-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.441
Heyyy maşallah bacım nasıl doğurdun 4400 gr mı...En son 36.ci haftada 3200 du.. benim Enson dogumumdada 4400 bi tosuncuk dogurdum.. Zordu.. korkuyorum. . Kız olduğu için kibar olur belki diye umut ediyorum:))
Belkide korktuğumuz kadar kötü bir durum değildir ama ne bileyim işte yaşamadığımdan sanırım ben de istemiyorum
Senin benek kanala girmişmiydi.?
Kanala girmismi dedim evet pozisyonu almış dedi . Bu cevaptan ne çıkar bilmiyorumBelkide korktuğumuz kadar kötü bir durum değildir ama ne bileyim işte yaşamadığımdan sanırım ben de istemiyorum
Senin benek kanala girmişmiydi.?
Hah valla aynı düşüncedeyim. Sancıysa zaten normal doğumdada yaşayacağız hatta belki sezeryandan daha fazlasını. Ama normal doğum olursa inşallah evimize geldiğimizde , yatarak geçirmeyeceğiz.Sezeryan korkusu değil bendeki aslında. . Sonrası korkutuyoo. Yalnızım burda 3 tane daha var evde.. haliyle istekleri bitmiyor. Yani beni evdeki diğer üyeler korkutuyoo..
Sanırım kanala girince ilkten sonraki doğumlarda doğum bikaç güne başlıuomuş ya ondan öyle söylemiş olabilir. Bende sormuştum yok daha dedi en son 37 haftada. 38 de ultrasında bakmadı bile yaaKanala girmismi dedim evet pozisyonu almış dedi . Bu cevaptan ne çıkar bilmiyorumsinir oluyorum devlet doktorlarina
Heyyy maşallah bacım nasıl doğurdun 4400 gr mı...
Bana 3-3,5 arası doğacak gibi görünüyor dedi en son. Ama bende iri bebekten korkuyorum zaten
Demekki o iri bebek doğuramazsın gibi sezeryan yönlendirmeleri Türkiyede olan şeyler. Baksana 4,5 kilo neredeyse seninki ve başarmışın yani normal doğumla.Burda bakmıyorlarda tekrar ultrasonla.. kilo süpriz yani.. Banada 4 kilo civarı doğar demişti ultrasonla bakan. Fazlasi olmasin İnşallah doğurabileceğim ölçüde olur:)))
Dün gece alttan iğne gibi batmalar oluyordu umutlanmistim ama yine bişey olmadi
Demekki o iri bebek doğuramazsın gibi sezeryan yönlendirmeleri Türkiyede olan şeyler. Baksana 4,5 kilo neredeyse seninki ve başarmışın yani normal doğumla.
Onu doğurduysan bunuda doğurursun bacım
Bide seninki 4 . Doğum bacimAyakta durunca bendede oluyoo aşağı baskı gibi. Ama dinlenince uzaninca geciyoo.. kıpır kıpır içimde. . Geriniyoo ayaklarına delip çıkacakmış gibii..
Benim evde fatma ana otundan ikitanr var. Bir aklım diyorki at suya :):) açılman başlasın. Sonra düşünüyorum o sancı başladığında kullanılacak bişey diye.müdahale etmek tende korkuyorum açıkcası heran tetikte beklemekten yoruldum ben :)Kasilma oluyo 7 dk 8 dk 5 dk umutlaniyorum hergün sonra ne şiddeti artıyor ne duzene giriyor bi saatten sonra bitiyor
Bide seninki 4 . Doğum bacimderlerki ilk bebekte doğum geç olur sonra erken olur oda yalanmis ya çoğu kişi ilk bebegini 38 39 da dogurdu bizde hala tık yok
At gitsin suya canım ne olacakBenim evde fatma ana otundan ikitanr var. Bir aklım diyorki at suya :):) açılman başlasın. Sonra düşünüyorum o sancı başladığında kullanılacak bişey diye.müdahale etmek tende korkuyorum açıkcası heran tetikte beklemekten yoruldum ben :)
Benimkide hala midemde duruyo taş gibiEvet çok dogruu. Hiç alakası yok. Benimde ilki 38 de doğdu. . Bunda 41 i bulucamm gibi geliyo.. tasiyamiyorum artık bedenimi.
Benimki aşağı bile inmedi daha.. pozisyonu tmm da tepede dolaniyoo hala..
At gitsin suya canım ne olacakben on tanede atsam bizim kıza fayda etmez
Açıl susam açıııll , mart anneleri hayırlısıyla kolayca doğursuun :):):):)Hepimize niyetlende at barii..