-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.401
Niye öle demis Rabbimm aci diyemi yada dualar kabul olunuoryaa bilmiomkiEvet benim de ilk bebeğim olacak hayırlısıyla inşallah. Korku endişe hepimizde var canım ama dünyanın en güzel şeyi olmasa annelik cennet ayaklarına serilmezdi herhalde
biz 33 gunluk olduk benim kizimda cok hapsiriyor doktora sordum ben normal bu dedi sende sor canim icin rhaat etsin. saglik ocagindan beni de aramadilar hastaneden cikarken hemsireler soyledi 7.gununde saglik ocagina uğrayin dedi topuk kani icin sende numarasi varsa ara yoksada bir git istersen canimOda sıcaklığımız 24/25 civarı normal o zmn sanirim. Ya banyo suyuna dirsekle bakınca da sıcak
Gibi geldi ben biraz ılıtayım bence. suyu dökünce cocuk çığlık atıyor resmen bizimkilere soyluyorum iyi diyorlar üşür diyorlar ama
Bana suyu sıcak geliyor yaa . Ay birde kızlar biliyorum
Hapşırmak yeni doğan reflexsi alti açılınca filan hapşırırlardı fkt iki gundur cok sık normal zmn da da ust uste hapşırıyor normal mı sizinkiler de Bu durum Nasıl hasta olmuyordur dimi yasorsan ikinci bebegim ama her cocuk farklı soruyor yie de insan. salı ilk kontrolumuz var bakalım Dr anlar bisey varsa ztn diyorum. Ay birde bizi
İkinci
Topuk
Kanı testi icn sağlık ocağından aramadılar kızlar Ne zmna kadar yaptırılıyor ne yapsam
Ben mi
Arasam ??
Ben kavusayimda ayakta olayimmm raziyimHala ayakta olanlar
Valla canım.uykusuz kalınca insan perişan oluyor son günlerinin tadını çıkar.Ben kavusayimda ayakta olayimmm raziyim
Cnm.simdidr agirlasion uyuyamiom bakk aklim ordaa nasil olcak korku sevinc heycan bilmiomm yaaValla canım.uykusuz kalınca insan perişan oluyor son günlerinin tadını çıkar.
ıkınması normal canım ben verdiigimde 1 2 saat falan ıkınıyor tüm gazi cikardiktan rahatladiktan sonra mışıl mışıl uyur merak etme.Kızlar kimyon çayı demleyip veren var mı hiç?
Üç gecedir sabahlıyoruz. Biraz önce demledim verdim 2 cay kaşığı. Şuan ıkınması arttı. Deneyen var mı aranızda, sonuç alan oldu mu? Yanlış mı yaptım vermekle diye de tedirgin oldum. Uykusuzluktan da halim kalmıyo
Canım çok sağol içim rahatladı. Bugün bir aylık oluyoruz ve netten baktım dr.lar önermiyo vs yazılmış yorumlarda. Rahatlatayım derken yanlış mı yaptım diye kuruyordum kafamda. Şuan geçti ıkınması ve uyudu. Bakalım ne kadar sürecek.ıkınması normal canım ben verdiigimde 1 2 saat falan ıkınıyor tüm gazi cikardiktan rahatladiktan sonra mışıl mışıl uyur merak etme.
Bu gidişle ben de vercm ya rezene vermiştim zaten bi kere gerçekten mahvoldu oğlum dünden beri kendimden hiç bahsetmiyorum bileKızlar kimyon çayı demleyip veren var mı hiç?
Üç gecedir sabahlıyoruz. Biraz önce demledim verdim 2 cay kaşığı. Şuan ıkınması arttı. Deneyen var mı aranızda, sonuç alan oldu mu? Yanlış mı yaptım vermekle diye de tedirgin oldum. Uykusuzluktan da halim kalmıyo
Bende yemekten kisyorum ekmk yemiyorum nerdeyse ama tatlıya dayanamıyorum hele misafir gelmeye başlayınca napcam benValla ben aldım galiba üstüne 75 le doğum yaptım Şu an kaçım bilmiyorum baklavaları görünce dayanamıyorumve çok moralim bozuluyor neyse havalar ısındı sabah sporuna başlıcam artık
AaaminnnBenAllah kolaylık versin bize.
Bu gidişle ben de vercm ya rezene vermiştim zaten bi kere gerçekten mahvoldu oğlum dünden beri kendimden hiç bahsetmiyorum bile
Ben iyice gerilmiştim valla. Sabaha kadar bağıra çağıra.. Uykusuzluk bi yandan, gelen giden bi yandan.. Evin kendi telaşesi yetiyo zaten yemek bulaşık çamaşır. Kimyondan sonra uyudu birkaç saat çok şükür.Var mı benim gibi nöbette olan??
Sana bakiniordummmm sen daha dogurmadinmiii hahhahaDoğuramayanlarda bugün benn
Nazli mi inatçı mi artık bilemiyorum.. gelsede bizde telaslansak emdiydi ememediydi, doydu doymadii. ...
25 gnlukken verdim sanirim bende okudum o yazilari o yuzden bebege vermiyorum artik kendim her gun yarim bardak iciyorum bebege de geciyor sütten canim sende oyle yap istersen cunku bazi cocuklarda bagirsak sorununa yol acabiliyormus ne olur ne olmaz önlemimizi alalim bizCanım çok sağol içim rahatladı. Bugün bir aylık oluyoruz ve netten baktım dr.lar önermiyo vs yazılmış yorumlarda. Rahatlatayım derken yanlış mı yaptım diye kuruyordum kafamda. Şuan geçti ıkınması ve uyudu. Bakalım ne kadar sürecek.
Sen kaç günlükken başladın canım?
Bide ben varımDoğuramayanlarda bugün benn
Nazli mi inatçı mi artık bilemiyorum.. gelsede bizde telaslansak emdiydi ememediydi, doydu doymadii. ...
Sende vardin daha deme hahahaBide ben varımÇok az kaldı 41 kere maşşallah dedirtecekler kendilerine 41 i görmeden gelmeyecekler bacım bunlar