- 28 Ocak 2012
- 221
- 226
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.341
Öylemi:) sağolsun felaket tellalı bi kv var.
Ona sordum oda acımış, tuzlanmış olabilir dedi . Takmayım diyorum yine takıyorum.:)
Hadi bacım senide yollayalım bu günlerde doğuma hayırlısıyla.
Sen iyimisin daha kiz agrin yokmuu hahahhaGözün aydın. Güle güle büyüt bebeğini. .
Doğum sonrası zor oluyo kabızlık evet.. ama normal diye biliyorum. Normal doğum yapmışsan özellikle doğum esnasında basur bile çıkabiliyor. Bol sıvı tüket ve bebekler için kullanılan duphalac şurubu var ondan kullanabilirsin çok rahatlatır. . Allah kolaylik versin..
Sen iyimisin daha kiz agrin yokmuu hahahha
Senin kacti cocuk
Eskiden 5 6 ve tarla isi su bu ayni evdeee falan özeniom masallah ya eskilere
Agdet agrisi gibimi oluor bende sertlesme oljorr ama bebekmi toplanior bilmiommm kiiHafiften giren sancılarım var ama yalan olmaz umarım. .
Aiii benimkide sag salim dogsa evimize gelsemde uyumassam yaa raziyimmm ahhhh5 saattir uyumuyor yıldımhamileyken iyi uyu diyenleri şimdi daha iyi anliyorum şöyle bi 3 saat kesintisiz uyusam
Neguzel bende sag salim gelsekk uuymasa ahhh insaAllahKızlar uyumuyor yaaa, halim kalmadı.
Dün gece 1de uyandı sabah 7de zoraki daldı.
Şuan yine uyumuyor. Gündüzde çok iyi uyudu diyemem. Gaz vs desem pek benzemiyor. Ama eli ayağı durmuyor, acayip bi hareketlilikle ağlamaya çalışıyor. Napıcam böyle bilmiyorum, uykusuzluktan başım dönüyor
Ben de travel sistem aldım canım ama puseti bi iki kez hastanede için kullandik çocuğun boynu katlaniyo .dışarda tabi kullanırım kısa süreli olduğu için ama evde saatlerce koymam ona,diger buyk parçası rahat ama evde nasıl olur kullanımı bilemedim gelen giden misafir olacak öyle arabada olmaz sankicanim benimde ilk olacak kismetse de bilmedigimden sorucam biz travel sistem bebek arabasi aldik evde ilk aylarda arabayla ana kucaginda durdurmayi dusunuyodum oyle cok durmuyolar mi illa ekstra baska ni seyde mi almak lazım
Bende uykusuzlukta çığır açtım. Suan ağlamaya ramak kaldı. Ne duruyor ne uyuyor.5 saattir uyumuyor yıldımhamileyken iyi uyu diyenleri şimdi daha iyi anliyorum şöyle bi 3 saat kesintisiz uyusam
Uyumasa demeee çok zorr oluyor. Hele ki ilk bebekte tecrübesizde olunca daha da zorluyo uykusuzlukNeguzel bende sag salim gelsekk uuymasa ahhh insaAllah
Bende kendimi bizden önceki ayların topiğinde buluyodum hep :))Kızlar bende sizi takip ediyorum büyük bir meraklay4zy4qmurum doğum hikâyenden bu zamana kadar okudum ettim.
Şimdi sıra_kvrckmom_ Onu bekliyorum. Nisana girdik vallahi.
Birde kızlar ben 31+0 oldum bugün çantamı falan hiçbirşeyi hazırlamadım. Bir de önden gidiyor ölçümleri, boyu, kilosu..
Normalde 3 haziran doktor mayıs 15 gibi gelebilir dedi. Bu çanta hazırlamak bana eziyet gibi geliyor daha biberonu benim pijamalarım falan hiç yok almadım hala..
Can'ım gozun aydın olsun :) anali babali büyütsün Rabb'im .. Göğus ucun zmnla cikar CNm uğraş mutlakaKızlar suni sancı ile normal doğum yaptım. Sabah 7buçkta yatışım yapıldı. Geldiğimde 1cm açıklık vardı. 12:55de doğumhaneye girdik 13:07de doğdu kızım. Epidural vs hiç bişi almadım. Yatarken sancılar çok zor geliodu. Ayaktaydım sürekli. Son 1saat zor oldu gerçekten sancılar ama öncesi rahattı. Daha detaylı yazarım kızlar. Şu an iyiyiz. Göğüs ucum olmadığı için ilk alırken zorlanıyor. Tutunca emiyor ama tutana kadar zor oluyor. annem veriyor ağzına memeyi ben tek veremiyorum henüz.
5 saattir uyumuyor yıldımhamileyken iyi uyu diyenleri şimdi daha iyi anliyorum şöyle bi 3 saat kesintisiz uyusam
Ayy kızlar uyumayan bebe zor dimi yaa kac günlük oldu sizinkiler ? Ya birde gibek düşünce ic kısmı kupkuru olmuyir mu kızımın sıvı biraz hala göbek düşmek üzerek bir minik parça tutuyor da merak ettim Nasıldi doğrusuKızlar uyumuyor yaaa, halim kalmadı.
