- 27 Haziran 2016
- 2.988
- 3.595
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.681
BenimKimlerin ilk gebeliği?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BenimKimlerin ilk gebeliği?
Kesinlikle öyle, içindeki canlıyı düşündükçe rahatlıyosun:)
Ben 56 kilo ile hamile kaldım, sadece göbek dikkat çekiyo ama olsun :)) sen ilk 3 ayı atlatıyosun, bundan sonra daha keyifli geçer :) ilk bebişin mi?
Melek Hanımdan memnun kalacağımı düşünüyorum, kontrollere gittikçe gözlemlerimi yazarım canım hakkımızda hayırlısı olsun.Ben de melek hanima gidiyorum canım. .Çok sevecen ve güler yüzlü. .mesleki bilgisi de çok iyi deniyor..ben kese görmeye bir de kalp atisi için gittim..randevu m salı günü benim..bebek birax asagidaymis gel bakalım çıkmış mi dedi..
İlk başlarda da çok muydu bulantın? Benim ikinci olcak Allahın izniyle :)Evet ilk bebeğim olacak inşallah :) bulantilar bitse cok rahatlicam inşallah :)seninde ilk mi
Bugün 6+3 olduk yaron kalp atışı için gidicez inş duyarız heycanla bekliyorum. Şişkinlik için bana da maden suyu iyi geliyo her gün içiyorum. Senin bebişin ne kadar oldu:)Şu an senin ki kaç haftalık cnm
Benim sat 29 mayıs ama ben daha yarın gidicem ikinci kontrole. Bu kez duyulur kalbi diye düşünüyorum.Ya benim sat 14 haziran haftaya cuma kalbe cagirdi doktor. Satı benden geride olanlar kalp atisi duysak diyor. Haftaya cuma cok mu erken ki
Benim de bugun 5+6 hafta oldu cnm yarın ben de gidecegım bakalım kalp atışı için heyecanla bekliyorum İnş duyarızBugün 6+3 olduk yaron kalp atışı için gidicez inş duyarız heycanla bekliyorum. Şişkinlik için bana da maden suyu iyi geliyo her gün içiyorum. Senin bebişin ne kadar oldu:)
Benim bi arkadasım senin gibiydi hamilelik suresi içerisinde cınsel ilişkiyi doktor yasakladı cnm onun biraz kanaması falan da oldu ama saglıklı bir sekilde bebegını dunyaya getirdi10 gündür progestan kullanıyodum 10 gün sonra gel demişti dün gittim 7 hafta 3 günlük, bebek biraz aşağıda gibi, gerçi şimdi belli olmaz 11. haftalarda daha net anlaşılır, sen ağır kaldırma dikkat et dedi. cinsel ilişkiyi bi 10 gün daha yasakladı.
bebek aşağıda denilen oldu mu başka
Ayni durumdayiz. Hep uzanmak istiyorum. Bir de cok nefes nefeseyim sende de var mi. Nefesim yetmiyor bana. O yuzden uzandigim yerden yoruluyorum. Iyice kendimden gectimEvin her tarafı her yerde ama canım hiçbişey yapmak istemiyo ya, sıkılıyorum bi de.. psikolojim sanırım sallantıda, herşeyi takar oldum, zaten çabuk sinirleniyorum saçma sapan yere.. akşama yemeği nasıl yaparım diye düşünüyorum çünkü şuan yemek düşününce de midem bi tuhaf oluyo
İkimizde yarın güzel haberler alırız umarım canım. bu defa ben çok daha iyi hissediyorum bebeklerimiz sımsıkı tutunuyo bize kalpleri de gün güm atıcak inşBenim de bugun 5+6 hafta oldu cnm yarın ben de gidecegım bakalım kalp atışı için heyecanla bekliyorum İnş duyarız
Hadi inş cnm ben de bu sefer cok umutluyum ama erken mi gidiyorum kalp atışı için bilmiyorum benimki yarın tam 6 haftalık olacak dahaİkimizde yarın güzel haberler alırız umarım canım. bu defa ben çok daha iyi hissediyorum bebeklerimiz sımsıkı tutunuyo bize kalpleri de gün güm atıcak inş
bende 6.haftada gittim 2hafta sonraya randevu verdi. belki vajinal bakarsa duyar. :)Hadi inş cnm ben de bu sefer cok umutluyum ama erken mi gidiyorum kalp atışı için bilmiyorum benimki yarın tam 6 haftalık olacak daha
İlk başlarda da çok muydu bulantın? Benim ikinci olcak Allahın izniyle :)
Kalp atışını duyana kadar vajinal bakacak inş duyarız.bende 6.haftada gittim 2hafta sonraya randevu verdi. belki vajinal bakarsa duyar. :)
Evin her tarafı her yerde ama canım hiçbişey yapmak istemiyo ya, sıkılıyorum bi de.. psikolojim sanırım sallantıda, herşeyi takar oldum, zaten çabuk sinirleniyorum saçma sapan yere.. akşama yemeği nasıl yaparım diye düşünüyorum çünkü şuan yemek düşününce de midem bi tuhaf oluyo