2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
ben humananın kimyonlu rezenesini kullanıyorum demlediğimde 3-4 çay kaşığı kızımada veriyorum allaha şükür emzirdikten sonra daha omzuma yatırmadan gazını çıkarıyor kaka olarakta bi sıkıntımız yok tavsiye ederim.

Kızlar meraba naslsnz şifremi kaybettm giremedm ya.
Burdaym canm buyur.

Canm sanrm göğüs yaranz vardı çözmüşsünz nasıl çözdün acaba geçmişi okuyamdm da.

papatya1994 canm naslsn.
A Albeni7 canm sen naslsn ben giremedm bu ara ya şfremi kaybettm giremdm.

biz bugün aşı oldukk teyzelerii cok az agladik sadece ben bakamam aşıda aglarim diyordum ama hicte oyle olmadi bana tutturdular birde ayaklarini kilomada baktim 54olmuşum hedefime ulasmama az kaldi :) kizimda 5 kilo olmus :)
Oyyyy Masallah yaa ne cabuk gecti zmn bir aylık mı oldunuz Yav
Can'ım 4 cm açıklık varsa sudan sonra Allah'ın izniyle bir iki saate doğar yavrun ama eger epidral
Alırsan suni sancı da al cunku 4 cmm sonrası suni sancı ile en fazla bir saate dogumhanedesin ben epidral aldım iyi ki de aldım bel agrisi uc gun oldu oda sadede iğnenin oldugu yerde hafif bir agri bas agrisi yasamadım cok sukur oglum da da almistim kızımda da aldık dikiş filan hic hissetmedim bir tek bebegin çıkısı aciliydi oda ztn kısa suruyor umarım sagsalim alırsin yavrunu CNm dualarimiz seninle

Cikisi niye acili oldu kapattilarmiii yani aci hizetmion demek bende istiomm ama ins ise yararr yaaaa

Beslenme problemi dışında iyiyz canım şükür. Göğüslerim çok fena yara , minik minik parça eti koptu düşün biberon verdik şimdide ona alışıyo galiba. Memeyi beş dk emiyo bağırıyo.
Bu halde ayaklarımı yere vurarak ağlayarak emzirmeye çalışyorum ama bilmiyorum yaa nasıl çözeceğiz
Siz nasılsınız? Nasıl gidiyor?

Canım anne göğüs ucunun birebir biberonlar var. Denedin mi? Kaç gündür biberonla içiyordu. Sağıyor muydun sütünü?
Sadece üç gün oldu biberona ama biberın verirkende yine emzirdim. Sür dolduğu için sağmıştım , tabi yaralarda cabasıydı. Şimdi çabalıyoz valla , denemedim o biberonlardan canım.
Diğer oğlumda da yaşadım mamayla bebek büyütmekte hem zor hem kolay . Bu sefer emsin istiyorum bakalım kaç gün daha çabalıycaz. Kim kazanacak. :)

ay canım allah razi olsun cok rahatlattın:)sizlerinde bebekleri cok huzurlu olsunlar saglikli.olsunlar inşallah:)

Cikisi niye acili oldu kapattilarmiii yani aci hizetmion demek bende istiomm ama ins ise yararr yaaaa
evde cektim canim zaten cok bi sancim olmadi seninde sancin oluyosa acilma oluyodur inşallah,son iki gundur catimda acayip bi agrim vardi agirlik dahs dogrusu bebegin kafasiymis zaten:)ikinma hissi guclu bi his dogum ani daha da gucludur heralde yarin hayirlisiyla atlatirsam yazarim:)

