2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bizde aldık kuzum garmastanda krem hiç kalamıyoki göğsümde. Sürekli emme halinde olduğumuzdan , sür yıka sür yıka işe yaramıyo.
Ondan dolayı biberon verdim işte şimdide nazlanıyo sıpa yaa.
Teşekkür ederim sağol canım.

Uyuyunca yatiriyordum Ben Simdi kaldirip cikarmaya calisiyorum ama cikmiyor bazen tabi
Emzirince Uyusada ben cıkarmaya çalışıyorum. Çıkarınca tekrar uyuyor zaten. Çıkmazsa da yatırdıktan 10_15 dakika sonra kıvranıyor o zaman kaldırıp gazını çıkarıyorum. Bir de yan yatırıyorum her ihtimale karşı kusabilir diye. Kolay gelsin sıkacağız dişimizi biraz. bugünlerde geçecek.

Herkeze slm bebişler doğunca sıkıntılar değişti benim oğlan kolik akşam üstü başlıyor bağırmaya şimdi uyuyor özledim Sütünüz nasıl emziren anneler
Kolikten çok çektim ben ya, Allah kolaylık versin canım. Benim kızda geceleri coşmaya başladı. Umarım oğlumdaki gibi olmaz.
Dört gündür geceleri olmaya başladı canım, öncesinde böyle değildi. Gece kimyon verdim rahat geçti biraz daha. Oğlum kolikti, ondaki duruma birebir benzemiyor. İnşallah geçer canım üç ayda
Ikınma her daim var canım. Dünden beride ıkındıkça süt fazlalığı geliyor ağzından. Oğlumda bi de kakayı zor yaptığı şçin üç aya kadar popoyu uyarabilirsin demişti dr, o şekilde öğrenmişti kaka yapmayı. Kızım ilk zamanlar rahat yapıyodu ama gaz sıkıntısı başladığından beri yapamıyor gibi, uyarınca yapıyor. Korkma Allahın izniyle bişey lmaz inşallah
suyumu patlattilar hafif sanci geliyo dua edin nolur
Allah kolaylıklar versin, sağlıcakla bir avazda kurtarsın inşallah, hayırlı haberlerini bekliyoruz:)

Kızlar ya birşey soracağım , doğum sonrası bikini bölgesi temizliği yapan var mı ne şekilde yaptı ben ağda yaptırıyorum normalde şuan cesaret edemem , perşembe günü doktora kontrole gitmek istiyorum ama bu halde gidemem napcam ki ben ya

Ben kremle ettim weet diye annemde edernismis son zananlarinda

Dikişin yoksa sorun olmaz sanırım canım.ağda yapmak.
yoksa bi süre daha kendimizi jileylemeye devam :):)

Kızlar selam. Bebeğimin cildi çok kuru neyle nemlendirebilirim ne önerirsiniz
Bizimki de 10 günlükken başladı doktor normal yeni deri çıkacak dedi. Ama ben dayanamadım bebe yağı ile yağladım azaldı epey. Zeytinyağı daha güzel ama ben burada bulamadım iyi zeytinyağı

Selam cnm bayadir sayfaya bakamiyorum benim kizda geceleri rahat degil gazdan yanimda yatiriyorum eger ikinma baslarsa uzerime yatiriyorum kulaginida kalbimin uzerine denk getiriyorum ,karninada vicudumun sicakligi sicak su torbasi görevi yapiyor iyi geliyor gunde 3 kez biberon aliyor onada 4 adet rezene atıyorum cok sukur iyiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…