2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım ben ne yazık ki emziremiyorum doktor kontrolünde mama alıyoruz enfamil bugüne kadar bir sorun olmamıştı ben de anlamadım
Üşütme gibi bir durum olabilir mi? Benim de oğlumda mama + anne sütü veriyoduk. Benle ilgili bir durum değildi, farklı bişey yiyip içmemiştim. Dr.u aradığımızda üşütmüş de olabilirsin demişti.

benim kiz simdi uyandi 2bucuk saat uyudu bende uyuya kalmisim ohh be dedim birazda olsa uyutabildim bugun. aşıdan dolayı mı bu kadar huysuzlar acaba yan etkisi yok dedi ebe ama benim kiz bu kadarda olmazdi

Bebeğin üşütmüş olabilir canım

benim kiz simdi uyandi 2bucuk saat uyudu bende uyuya kalmisim ohh be dedim birazda olsa uyutabildim bugun. aşıdan dolayı mı bu kadar huysuzlar acaba yan etkisi yok dedi ebe ama benim kiz bu kadarda olmazdi
Ayy valla sevinmekte haklısın ben daha gözümü kırpamadım yine. Bizim ebede aynısını dedi. Huzursuz olsa bile aklına aşı gelmesin yan etkisi yok dedi. Bizim bugün 4.gün böyle olalı. Umarım çabuk düzelirler

canim hep ayni saatlerde mi agliyor takip et istersen senin 4 gundur boyleymis biz dogdugundan beri ayni saatlerde sıkıntı yaşiyoruz doktor bize kolik bebek dedi 3.ayda gecicek dedi daha 2ayimiz var ama alıştım ben tahammülüm kalmiyor bazen ama sonra sabir diyorum.

Kızlar ya benim kız eğer mama yediyse. Gazını falan çıkarıyor.ama sonradan kızım ıkınmaya başlıyor ve çok ıkınıncada içtiği sütü kusuyor ama hepsini değil. Kabızda değil. Kakası normal. Ama bazen baya bi sıkıştırıyor galiba. Sizin bebelerde var mı? Ben 2.ci oğlum 28 günlükken mide ameliyatı oldu adına (sténéose du pylore) diyorlar burda. Mideye süt gidiyor ama çıkmıyor o yüzden yendiğini kusuyordu. Ve gün geçtikçe eriyordu resmen Allahtan erkenden teşhis konuldu ve ameliyat oldu. Çok şükür şimdi boylu poslu 1.5 yaşında benim paşam maşallah ona. Ve şimdi biz eşim ve ben kızımızda aynısı olur diye çok korkuyoruz ... sizce ihtimal var mı? Aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyoruz.

canim bizde de ayni sorun var hep bir ikinma ama kakasini yapiyor bugun ben ebeye sordum onu kakasini yapiyorsa midesi ögütüyor demektir ıkınma sebebi bagirsaklarinda gazi vardir dedi .

Bebegi kusan varmi aranizda?biz 18gunluk olduk sadece anne sutu veriyorum ama gunde 2 3kere emdigini kusuyor kizim.doktorlar pek umursamiyo bu durumu ama ben cok uzullluorm.buyuzden sutum azaldi hatta.varmi ayni skntiyi yasayan.acaba hastami diorm cok da gazliyiz ondanmi yanlismi emziriorm yoksa napcami billemiorm

Canım tahinin üzerinde olan yağ varya onuda iyi diye duydum ama denemedim , ben krem aldirmistim o iyi geldi bana

Gazını çıkarmadan yatırırsanız kusar ya da siz çıkardım sanıp bırakıyorsunuzdur ama tamamen çıkmamış oluyordur. Benim kız gazını tamamen çıkarmasa kusuyor

Yeşil kaka üşümeye alakalı ayağını sıcak tutun. Ben kızımda bir kat daha çorap giydirince geçti.

Arkadaşlar bende 25.haftadan beri sizi takip ediyorum. Mart annesi olacakken şubat annesi oldum. Süreç içinde aynı şeyleri yaşadığımızdan çoğu sorumu siz cevapladınız bilmeden.. Hepinize teşekkür ederim.

Günaydın uykusuz anneler, sütünüz bol olsun, gazsız bi gün olsun, huysuz bebeler sakinlesin anneleri uyusun da büyüsün, şıkır şıkır yürüsün :)) artık darısı başıma olsun
Benimkinin yolları bile açık değil kuzum yolunu kendi bulmaya çalışıyor ondan zorlanıyor demekki

_kvrckmom_ Happyanne kizlaaaar doğurmak
Cok guzel gelsenize sizde aramıza artık hahahahaaha gazlar hapşırırlar göbekler memeler sütler anaaammm

Hahahaha çok güldüm yaaaa
Yarın inşallah son günümüz geliciiimm aranıza artık hayırlısıyla :) ama bu göğüs şikayetlerini görünce ufak bi tırsma gelmiyor değil

acilmam 4 cm olmus kizlar yarin yatisimiz yapilcak 40+2 de dogucak kiziminsallah saglikla:)gecen hafta cektigim agri dogum sancisiymis gitsem dogururmusum,iki uc cm açıklığı olanlar iliski denesinler gercekten sanci geliyo
Sağlıkla gelsin inşallah canım kolay bi doğum olsun Allah yardımcın olsun, bekliyoruz güzel haberlerini :)

Happyanne sen dogurdun kesin ses yok
Baska kimler kaldi mart annelerinden kimse yok galiba dogurmayann

Yok kız nerede ( doğurmadim daha bekliyorum kendimi dinliyorum.. nereden sancı gelecek diye...en son Mart annesi ben olucamm. nisana kaydık ama olsunn
Hem hep bebekler konuşuluyor artik çok sesimi cikartamiyorum

Son düzenleme:
_kvrckmom_ Happyanne kizlaaaar doğurmak
Cok guzel gelsenize sizde aramıza artık hahahahaaha gazlar hapşırırlar göbekler memeler sütler anaaammm

Bi gelemedikkii :) az kaldı katılacagiz aranıza.. bizde size soorariz nasıldı gazı, emmesi diye.. tecbureli sayilcaksiniz.. gerildim iyice, patlamaya hazır bomba gibiyim :)

Arkadaslar gece mama verince bebek daha mi uzun uyuyor?uyku duzenini nasil ayarlayacaksiniz calisan anneler?ben su an sadece kendi sutumle besliyorum ama gece 2 saate 1 kalkiyoruz.calismaya baslayinca ne yapicam diye dusunuyorum.uyku duzenini simdiden oturtmazsam ilerde sorun yasarim gibi geliyor.o yuzden geceleri uyumadan mama mi versem acaba diyorum.bilgisi olan var mi bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…