Mutlaka yaz benum suan ayaktaydim.oturdum iki bacak aram kemigim bi agrioo ve bebek kafasi tam iramdaaa ayagii kaburgamda baski edioo veeee vajinamm.bi batiiio öle oluormu acilma peki

maşallah :) evet küçükler daha çabuk toparlanıyor. Bende aşı anından korkmuyorumda sonrasında etkilenirler diye korkuyorum ateş falan olabiliyor
İlk aşıda olmuyormuş yan etki, o yüzden bu kez rahatız. Sonrakilerde ateş için nöbet tutarız:) bir de ilerde tam düzen oturtmuşken aşı zamanı geliyor ve bütün rutin bozuluyor ya, bende ondan korkuyorum :)
Maşallah canın inşallah öyle devam eder. Bende kimyon çayını demleyip birkaç gün deneyim olmazsa o çaydan aldırayım teşekkürler önerin içim

dilfeza 33 günluk olduk haftaya bugün kırkımız cıkiyor :) zaman cabuk geciyor canim alayamiyorsun bir ay bitti ama ben bir ayda ne yaptim kizima doyamadim tadini cikaramadan gecti diyorum üzülüyorum bu duruma. sizinde cabuk gecer bir bakmişın aşı günü gelmiş :)
y4zy4qmurum kimyona onay vermis doktor cok sükür yaa ben bugun bittim anca uyuttum sabahtan beri uyanir uyanmaz kizimada vereyim daha iyi gelir gazi .
kimyon cayını gunde 2 kaşiktan fazla verebiliyor muyuz canim doktor bu konuda bir sey dedi mi

Lansinoh kullandım ama 37. Haftada başladım kullanmaya ve emzirmeye başladığımda göğüs Kalkanı kullandım yaralar geçene kadar. Şimdi de Sıcak suyla temizliyorum ve göğüs pedi kullanıyorum sadece

İyi çok şükür canım.Problem ne canm emmiyo mu.biberonla sütünü mü veriyosun.Of ah o yara sennkide baya kötüymüş galiba ya et oarçası kopacak kadr.Canm ilk iki gün benmde çok fenaydı yarılacaktı snra garmastan verdi doktor o hafifletti acıyo ama azaldı ama hala sürüyorm ne zamn geçer bilmiyorm Allahm sanada şifalar versn krem falan geçirmiyo mu

Kızlar şükür kavuşturana demek istiyorum uzun zamandır sizi takip ediyorum ve sanki hepiniz çok yakın arkadaşımsınız. Üye olmayı anca başardım. Ben abd de Doğum yaptım 3 haftalık kızım ve eşimle yalnızım burada, Türk bile yok hiç! Ülkemi çok özledim kızımın pasaportunu bekliyoruz.gelir gelmez kendimi ülkeme atacağım. Sizlerle teselli buldum hep doktor çok büyük sıkıntı burda, her soruma sizler cevap verdiniz haberiniz olmadan. O sebeple teşekkür etmek istedim hepinize. Bir de benim kızım bundan ikidir yeşil sulu kaka yapıyor başına gelen var mı böyle birşey. Yardımcı olur musunuz bana da

hosgeldin canim şubat annelerinde yesil kaka muhabbetini okumstum sana şöyle söyliyim 2 arkadaşin başina gelmiş bu olay. bir arkadaş ispanak yedikten sonra yesil kakayi görmüş ispanaktan oldugunu düşünmüş diger arkadasta antibiyotik kullandigi için oldugunu düşünmüş . sizde sebze yada antibiyotik kullandiniz mi ? ondan olsbilir baska sebebi var mi bilmiyorum. bilen arkadaslar yardimci olur umarim

Aynen canım, hemşire direkt olarak kimyon ve ıhlamur iç dedi. Dün bebeğe verdim dedim iyi yapmışsın dedi :)) ıhlamur ve kimyon çaylarından bebeğe verebilirsin, gaz ilacı bile kullansan geçireceğinin garantisi yoktur bebeklerde gaz olur az ya da çok dedi. İnşallah uzun sürmez diye dua ediyorum sadece. Bugün 4.gün ve yine uyumuyor. Napıcamı şaşırdım artık. Sinirlerim bozuldu iyice

Canım ben ne yazık ki emziremiyorum doktor kontrolünde mama alıyoruz enfamil bugüne kadar bir sorun olmamıştı ben de anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…