2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yok canım ilk çocuk işte ,bende alayim diyorum da emin olamadim pusete koyuyor bazısı ama çocuk iki büklüm oluyo onda ben sevmedim ,ana dizini kaç aya kadar kullanabildin sen
o içine yattığı şeyden bizde vardı önceden gayet güzeldi sonra verdik bu sefer almadım şimdi pusete yatıyorum bazen ama öyle iki büklüm olacak şekilde değil içine küçük bir yastık koyuyorum düz oluyor o şekil tabi arabada kullanırken normal şekilde kullanıyoruz

9 günlük olduk biz .bizim gobekte kuru değildi düşerken ıslak şekilde düştü canım .önce ip gibi bişey baktım kalmış sonraki gün düştü

y4zy4qmurum oo süper canım hayırlı uğurlu olsun :) bizde de gaz sıkıntısı tavan, özellikle akşamları iki bebekle uğraşmak fena oluyor susmuyorlar bi türlü.. En büyük derdimiz bu olsun napalım çok şükür sağlıklılar ya.. Sizin de 1.ayınız kutlu olsun canım :)

Evet geldim ama açılma 1 cm. 5 dk da bir kasılma ve sancı var. Yürü dediler 1 saat yürüyorum bakalım. . Eve gönderirler heralde
Canım çömelme kalkma ve dizlerin üstünde yürüme de fayda ediyor. Yılmadan ara vererek yaparsan açıklık arttıkça sancında kuvvetleniyo. Doğum anında da rahat oluyo. Sağlıcakla kavuş inşallah bir avazda:)
Sağol canımm:)
Oyyy sizde de mi gaz sorunu var. Kıyamam ya iki taneler bi de, Allah güç kuvvet versin canım. İnşallah uzun sürmeden atlatırız hepimiz

Dogurmak için gittim beni eve gönderdiler. . Doguramicam galiba... Açıklık 1 cm. Sanci 4 dk da bir. Yok gelmiyoor hanımefendi. . Eve git ağrı kesici al. Sıcak banyoya gir.. uyumaya çalış. Senin kızın rahatı yerinde gelmeye niyeti yok diyo hemşire. . Olan ağrım da gitti sankii..

Amin inş. . Ama benim kız 1 nisan şakası yaptı. . Geliyorum deyip gelmedii
Comelme hareketini yapıyorum inş faydası olurr.

Amin inş. . Ama benim kız 1 nisan şakası yaptı. . Geliyorum deyip gelmedii
Comelme hareketini yapıyorum inş faydası olurr.
Ahhaha cnm ya mart annelerinden nisana gec hahha nisan 3.4 dee sezaryannn olan cok bizden önce hahahh benimde annem.geldi dioo eve gidecem dogurrr hemen hahha

Bayanlar merhaba 37+3 haftalik hamileyim.. nerdeyse 1 haftadir her gece belden kasiga agri hissediyorum bacaklarima dogru iniyor ama baya siddetli ve dkka tuttugumda 15-13 dkda bir geliyor duzenli olarak 1.5-2 saat suruyor ve geciyor ama dun geceden sonra bugun belimde gecmeyen bir agri var ve karnimin altina sanci giriyor ayaktaysam ozellikle kitleniyorum resmen sizce bunlar dogum belirtisi mi? Daha onceki. Digumlarimda kendi sancim gelmedi ve bilmiyorum nasil basliyor dogum sancilari. Yardimci olur musunuz?

Amin canım inşallah :) bol sabırlar ve kolaylıklar diliyorum hepimize :)

Dogurmadan 2 hafta önce benimde senin gibi sancilar oluyodu sürekli .belli bi saat sonra geciyodu. Doğum için karnin belli bi dakika araliklarla sertlesecek eğer dünden belli öyleyse dogumdur canım .ama sadece belin agriyosa doğum değil doğum için rahmin kasilmasi gerekir

Aynen cevap icin cok tesekkur ederim acile gittim eski fogumdan acilmam varmis nstde sanci cikmadi ama bebek kanala girmis az kaldi sanirim.. sızınde bebeğiniz sağlıkla büyüsün iyi günler

Normalde bizde de öyle canım :):)
bugün eşim varda sağolsun , dinlenmedeyim. Afiyet olsun. Süt olsun kuzuna
Sağol canım:) ben çocuklarla yalnızım bugün, sabah yatıp bir iki saat uyumuşum küçük cadı uyuyunca. Sonrada misafir geldi, yol üstü olunca bebişi görmeden geçememişler:) sende fırsat bu fırsat bi güzel dinlenirsin inşallah:)
Bu saatte değilde bizimkide 11 12 yi buluyor :) tabi zorla bi fırsat hazirliyorum sofradada kucagimda oluyo yine :)bizim cadı kahvaltı vakti ve akşam yemeği vakti mutlaka uyanık oluyor is vakitleri uyanık hep
Bizimde rutinimiz o şekildeydi ama bugün baya rötar yaptık :) bu bebişlerde alarm var galiba, yemek saatini hiç sektirmiyolar:)

Beni bende uzun zamandır bekliyorum canım :)) hazırlığını yavaştan yap erken Doğum gibi bişi yoksa acele etmene gerek yok ama alışverişleri biran evvel hallet ağırlaştıkça herşey güçleşiyor insanın canı bişi yapmak da istemiyor bi zaman sonra..

Amin canım benim inşallah:) kavuşucaz az kaldı :))
Oyy maşallah o minnaklara kırkınız bile çıkmış :) ben 40+4 oldum hala doğuramadım canım yaa :)) çarşambayı bekliyorum artık kavuşucaz bizde inşallah

Canım bende kabızlığı önlemek için kendimce yedim birşeyler ama olmadı şurup yazdırdım en sonunda doktora cunku surubun adı duphalac öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…