-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.361
o içine yattığı şeyden bizde vardı önceden gayet güzeldi sonra verdik bu sefer almadım şimdi pusete yatıyorum bazen ama öyle iki büklüm olacak şekilde değil içine küçük bir yastık koyuyorum düz oluyor o şekil tabi arabada kullanırken normal şekilde kullanıyoruzYok canım ilk çocuk işte ,bende alayim diyorum da emin olamadim pusete koyuyor bazısı ama çocuk iki büklüm oluyo onda ben sevmedim ,ana dizini kaç aya kadar kullanabildin sen
9 günlük olduk biz .bizim gobekte kuru değildi düşerken ıslak şekilde düştü canım .önce ip gibi bişey baktım kalmış sonraki gün düştüCan'ım gozun aydın olsun :) anali babali büyütsün Rabb'im .. Göğus ucun zmnla cikar CNm uğraş mutlaka
Ayy kızlar uyumayan bebe zor dimi yaa kac günlük oldu sizinkiler ? Ya birde gibek düşünce ic kısmı kupkuru olmuyir mu kızımın sıvı biraz hala göbek düşmek üzerek bir minik parça tutuyor da merak ettim Nasıldi doğrusu
3 tane canım.Cnm senin kac cicuk
Amin canım inşallah.Evet çok zor ama güzel. . Eskiden nasıl dogurup 5-6 tane buyutuyorlarmis anlamıyorum. Hadi bakımını geçtim hamileliği de zor. İş güç arasında nasıl yapmışlar masallah . Rabbim yardımcımız olsun inşallah. ..
Canım çömelme kalkma ve dizlerin üstünde yürüme de fayda ediyor. Yılmadan ara vererek yaparsan açıklık arttıkça sancında kuvvetleniyo. Doğum anında da rahat oluyo. Sağlıcakla kavuş inşallah bir avazda:)Evet geldim ama açılma 1 cm. 5 dk da bir kasılma ve sancı var. Yürü dediler 1 saat yürüyorum bakalım. . Eve gönderirler heralde
Sağol canımm:)y4zy4qmurum oo süper canım hayırlı uğurlu olsun :) bizde de gaz sıkıntısı tavan, özellikle akşamları iki bebekle uğraşmak fena oluyor susmuyorlar bi türlü.. En büyük derdimiz bu olsun napalım çok şükür sağlıklılar ya.. Sizin de 1.ayınız kutlu olsun canım :)
Amin inş. . Ama benim kız 1 nisan şakası yaptı. . Geliyorum deyip gelmediiCanım çömelme kalkma ve dizlerin üstünde yürüme de fayda ediyor. Yılmadan ara vererek yaparsan açıklık arttıkça sancında kuvvetleniyo. Doğum anında da rahat oluyo. Sağlıcakla kavuş inşallah bir avazda:)
Sağol canımm:)
Oyyy sizde de mi gaz sorunu var. Kıyamam ya iki taneler bi de, Allah güç kuvvet versin canım. İnşallah uzun sürmeden atlatırız hepimiz
Daha 1cm mi cnm dur az kaldi 9 kaldiEvet geldim ama açılma 1 cm. 5 dk da bir kasılma ve sancı var. Yürü dediler 1 saat yürüyorum bakalım. . Eve gönderirler heralde
Ahhaha cnm ya mart annelerinden nisana gec hahha nisan 3.4 dee sezaryannn olan cok bizden önce hahahh benimde annem.geldi dioo eve gidecem dogurrr hemen hahhaAmin inş. . Ama benim kız 1 nisan şakası yaptı. . Geliyorum deyip gelmedii
Comelme hareketini yapıyorum inş faydası olurr.
Amin canım inşallah :) bol sabırlar ve kolaylıklar diliyorum hepimize :)Canım çömelme kalkma ve dizlerin üstünde yürüme de fayda ediyor. Yılmadan ara vererek yaparsan açıklık arttıkça sancında kuvvetleniyo. Doğum anında da rahat oluyo. Sağlıcakla kavuş inşallah bir avazda:)
Sağol canımm:)
Oyyy sizde de mi gaz sorunu var. Kıyamam ya iki taneler bi de, Allah güç kuvvet versin canım. İnşallah uzun sürmeden atlatırız hepimiz
Dogurmadan 2 hafta önce benimde senin gibi sancilar oluyodu sürekli .belli bi saat sonra geciyodu. Doğum için karnin belli bi dakika araliklarla sertlesecek eğer dünden belli öyleyse dogumdur canım .ama sadece belin agriyosa doğum değil doğum için rahmin kasilmasi gerekirBayanlar merhaba 37+3 haftalik hamileyim.. nerdeyse 1 haftadir her gece belden kasiga agri hissediyorum bacaklarima dogru iniyor ama baya siddetli ve dkka tuttugumda 15-13 dkda bir geliyor duzenli olarak 1.5-2 saat suruyor ve geciyor ama dun geceden sonra bugun belimde gecmeyen bir agri var ve karnimin altina sanci giriyor ayaktaysam ozellikle kitleniyorum resmen sizce bunlar dogum belirtisi mi? Daha onceki. Digumlarimda kendi sancim gelmedi ve bilmiyorum nasil basliyor dogum sancilari. Yardimci olur musunuz?
