2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende aynı hissediyorum :)
Oğluşunun doğum günü kutlu olsun, nice mutlu huzurlu yılları olsun inşallah.. Minik paşayada maşallah annesi :)
teşekkür ederiz :)

bir kaç gün önce instagramda bir doktorun sayfasında görmüştüm bebek kordonu boynunda doğmuştu normal Doğumla

maşallah canım, sağlıcakla büyüsünn inşallah, hayırlı evlat olsun.. çok güzel anlatmışsın, Allahım dileyen herkese hayırlısıyla tatdırsın hu duyguyu inşallah..
Hayırlısıyla kavus insallah canımm

Ne güzel anlatmışsın biraz daha uzun olsa onu bile aynı heyecanla okurdum:)) sağlıkla büyütmek nasip olsun, hayırlı evlat olsun.. darısı da başımıza hayırlısıyla kavuşalım biz de mis kokulu meleklerle

Günaydın kızlaaarr :) Kandilimiz mübarek olsun inşallah. Hayırlısıyla bir avazda kavuşsun tüm hamişler minik mucizeleriyle, rabbim kimseyi bu yolda eylemesin, isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Aminn

Ja epedural yine sordum az agru var dior burdaki okuz doktorlar ins haber et kandilin mubarek olsun

cnm okuyunca bile duygulandim cok guzel xani epedural iyi dion agri yok ikinmadada yok denek

cnm okuyunca bile duygulandim cok guzel xani epedural iyi dion agri yok ikinmadada yok denek
Epiduralden bende korkuyordum ama tavsiye ederim, her türlü sezaryenden daha iyidir. Korkma sen arkadaşım hiç birşey hissetmiyorsun, zaten heyecanın oluyor kafan başka yerlerde oluyor, sırtına kıl kadar iğne girmiş hiç tınlamazsın bile..

Canim peki bel ağrın var mı şu an? Ben de çok pişmanım epidural almadığıma hala topatlamamadim Zor bir doğumdu benimki

Yooo ben igneden degill sonrasii sanci hizedersin dior burdakii doktorlarda ondan niye bisu bosunu ikinma falan agrisi olmadimi

Yooo ben igneden degill sonrasii sanci hizedersin dior burdakii doktorlarda ondan niye bisu bosunu ikinma falan agrisi olmadimi
Epidural hiç almadım canım ben ama doktorlar öyle söylüyorsa doğruluk payı olabilir.
Yani , kendini hazırla sıfır ağrı duymayabilirsin yyine sancın olabilir epidural alsanda...
Belki hafif geçer o kadar

Yani hafif dior agdet agrisi gibi diorr yada bana az doz vurcaklar ama agdet agrim uaten ben ilk gunn hastanelik kadar olurum cok agrili geciorr ama dayanioruz bakk yani azda olsaa okadar dayaniriz yaaa mucize icin
Sen daha dogurmadinmiiiii hahahha
Bana haftaya edersin dedi doktorr neye bakarak bilmiom ama

Sen benle albeniden önce edersin kapanışı benle A Albeni7 yapcaz

DOĞUM YAPAN BAYANLAR SANCILARINIZI YAPTIGINIZ BISEY TETIKLEDIMI BANA FİKİR VERINNASIL DOGACAK BU NE YAPABILIRIM GELMESİ İÇİN BU GECE GELSEYDI BU MÜBAREK GÜNDE

Ay kızlar maşallah hala dogurmamissiniz biz bugün 8 günlük olduk A Albeni7 seninle aynıydık çok istedim 39a kadar beklemeyi ama meleğim 38+1 de geldi şükür verene biraz miniğiz ama Rabbim sağlık versin buyur inşallah Allah yardımcınız olsun çok az kaldı doğum yapacaklar

Cnm buyur buyur aii mis kokulu nekadar dogdu kilosu benimkide minik ama.olsun

meriiiii varmı gelişme yetişecekmi bebek doğumgününe
Ay kuzum yok yaaa gelmedi nazlı
Sanırım sadece annesine sürpriz yapmak istemedi, hem annesine hem babasına yapacak. 24ü bekliyorum yıl dönümü
zaten 24ü de gelmezse pazartesi muayene var, karar vereceğiz, tamam mı devam mı diye gelsin popişine popişine vurcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…