2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Anladım canım , bak anlayışlı bebek 24 ü bekliyor belki de, ayrımcılık yapmamak adına anne babasına :)

Maşallah kuzum size. Güle güle büyüt , hızla toparlanır o minnoş . Sağlığı yerinde olsunda önemlü değil. Bizde çabalıyoz halâ ne zaman nerde nasıl doğururuz diye işte :):):)

Takvimde enerji patlaması yasarsin diyoda ben bugün yıkık haldeyim valla
Ya iki gündür bende de bi halsizlik. Ama annemle konuştum da üstüne bir ağırlık çökmüş bana hamileyken, uyumuş. Uykudan pat sancıyla uyanmış. Belden kasıklara doğru ağrı. Duş alıp hastaneye gitmiş. Ve ben ingaaaa
Sanırım benimde böyle olcak. Ne sancı vat, ne enerji patlaması

Benim kız yürüyerek falan gelecek heralde teyzesi bu gidişle . Ufak bir ağrı bile yok :):) üstümüze sende doğur bacım...

Kızlarrr bıgun de dogurmadım :):) kontrole gıttık.i bugun sabahh. Ben geceden berıdır agrım vardı kızlar bılıyosunuz ader olacakmısım gıbı, hepsı yalqncı dogum sancısıymıss.. bebek hala kanala gırmemıs cts gene cagırdı doktor gene bı kontrol edecek ona gore belki de sezeryan olacak dedı cunku bebek hem ırı hem de kabala gırmemıs dedıı. Hakkımızda hayırlısı artık , bugun de kandıll ben de hastaneye gıderken belki bugun dogururum dıye gıttım ama henuz gelen yok kızlarrr

Benim kız yürüyerek falan gelecek heralde teyzesi bu gidişle . Ufak bir ağrı bile yok :):) üstümüze sende doğur bacım...
Aman bende ağrı varda ne oluyo tam 10 gündür her gün sancı başlıyor sonra geciyor millet diyo hafif ağrım başladı sonra doğum oldu benim vücut benle dalga geçer gibi hergün ağrılı kasilmali

Yaa gözlerim doldu ne güzel ya. Maşallah. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Beni de dürtüyor bişiler eşimle ilşki konusunda ama ben korkuyorummmm =) 26sında muayenm var. Eğer o zamana kadar gelmezse sanırım ben de o yolu deneyeceğim artkk =)

Aman bende ağrı varda ne oluyo tam 10 gündür her gün sancı başlıyor sonra geciyor millet diyo hafif ağrım başladı sonra doğum oldu benim vücut benle dalga geçer gibi hergün ağrılı kasilmali
Bidahaki kontrole belki senin yatışımı yaparlar canım. Zaten açıklığından var .artmıştır belkide

Rabbim hayirlisını versin. Bende bundan korkuyorum. Benim bebeklerde iri doğuyor. Durdukca buyucek doguramamaktan korkuyorum(

Bi dahaki kontrol en erken salı günü daha çok var ayrıca yatış istemiyorum bunda kendi sancimla gideyim istiyodum
Kısmette ne var bakalım canım.
Bende son birkaç gündür , gereksiz bişekilde ya sezeryan olursam diye aşırı gerginlik var. Allah kalbimi biliyor ama ne suni sancı ne sezeryan istemiyorum korkuyorum

Canım mama verme sütün yeter ona emzik dene bide sütünü çoğaltmak için ceviz yumurta rezene çayı iç bol su az şekerli kompostolar iç hemen göğüslerin dolar ve mamaya gerek kalmaz inşallah. benimde aman aman sütüm olmuyor sürekli yiyorum bazı annelerin ne yese sütü çoğalıp taşıyo ben çareyi sürekli atıştırmakta buluyorum.

Kısmette ne var bakalım canım.
Bende son birkaç gündür , gereksiz bişekilde ya sezeryan olursam diye aşırı gerginlik var. Allah kalbimi biliyor ama ne suni sancı ne sezeryan istemiyorum korkuyorum
Aynı korku bendede var sezeryandan korkuyorum günüm geçerse gelebilecek risklwrden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…