2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Beni bende uzun zamandır bekliyorum canım :)) hazırlığını yavaştan yap erken Doğum gibi bişi yoksa acele etmene gerek yok ama alışverişleri biran evvel hallet ağırlaştıkça herşey güçleşiyor :KK66: insanın canı bişi yapmak da istemiyor bi zaman sonra..

Amin canım benim inşallah:) kavuşucaz az kaldı :))

Oyy maşallah o minnaklara kırkınız bile çıkmış :) ben 40+4 oldum hala doğuramadım canım yaa :)) çarşambayı bekliyorum artık kavuşucaz bizde inşallah

Ayy benim canım daha şimdiden hiçbir şey yapmak istemiyor.. :KK70:
Insalalh kolayca kurtulursun yavrunu sağlıkla kucağına alırsın.
Doğum yapanlar da ınslalah Allah size bağışlasin güle güle büyütün.. :KK200::anne:

Beni bende uzun zamandır bekliyorum canım :)) hazırlığını yavaştan yap erken Doğum gibi bişi yoksa acele etmene gerek yok ama alışverişleri biran evvel hallet ağırlaştıkça herşey güçleşiyor :KK66: insanın canı bişi yapmak da istemiyor bi zaman sonra..

Oyy maşallah o minnaklara kırkınız bile çıkmış :) ben 40+4 oldum hala doğuramadım canım yaa :)) çarşambayı bekliyorum artık kavuşucaz bizde inşallah
Hadi artık sağsalim kavuş yavruna canım dünyanın en güzel duygusuymuş :) güzel haberlerni bekliyorumm

Arkadaşlar bebeklerin bulunduklari odanın sıcaklığı ve yıkanma sularının sıcaklığı ideal kac olmali sizce sizin Nasıl oluyor ? Bana sanki banyo suyunu biz fazla sıcak yapıyoruz gibi geliyorda

Cnm seninde normalmi okck peki carsambaya bekliom demissin ama neolcak ozaman sunimi

Arkadaşlar bebeklerin bulunduklari odanın sıcaklığı ve yıkanma sularının sıcaklığı ideal kac olmali sizce sizin Nasıl oluyor ? Bana sanki banyo suyunu biz fazla sıcak yapıyoruz gibi geliyorda
Bizim oda sıcaklıgımız 22 derece civarında genelde canım, güneşli olduğunda bir derece kadar yükseliyor. Banyo suyunuda dirseğimle kontrol ediyorum

Oda 24-25 olmalı canım ,suyu da ben kafama gore ayarliyorum kaç olmalı bilmiyorum

Bizim oda sıcaklıgımız 22 derece civarında genelde canım, güneşli olduğunda bir derece kadar yükseliyor. Banyo suyunuda dirseğimle kontrol ediyorum
Bizim hep 28 civarı ama bi türlü tutturamadm annem geldi soğuk dedi kaynanam sıcak dedi ben zaten lohusayum bi terliyorum bi usuyorum herkes gidince tutturcam düzeni galiba

Kızlar azıcık dertleşelim kaynanamla çok yakın oturuyoruz malum lohusayim diye yalnız bırakmıyor ama ben hiç rahat edemiyorum böyle içime kapanıyorum konuşmak istemiyorum niyedir acaba aslında severim kayinvalidemi böyle sanki ben onun evindeymisim gibi rahat olamıyorum o eve gidince sanki neşem yerine geliyor lohuslikla alakalı bişeymi bu :KK42:

Kızlar azıcık dertleşelim kaynanamla çok yakın oturuyoruz malum lohusayim diye yalnız bırakmıyor ama ben hiç rahat edemiyorum böyle içime kapanıyorum konuşmak istemiyorum niyedir acaba aslında severim kayinvalidemi böyle sanki ben onun evindeymisim gibi rahat olamıyorum o eve gidince sanki neşem yerine geliyor lohuslikla alakalı bişeymi bu :KK42:
canım sevmek anlasmak ayri ayni evde uzun sure vakit gecirmek ayri sahsen bende simdiden düşünüyorum bebek doguncanasil olucak diye yalnız olmayı ozluyorsun bence kafan daha rahat cunkuondan kendini suclu hissetme aynilarini hepimiz yasicaz bence,benimkvdemde gunde bes kez ariyo merak ediyo heyecan yapıyo her iyiyim dediğimde üzülüyo o uzulmesi beni strese sokuyo iste:)

20 kilo aldım dogimdan eve geldiğimde sadece 3 kilo gitmişti:KK12:bi ay oldu dikkat ediyorum yediklerime şuan 10 gitti 10 kaldı ama bi haftadır yerimde sayıyorum :hamarat:bugun de bi tepsi sutlu Nuriye yaptım bi kaç gün diyete ara:halay:
Valla ben aldım galiba üstüne 75 le doğum yaptım Şu an kaçım bilmiyorum baklavaları görünce dayanamıyorum:KK43:ve çok moralim bozuluyor neyse havalar ısındı sabah sporuna başlıcam artık

