2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Selam cnm bayadir sayfaya bakamiyorum benim kizda geceleri rahat degil gazdan yanimda yatiriyorum eger ikinma baslarsa uzerime yatiriyorum kafasinida kalbimin uzerine denk getiriyorum ,karninada vicudumun sicakligi sicak su torbasi görevi yapiyor iyi geliyor gunde 3 kez biberon aliyor onada 4 adet rezene atıyorum cok sukur iyiyiz
Bende yanımda yatırıyorum geceleri çünkü sürekli ıkınmakla geçiyo, bu kezde ya hıçkırıyo ya da süt ağzına geri geliyo. Dediğin yönetimi denedim canım ama durmuyo :KK43: su torbasına bez sarıp ısıtıp karnına ve ayaklarına sarıyorum. Torbayıda battaniyenin dısından ayaklarına doğru koyuyorum. İki gecedir kimyon veriyorum hafifliyo sadece. Rezeneyi kendim içiyorum bebişe vermedim hiç.
Ne kadarlık oldunuz bu arada:)

Bende yanımda yatırıyorum geceleri çünkü sürekli ıkınmakla geçiyo, bu kezde ya hıçkırıyo ya da süt ağzına geri geliyo. Dediğin yönetimi denedim canım ama durmuyo :KK43: su torbasına bez sarıp ısıtıp karnına ve ayaklarına sarıyorum. Torbayıda battaniyenin dısından ayaklarına doğru koyuyorum. İki gecedir kimyon veriyorum hafifliyo sadece. Rezeneyi kendim içiyorum bebişe vermedim hiç.
Ne kadarlık oldunuz bu arada:)
Canım kimyonu nasıl hazırlıyorsun,ben tohum kimyon aldım ama ölçüsünü miktarını bilemedim az önce biraz verdim rahatladı gibi çok mu verdim diye endişe ediyorum

Canım kimyonu nasıl hazırlıyorsun,ben tohum kimyon aldım ama ölçüsünü miktarını bilemedim az önce biraz verdim rahatladı gibi çok mu verdim diye endişe ediyorum
Tohum olanı bilmiyorum canımda roz olanın tarifinde bir çay kaşığı diye geçiyor.
anneye fazlası zararlı değil ama bebeklere verilecekse bir çay kaşığı imiş.

Ah bu annelikk :) bende ilk verdiğimde normalden daha az kullanmama rağmen aynı endişeyi yaşadım. Bende toz kimyon vardı, ölçüsü normalde yarım çay kaşığı ama ben biraz daha az kullandım. Bir bardak suya katıp bi taşım kaynatıyosun. Süzerek ya da biraz bekletip kimyon dibe çöktükten sonra iki çay kaşığı veriyosun bebişe. Sen ne kadar içirdin canım?

Mrb kızlar bende 21 martta dogum yaptım.Oglum gazlı ve huzursuz bir bebek uyumuyo .Bi kızım daha var .Hem uykusuzluk hem iş hem yemek kafam kalmadı artık .

Kolikten çok çektim ben ya, Allah kolaylık versin canım. Benim kızda geceleri coşmaya başladı. Umarım oğlumdaki gibi olmaz.

Dört gündür geceleri olmaya başladı canım, öncesinde böyle değildi. Gece kimyon verdim rahat geçti biraz daha. Oğlum kolikti, ondaki duruma birebir benzemiyor. İnşallah geçer canım üç ayda

Ikınma her daim var canım. Dünden beride ıkındıkça süt fazlalığı geliyor ağzından. Oğlumda bi de kakayı zor yaptığı şçin üç aya kadar popoyu uyarabilirsin demişti dr, o şekilde öğrenmişti kaka yapmayı. Kızım ilk zamanlar rahat yapıyodu ama gaz sıkıntısı başladığından beri yapamıyor gibi, uyarınca yapıyor. Korkma Allahın izniyle bişey lmaz inşallah

Allah kolaylıklar versin, sağlıcakla bir avazda kurtarsın inşallah, hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
Saoul Canim valla benim Kizda2 3 gündür baya bi gazlı.

Mrb kızlar bende 21 martta dogum yaptım.Oglum gazlı ve huzursuz bir bebek uyumuyo .Bi kızım daha var .Hem uykusuzluk hem iş hem yemek kafam kalmadı artık .
Böyle gece uyumayan huzursuz bebegi olan varmı benim gibi
İslerinizi yemek vs. Nasıl hallediyorsunuz
Allah bağışlasın canım. Ben dört gündür gece gündüz nöbetteyim. Bugün gündüz ancak iki saat uyudu ve bütün yapabildiğim işi o iki saate sığdırdım. Kalan kalsın napayım. Bu gecede sancılı geçerse sabah doktora gidicez.

Ah bu annelikk :) bende ilk verdiğimde normalden daha az kullanmama rağmen aynı endişeyi yaşadım. Bende toz kimyon vardı, ölçüsü normalde yarım çay kaşığı ama ben biraz daha az kullandım. Bir bardak suya katıp bi taşım kaynatıyosun. Süzerek ya da biraz bekletip kimyon dibe çöktükten sonra iki çay kaşığı veriyosun bebişe. Sen ne kadar içirdin canım?
Ben de yarım çay kaşığı tohum kimyonu yarım çay bardağı kaynar suda 2 dk demledim 10 ml kadar verdim inşallah çok gelmemiştir. Hala uyuyo benim kız, birdahakine toz yapayım bari ben de..acemilik başa bela :) :anne:

X