Normalde bizde de öyle canım :):)Bu saatte kahvaltısını ancak yapabilen var mı benim gibi :))
Bu saatte değilde bizimkide 11 12 yi buluyor :) tabi zorla bi fırsat hazirliyorum sofradada kucagimda oluyo yine :)bizim cadı kahvaltı vakti ve akşam yemeği vakti mutlaka uyanık oluyorBu saatte kahvaltısını ancak yapabilen var mı benim gibi :))
Aynen cevap icin cok tesekkur ederim acile gittim eski fogumdan acilmam varmis nstde sanci cikmadi ama bebek kanala girmis az kaldi sanirim.. sızınde bebeğiniz sağlıkla büyüsün iyi günlerDogurmadan 2 hafta önce benimde senin gibi sancilar oluyodu sürekli .belli bi saat sonra geciyodu. Doğum için karnin belli bi dakika araliklarla sertlesecek eğer dünden belli öyleyse dogumdur canım .ama sadece belin agriyosa doğum değil doğum için rahmin kasilmasi gerekir
Sağol canım:) ben çocuklarla yalnızım bugün, sabah yatıp bir iki saat uyumuşum küçük cadı uyuyunca. Sonrada misafir geldi, yol üstü olunca bebişi görmeden geçememişler:) sende fırsat bu fırsat bi güzel dinlenirsin inşallah:)Normalde bizde de öyle canım :):)
bugün eşim varda sağolsun , dinlenmedeyim. Afiyet olsun. Süt olsun kuzuna
Bizimde rutinimiz o şekildeydi ama bugün baya rötar yaptık :) bu bebişlerde alarm var galiba, yemek saatini hiç sektirmiyolar:)Bu saatte değilde bizimkide 11 12 yi buluyor :) tabi zorla bi fırsat hazirliyorum sofradada kucagimda oluyo yine :)bizim cadı kahvaltı vakti ve akşam yemeği vakti mutlaka uyanık oluyoris vakitleri uyanık hep
Kızlar bende sizi takip ediyorum büyük bir meraklay4zy4qmurum doğum hikâyenden bu zamana kadar okudum ettim.
Şimdi sıra_kvrckmom_ Onu bekliyorum. Nisana girdik vallahi.
Birde kızlar ben 31+0 oldum bugün çantamı falan hiçbirşeyi hazırlamadım. Bir de önden gidiyor ölçümleri, boyu, kilosu..
Normalde 3 haziran doktor mayıs 15 gibi gelebilir dedi. Bu çanta hazırlamak bana eziyet gibi geliyor daha biberonu benim pijamalarım falan hiç yok almadım hala..
Amin canım benim inşallah:) kavuşucaz az kaldı :))Bende kendimi bizden önceki ayların topiğinde buluyodum hep :))_kvrckmom_ da hayırlısıyla kavusur insallah artık :)
Bizim bebişler inatçı çıktı baya, bakalım sizinkiler nasıl olacaklar, Allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin inşallah :)
Eğer herhangi bir erken doğum vs riskin yoksa yavaş yavaş hazırlarsın, daha vaktin var ama sonlara bırakma derim, insan ağırlaştıkça hiçbişey yapamıyor :)
Oyy maşallah o minnaklara kırkınız bile çıkmış :) ben 40+4 oldum hala doğuramadım canım yaa :)) çarşambayı bekliyorum artık kavuşucaz bizde inşallahKızlar selam.. Uzun zaman sonra anca girebildim buralara ikizlerle uğraşmaktan malum , bizden doğurmayan kimler kaldı durumunuz nedir?_kvrckmom_ y4zy4qmurum nasılsınız kızlar doğum yaptınız mı?
Biz şükür 46 günlük olduk anca kendimize gelebiliyoruz :)
Kızlar merhaba geçen hafta bugün bnde doğum yaptımbebisi gelen tüm annelere geçmiş olsun rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin insallahh benim sorunum kabızlık arkadaşlar benim gibi olan varmı kayisi hoşaf yesillik bol su hepsini denedim hatta zeytinyağı bile ictim napcsm bilmiyorum önerileriniz varmı