Hadi artık sağsalim kavuş yavruna canım dünyanın en güzel duygusuymuş :) güzel haberlerni bekliyorumm
Amiinn İnşallah kuzum ben de o duyguyu tatmak için sabırsızlanıyorum :KK66:
Cnm seninde normalmi okck peki carsambaya bekliom demissin ama neolcak ozaman sunimi
Evet canım inşallah bi sıkıntı çıkmazsa normal olacak. Sunni mi verir açıklığa göre suyu mu patlatır bilemiyorum bende. O an ki duruma göre karar verecek Bakalım hayırlısı

kizlar benim ilk bebegim olacak annemde kvdemde aynisehirde ne kadar surede bakabilecek duruma gelirim sizce yalnizolnayi seven biriyim cunku ama tecrubem yok guvenemiyorum su annkendime sanki hic bakamam gibi geliyo

Valla ben aldım galiba üstüne 75 le doğum yaptım Şu an kaçım bilmiyorum baklavaları görünce dayanamıyorum:KK43:ve çok moralim bozuluyor neyse havalar ısındı sabah sporuna başlıcam artık
Bende doğum yapamadan zayıflamaya başladım anlamadım niye böyle oldu. ödemi mi atıyorum acaba. 10.6 kilo almıştım 3 gün önce tartıldım. bugün 9.2 ye düşmüş. 40 ı geçince hamileliğim geri sarmaya başladı herhalade :işsiz:

Amiinn İnşallah kuzum ben de o duyguyu tatmak için sabırsızlanıyorum :KK66:

Evet canım inşallah bi sıkıntı çıkmazsa normal olacak. Sunni mi verir açıklığa göre suyu mu patlatır bilemiyorum bende. O an ki duruma göre karar verecek Bakalım hayırlısı
Seninde ilk deme evet xa bende o duygu nasil tatmak istiorumm nasil birseyy acabaa yaa annem diorrr cokk guzelll diyorrr
Ama korkuommdaa

Oda sıcaklığımız 24/25 civarı normal o zmn sanirim. Ya banyo suyuna dirsekle bakınca da sıcak
Gibi geldi ben biraz ılıtayım bence. suyu dökünce cocuk çığlık atıyor resmen bizimkilere soyluyorum iyi diyorlar üşür diyorlar ama
Bana suyu sıcak geliyor yaa . Ay birde kızlar biliyorum
Hapşırmak yeni doğan reflexsi alti açılınca filan hapşırırlardı fkt iki gundur cok sık normal zmn da da ust uste hapşırıyor normal mı sizinkiler de Bu durum Nasıl hasta olmuyordur dimi ya :KK43:sorsan ikinci bebegim ama her cocuk farklı soruyor yie de insan. salı ilk kontrolumuz var bakalım Dr anlar bisey varsa ztn diyorum. Ay birde bizi
İkinci
Topuk
Kanı testi icn sağlık ocağından aramadılar kızlar Ne zmna kadar yaptırılıyor ne yapsam
Ben mi
Arasam ??

Seninde ilk deme evet xa bende o duygu nasil tatmak istiorumm nasil birseyy acabaa yaa annem diorrr cokk guzelll diyorrr
Ama korkuommdaa
Evet benim de ilk bebeğim olacak hayırlısıyla inşallah. Korku endişe hepimizde var canım ama dünyanın en güzel şeyi olmasa annelik cennet ayaklarına serilmezdi herhalde :KK66:

canım sevmek anlasmak ayri ayni evde uzun sure vakit gecirmek ayri sahsen bende simdiden düşünüyorum bebek doguncanasil olucak diye yalnız olmayı ozluyorsun bence kafan daha rahat cunkuondan kendini suclu hissetme aynilarini hepimiz yasicaz bence,benimkvdemde gunde bes kez ariyo merak ediyo heyecan yapıyo her iyiyim dediğimde üzülüyo o uzulmesi beni strese sokuyo iste:)
Kirkimin çıkmasını dört gözle bekliyorum birde eşim yok komserlik kursunda sadece haftasonu geliyor akşamlarıda bizde kalıyor oğlumu çok nazlatiyor her istediğini yapıyor anne diyorum alışmasın öyle yok diyo o şimdi kıskanıyor ( çocuğun kıskandığı yok kıskanma fikrini o getiriyor aklına) mesela kardeşine bişey alıyoruz hemen kucağına alıyor oyyy yavrum ben sana daha güzellerini alırım o neki falan demeye başlıyor :işsiz:

X