geliyo dua edin nolur
suyumu patlattilar hafif sanci geliyo dua edin nolur
Ben kremle ettim weet diye annemde edernismis son zananlarindaKızlar ya birşey soracağım , doğum sonrası bikini bölgesi temizliği yapan var mı ne şekilde yaptı ben ağda yaptırıyorum normalde şuan cesaret edemem , perşembe günü doktora kontrole gitmek istiyorum ama bu halde gidemem napcam ki ben ya
o kremlerin hamilelikte pek onerilmedigini duymuştum arkadaşlardanBen kremle ettim weet diye annemde edernismis son zananlarinda
Dikişin yoksa sorun olmaz sanırım canım.ağda yapmak.Kızlar ya birşey soracağım , doğum sonrası bikini bölgesi temizliği yapan var mı ne şekilde yaptı ben ağda yaptırıyorum normalde şuan cesaret edemem , perşembe günü doktora kontrole gitmek istiyorum ama bu halde gidemem napcam ki ben ya
Dikişin yoksa sorun olmaz sanırım canım.ağda yapmak.
yoksa bi süre daha kendimizi jileylemeye devam :):)
Sezeryan oldu benim doktor kirkindan sonra yap dedi ama ben koekuyorum acir miİç ve dış dikisim var ay yaa hiç sevmiyorum jileti , nedir bu çektiğimiz :)
Sezeryan oldu benim doktor kirkindan sonra yap dedi ama ben koekuyorum acir mi
Bizimde oyle 12 günlükKızlar selam. Bebeğimin cildi çok kuru neyle nemlendirebilirim ne önerirsiniz
Bizimki de 10 günlükken başladı doktor normal yeni deri çıkacak dedi. Ama ben dayanamadım bebe yağı ile yağladım azaldı epey. Zeytinyağı daha güzel ama ben burada bulamadım iyi zeytinyağıKızlar selam. Bebeğimin cildi çok kuru neyle nemlendirebilirim ne önerirsiniz
Selam cnm bayadir sayfaya bakamiyorum benim kizda geceleri rahat degil gazdan yanimda yatiriyorum eger ikinma baslarsa uzerime yatiriyorum kulaginida kalbimin uzerine denk getiriyorum ,karninada vicudumun sicakligi sicak su torbasi görevi yapiyor iyi geliyor gunde 3 kez biberon aliyor onada 4 adet rezene atıyorum cok sukur iyiyizKolikten çok çektim ben ya, Allah kolaylık versin canım. Benim kızda geceleri coşmaya başladı. Umarım oğlumdaki gibi olmaz.
Dört gündür geceleri olmaya başladı canım, öncesinde böyle değildi. Gece kimyon verdim rahat geçti biraz daha. Oğlum kolikti, ondaki duruma birebir benzemiyor. İnşallah geçer canım üç ayda
Ikınma her daim var canım. Dünden beride ıkındıkça süt fazlalığı geliyor ağzından. Oğlumda bi de kakayı zor yaptığı şçin üç aya kadar popoyu uyarabilirsin demişti dr, o şekilde öğrenmişti kaka yapmayı. Kızım ilk zamanlar rahat yapıyodu ama gaz sıkıntısı başladığından beri yapamıyor gibi, uyarınca yapıyor. Korkma Allahın izniyle bişey lmaz inşallah
Allah kolaylıklar versin, sağlıcakla bir avazda kurtarsın inşallah, hayırlı haberlerini bekliyoruz:)