- 12 Haziran 2017
- 557
- 803
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.461
Bende ilk bebişin sezeryan olmasından korkuyorumKısmette ne var bakalım canım.
Bende son birkaç gündür , gereksiz bişekilde ya sezeryan olursam diye aşırı gerginlik var. Allah kalbimi biliyor ama ne suni sancı ne sezeryan istemiyorumkorkuyorum
Benimde aynen öyle. Bu gece saat 12 de başladı kasılmalar sabah 8e kadar uyutmadı beni ama ne artış var ne bi düzenKasilma oluyo 7 dk 8 dk 5 dk umutlaniyorum hergün sonra ne şiddeti artıyor ne duzene giriyor bi saatten sonra bitiyor
Evemi geçtin hastanedemisin anlamadim canımpapatya1994 canm geldik dün geceden beri ilaç veriliyo falan ama tık yok bugün sancm baya iyiydi ama açılma olmuyo yoruldm.
Amiin kuzum amin inşallahBende ilk bebişin sezeryan olmasından korkuyorumsezeryanın ağrısından dikişlerinden korkuyorum şu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla bi avazda doğuralım sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza inşallah
Evet sancı başlayınca suya atılacak. O ot açıldıkça rahimde açılacakk inşallahh.Cogu sezryandan korkuo ama normal dogumdada yirtik kesik oluorya oo okadar sezaryan kadar agri vermiormuu siz tercubelisiniu
Benimde fatma ana eli var tetikte beklioo ne yapilcakk ki sanci geldigunde suya atilacak dogunca cikarilcakmi
Hastanedeym sancı veriliyo işte canm.Evemi geçtin hastanedemisin anlamadim canım
Oyy canım yaaa ilerleme olur inşallah. Sık dişini kuzumHastanedeym sancı veriliyo işte canm.
Dik kafana hepsiniOtu suya attım valla :):) içsem mi içmesem mi bilemiyorum şuan da. Güzel güzelde açıldı maşallah. Fotoğrafını atayım size de.... İlk foto , sudan alınmış hali.İkincisi kuruyken.Eki Görüntüle 2127280
Hakkında hayırlısı olsun canım mübarek gundeyiz bol dua et iyi olur inş hersey senin içinHastanedeym sancı veriliyo işte canm.
Hahahh içtim vallaa faydası olmasada zararı olmasın yeter :):)Dik kafana hepsinişifa olsun
Evde var Doğum anında diye bekliyordum sancı gelirse hemen atıyorum suya :)) hadi hayırlısıHahahh içtim vallaa faydası olmasada zararı olmasın yeter :):)
Sancılanırsam haber ederim , hemen koşşş aktarlara
Bendede fazladan vardı kuzum kv umreden getirdi. Birisi minikti onu attım suya kuru olan daha büyüm fotodaki onu sancılara bıraktım. Bilmiyorum ki faydası olurmu :):)Evde var Doğum anında diye bekliyordum sancı gelirse hemen atıyorum suya :)) hadi hayırlısı
bende normal Doğumdan çok sezeryandan korkanlardanım :) benim ilk Doğumda sadece 2 dikişim vardı o da bir kaç günde iyileşti ikinci be üçüncü de hiç dikişim olmadı, yani yırtık kesik herkeste olacak diye bir kaide yokCogu sezryandan korkuo ama normal dogumdada yirtik kesik oluorya oo okadar sezaryan kadar agri vermiormuu siz tercubelisiniu
Benimde fatma ana eli var tetikte beklioo ne yapilcakk ki sanci geldigunde suya atilacak dogunca cikarilcakmi
Sancım tutarsa yenisini yapıcam kuzum bitane daha var.Cnm niyr cikarttin sudan kapanir yine rahim degilmi @albeni07
Bende anem yetisirse dicem suya koyalim ama hastsbeye göturmesi lazimki cikartsin geri hihiSancım tutarsa yenisini yapıcam kuzum bitane daha var.
Bir kullanımlık değilmiş zaten o kuruyunca yeniden suya atılırsa da işe yarıyomuş.
Bilmiyorumki bende valla :):) kim ne dese inanıyoruz