Şuan yine uyumuyor. Gündüzde çok iyi uyudu diyemem. Gaz vs desem pek benzemiyor. Ama eli ayağı durmuyor, acayip bi hareketlilikle ağlamaya çalışıyor. Napıcam böyle bilmiyorum, uykusuzluktan başım dönüyor
Bende kendimi bizden önceki ayların topiğinde buluyodum hep :))_kvrckmom_ da hayırlısıyla kavusur insallah artık :)
Bizim bebişler inatçı çıktı baya, bakalım sizinkiler nasıl olacaklar, Allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin inşallah :)
Eğer herhangi bir erken doğum vs riskin yoksa yavaş yavaş hazırlarsın, daha vaktin var ama sonlara bırakma derim, insan ağırlaştıkça hiçbişey yapamıyor :)
5 saattir uyumuyor yıldımhamileyken iyi uyu diyenleri şimdi daha iyi anliyorum şöyle bi 3 saat kesintisiz uyusam
kizlar ben subat annelerinden kimyon tarifi gordum gaz icinmiş onu yaptim ictim gecen gün bir gün sonra etki ettigini yazmişlardi. bir gun sonra kizim öğlen 3ten gece 4 e kadar uyudu 2saatte bir kaldirip emzirip altini degistirdim gazini aldim sonra hemen uyudu o kadar rahat bir gundu benim icinki anlatamam size gazida fazla olmadi bu durumda cok iyi geldi hic ugrasmak zorunda kalmadim. dün içmedim bugün yine cok mız mız onunla ugrasiyorum hala .acaba dedim kimyon mu işe yaradi bugunde yaptim ictim bakalim yarinda mışıl mışıl uyursa işin sırrını bulmuş olucam .Kızlar uyumuyor yaaa, halim kalmadı.
Zor canım valla ne seni uyutuyo ne iş yaptırıyo.. İş umrumda değil, dinlensem yetecek. Evde bi çocuk daha olunca insan yetişmek için cebelleşiyo. Üçüncüyü doğuran arkadaşlar için de ayrı zordur eminim. Allahın izniyle atlatıcaz bugünleride inşallah. Göbüş bizimde öyle oldu canım bu kez. Oğlumda kupkuru kalmıstı ama bunda iki gün koyu renk kan kaldı zıbınlarına sürtüyodu.Can'ım gozun aydın olsun :) anali babali büyütsün Rabb'im .. Göğus ucun zmnla cikar CNm uğraş mutlaka
Ayy kızlar uyumayan bebe zor dimi yaa kac günlük oldu sizinkiler ? Ya birde gibek düşünce ic kısmı kupkuru olmuyir mu kızımın sıvı biraz hala göbek düşmek üzerek bir minik parça tutuyor da merak ettim Nasıldi doğrusu
Aynen canım çok çabuk geçiyor. Allah vaktiyle kavustursun :)Su an için risk yok canım. Bende artık yavaş yavaş başlayım valla az kaldı zaman cabuk gecti daha var daha var derken derkennn...
Bir bakıyorsun ki zaman geçmiş
Ayy ne güzel ya maşallah, umarım kimyondandır canım da rahata kavusursunuz. Bende akşam yemekte bir çay kaşığı yiyorum. Bir gün yemedim ve ondan mı bilmem ama iki gecedir sadece iki saat uyuyoruz. Tahammülümü zorluyo.kizlar ben subat annelerinden kimyon tarifi gordum gaz icinmiş onu yaptim ictim gecen gün bir gün sonra etki ettigini yazmişlardi. bir gun sonra kizim öğlen 3ten gece 4 e kadar uyudu 2saatte bir kaldirip emzirip altini degistirdim gazini aldim sonra hemen uyudu o kadar rahat bir gundu benim icinki anlatamam size gazida fazla olmadi bu durumda cok iyi geldi hic ugrasmak zorunda kalmadim. dün içmedim bugün yine cok mız mız onunla ugrasiyorum hala .acaba dedim kimyon mu işe yaradi bugunde yaptim ictim bakalim yarinda mışıl mışıl uyursa işin sırrını bulmuş olucam .
Maşallah canım:) emmesi, gazı, olmayan uykusu vs uğraşıyoruz canım:)) 2 martta doğum yaptım bende, 39+4te :) yarın bir aylık oluyoruz Allahın izniyle. Sen nasılsın, bebişler nasıl, umarım sıkıntıları yoktur :)Kızlar selam.. Uzun zaman sonra anca girebildim buralara ikizlerle uğraşmaktan malum , bizden doğurmayan kimler kaldı durumunuz nedir?_kvrckmom_ y4zy4qmurum nasılsınız kızlar doğum yaptınız mı?
Biz şükür 46 günlük olduk anca kendimize gelebiliyoruz :)
Mart anneleri oldu nisan daha yokmuuu benceHappyanne gitti gibi baska kim var