2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
canım sana da sorayim yarin yatısim olacal 4 cm acikligim var suyumu patlaticak doktor cok sancı ceker miyim endise ediyorum bi tuhaf oldum
Çekmezsin bence :) birkaç saate alırsın kucağına diye düşünüyorum. Su patlayınca açılma da hızlı ilerliyor çünkü. Hem 4 cm açıklıkla sancı hissetmiyosan , acı eşiğin yüksek demekki.

Rabbim kolaylaştırsın , sağlıkla kavuş inşallah yavruna canım.

Bu arada emzirdiniz mi peki ?ben de Kalkan ve krem kullanıyorum anak düzelmiyor bir türlü
Evet emZirdim. Ne kadar acısa da dayandım sık sık emZirdim. Çünkü bebeğin emmesi de yaralara iyi geliyormuş. Hatta bazen ağlaya ağlaya emZirdim canım çok acıyordu. 3 günde yaralar bitti kanayan yerler kurudu. Ama şişlik ve ağrılar ortalama bi haftada geçti

Çekmezsin bence :) birkaç saate alırsın kucağına diye düşünüyorum. Su patlayınca açılma da hızlı ilerliyor çünkü. Hem 4 cm açıklıkla sancı hissetmiyosan , acı eşiğin yüksek demekki.

Rabbim kolaylaştırsın , sağlıkla kavuş inşallah yavruna canım.
aminnn canım benim coktesekkur ederim inşallah bir avazda alirim kucagima:)senin bebiste seni uzmesin inşallah:)

Cnm bende yaaa daha agrin yok acikmiyi bilmiom öle beklioruz bende korkuom sanciii nasil karsilarim ama ins bana epedural verilcek o nasil olcak bilmiom bile
ay canım ben sancim olsun dacekerim diyorum derdim sancim olcak mi epiduralsiz halledersin demisti doktor bnde cok istemiyorum epidurali sonrası sknti olabiliyomus ben ne kadar doğal varsaondan yana olsun istiyorum da yanlis mi düşünüyorum cok mu cahilim bilmiyorum

Bende bebeğe vermedim ama kendim içtim canım. Nette okudum ben tarifini bir kesme şekerin küçük nir kısmı şeker , nir su bardağı kaynamış su kimyonuda içine katıosun. Ilıyınca içiyosun.
Bebeğede veriliyomuş bir iki çay kaşığı
Bnde yemeklerime katıyorum hep canım. Bebişede veriliyomuş günlük iki çay kaşığı zararı yokmuş. Sadece ıhlamur-kimyon ve metsil önerebilirim dedi aile hekimimiz. Yatmadan önce içireyim bari, dün gece azcık rahatlamıştı. @sebebimsinki
Kızlar bir akıl vern bana :KK43::KK43:
Kızıma sarılığını atsın diye hemde meme ucum kanadığından , biberon verdik... Minicik canıyla bugün altı günlük daha memeyi reddetmiyo ama , tutuyo bir iki çekip basıyo yaygarayı...
Emmek gücüne gidiyo hanımın :)

Napıcam ben , nasıl başaçıkıcam. Emsin istiyorum yaa pes etmek üzereyim valla zor durumdayım. :KK43::KK43:
Canım bende üçüncü günde aynı sorunu yaşadım. Biberon vermemek için şırıngaya çektim, emerken ağzının yan tarafından yavas yavas sıktım. Sütümde daha cabuk indi o sayede

ay canım ben sancim olsun dacekerim diyorum derdim sancim olcak mi epiduralsiz halledersin demisti doktor bnde cok istemiyorum epidurali sonrası sknti olabiliyomus ben ne kadar doğal varsaondan yana olsun istiyorum da yanlis mi düşünüyorum cok mu cahilim bilmiyorum
Sonrasi nasil sikinti oluormuss
Ja ben sancidan korluommm en cokta o ikinmaa asamasindaaa yaaa o nekadarrr suruorr

Kızıma sarılığını atsın diye hemde meme ucum kanadığından , biberon verdik... Minicik canıyla bugün altı günlük daha memeyi reddetmiyo ama , tutuyo bir iki çekip basıyo yaygarayı...

Napıcam ben , nasıl başaçıkıcam. Emsin istiyorum yaa pes etmek üzereyim valla zor durumdayım. :KK43::KK43:
Canım anne göğüs ucunun birebir biberonlar var. Denedin mi? Kaç gündür biberonla içiyordu. Sağıyor muydun sütünü?

Kızlar ilk aşımızı olduk biz.
Gelişimimiz de yerinde şükür.
Ben tam 10 kilo vermişim bir ayda. Geri kaldı 8 :) o da gider umarım..
Bebişlere kimyon ıhlamur çayları verilebiliyomuş iki çay kaşığı. Eczanelerde bebeklere özel gaz giderici çaylarda varmış onlarıda kullanabilirmişiz.

Sonrasi nasil sikinti oluormuss
Ja ben sancidan korluommm en cokta o ikinmaa asamasindaaa yaaa o nekadarrr suruorr
canim herkeste degilde olunca belde agri olabiliyormus omurilikten vuruluyor ya hani igne ehil biri degilse olabiliyormus ama her seyde var risk sen korkma hic ben gecen hafta 3ten 4e gecerken cektigim sanci 6saatti benimkinin cogu gitti azi kaldi senin acikligin azsa hissetmezsin hic

S sarihperi çok sevindim canım, sağlıcakla bir avazda kurtul inşallah:) 4 cm açıklığın varmış ne güzel. Ben çok sancı çekeceğini sanmıyorum. Kendi sancınla olursa daha da rahat olursun. Suni sancı verilse bile herkeste aynı etki olmuyo, kimi az cekiyo kimi çok. Gönlünce ve kolayca bir doğum olur inşallah:)

Canım cahil filan düşünmüyorsun. Eğer dayanabileceğine inanıyorsan epidural alma. Mesela regl sancın oluyor mu senin olduğunda ilaç içiyor muydun? Ben deli cesareti suni sancı ile normal bi şekilde yaptım. Ağrı eşiği ile alakalı olabilir. Kendini ölç biç karar verer. Ben regl sancısını aşırı çeksem dahi ilaç içmem asla.

Canım cahil filan düşünmüyorsun. Eğer dayanabileceğine inanıyorsan epidural alma. Mesela regl sancın oluyor mu senin olduğunda ilaç içiyor muydun? Ben deli cesareti suni sancı ile normal bi şekilde yaptım. Ağrı eşiği ile alakalı olabilir. Kendini ölç biç karar verer. Ben regl sancısını aşırı çeksem dahi ilaç içmem asla.
bende icmezdim.ilac canim ilaca karsi bi yapim var cok nadir olmustur ictigim o da daha kucukken
bu arada etimedde ahmet hocanin nesine iyi diyolar hic yuzu gulmuyo rapor icin geldim dedim ondan da bi haber ben taeif ettim de sekreteri oyle yazdi raporu

S sarihperi çok sevindim canım, sağlıcakla bir avazda kurtul inşallah:) 4 cm açıklığın varmış ne güzel. Ben çok sancı çekeceğini sanmıyorum. Kendi sancınla olursa daha da rahat olursun. Suni sancı verilse bile herkeste aynı etki olmuyo, kimi az cekiyo kimi çok. Gönlünce ve kolayca bir doğum olur inşallah:)
amin canım cok tesekkur ederim:))))

bende süt çok olduğu için 1 haftalıkken sağmaya başladım biberonla verdim bazen ama bende yara yoktu oğlumda iyi emiyordu o yüzden sorun olmadı, çok iyi ememeyen veya tam alışmayan bebeklerde oluyormuş o biberona alışınca memeyi reddetme o yüzden bence sen biberonla verme kaşık veya şırıngayla dene biberona iyice alışırsa daha zor olur

Kızlar ilk aşımızı olduk biz.
Gelişimimiz de yerinde şükür.
Ben tam 10 kilo vermişim bir ayda. Geri kaldı 8 :) o da gider umarım..
Bebişlere kimyon ıhlamur çayları verilebiliyomuş iki çay kaşığı. Eczanelerde bebeklere özel gaz giderici çaylarda varmış onlarıda kullanabilirmişiz.
maşallah kızına, çok ağladı mı aşıda? Ne kadar olmuş? Bizde Çarşamba günü gideceğiz merak ediyorum bende

maşallah kızına, çok ağladı mı aşıda? Ne kadar olmuş? Bizde Çarşamba günü gideceğiz merak ediyorum bende
Sağol canım.
çok ağlamadı, aşı vurulur vurulmaz kucağıma aldım, sakinledi hemen. Uykudaydı çünkü o sıra :)
4.490 gr 55 cm olmuş maşallah. Minik doğmuştu ama iyi toparlamışız şükür. Sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum :)

Sağol canım.
çok ağlamadı, aşı vurulur vurulmaz kucağıma aldım, sakinledi hemen. Uykudaydı çünkü o sıra :)
4.490 gr 55 cm olmuş maşallah. Minik doğmuştu ama iyi toparlamışız şükür. Sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum :)
maşallah :) evet küçükler daha çabuk toparlanıyor. Bende aşı anından korkmuyorumda sonrasında etkilenirler diye korkuyorum ateş falan olabiliyor

canim herkeste degilde olunca belde agri olabiliyormus omurilikten vuruluyor ya hani igne ehil biri degilse olabiliyormus ama her seyde var risk sen korkma hic ben gecen hafta 3ten 4e gecerken cektigim sanci 6saatti benimkinin cogu gitti azi kaldi senin acikligin azsa hissetmezsin hic
Ama evde cektin deme hastane yapmio birsey zaten aiii insaAllah bendede vardir aciklikyaa yaa 3cm olsa bile raziyim ara sira sanci oluor ama gelip gidio onlar olurmu sanci bilmiom

Sende almadin birsey demekki masallah ya bendee icmiom agdet agrisinda hatta ben br gun yatarim öle agrim olurkii aglarim amaa ama sancidami öle agdet agrisi gibi benim tuhafima giden su ikinmaaa ben ondan cekiniomm ordaa dusunuomkii acayipp agri oluorr cunku kafa cikioryaaa yani beynim oynuor benle

X