• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
bende çok dağılmış vaziyetteyim akşam eşim yaptı yemeği ,hiç halim yok saçım başım heryerim darma dağınık ,bir saatim diğerini tutmuyor ,çıkartmamak için zor tutuyorum kendimi ,sürekli kafamı koyacak yer arıyorum sabır etmekten nutkum tutuldu

7.haftadan itibaren her zaman var cok cikarttigim icin de kilo alamiyorum simdilik bebişin durumu iyi inşallah hep iyi devam eder
Bu haftalardan sonra azalır inşallah canım. Sağlıcakla geçsin diliyorum:)
bence hiçbirşey yapma bugünlük yemek işinide akşam ya eşin geldiğinde hal eder yada dışardan söylersin, akşama güzel bir uyku çek yarına hiçbir şey yokmuş gibi başla ve gündelik hayatına adapte ol yoksa bu durum böyle uzar gider :)
2 gündür çok fenaydım zaten, dün dısardan söyledik kılım kıpırdamıyodu resmen :) ah o dediğin uykuyu bi çekebilsem, ilkinden kalma bölük pörçük uyumalar şimdi iyice arttı :) sağlık olsun da...

bende çok dağılmış vaziyetteyim akşam eşim yaptı yemeği ,hiç halim yok saçım başım heryerim darma dağınık ,bir saatim diğerini tutmuyor ,çıkartmamak için zor tutuyorum kendimi ,sürekli kafamı koyacak yer arıyorum sabır etmekten nutkum tutuldu
Al bende de o kadar, arada bi de ter geliyo yeni bir adet daha türedi :))

Ayy ben sizi bdvden biliyorum çok komikli yorumlariniz var :)) hayirli olsunn benim de ilk gebeliğim ve 2 yılda zar zor yapabildik:KK48: umarim her sey yolunda gider ve mucizemi kucağıma alabilirim..

İnşallah hayırlısıyla o günleri görmek nasip eder Rabbim.

Dün toplantıdayız. konuda hakkında da bnm knşmam lazım. konuşuyorm ama gel bana sor. midem tam boğazımın orda. arada yüzüm ekşiyor. okadar kötü oldumki. birazdan yine bir konu için müdüre gidicem. şuan yine bulanıyor. :(

Kızlar hepinize selamlar keseyi göremedik değerim 136 çıktı bebeğim gelisememis. Progestani birakicam bebeğim düşecek :-( rabbim sağlıklı sıhhatli bebek nasip eder inş. Çok üzgünüm kelimeler yetmiyor rabbim her birinizin bebeklerine sağlıklı sıhhatli uzun uzun ömürler nasip etsin
Canim cok gecmis olsun.Rabbim sabir versin ama insakkah gececek bu gunler. Vardir bir hayir.Rabbim sana saglicakla bir bebek nasio etsin insallah en hayirlis zamanda.

8403BHC 8403BHC seni bir çok kişi çok iyi anlıyor canım, çoğu kişinin başına geliyor bu düşükler malesef benim de başıma geldi hem de yaklaşık 11 haftalıktı benimki. şimdi elbette kim ne dese teselli olmuyordur yüreğin bilirim :(( ama geçecek emin ol acısı geçicek zamanla, şuan sadece zamana ihtiyaç var, bir süre sonra sağlıkla yeni bir yavrun düşecek karnına inşallah, Allah sabrını versin

Merabalar cnm ben de de aynı durum var hem midem şiş hem de midem ağzımda. Ama benim reflü problemim var sanırım ondan oluyor benimkisi
Bendede bar reflü napıcaz bu mideleri hamileyken bilmiyorum. Hamilelikten önce kudret narı yiyordum iyi geliyordu ama gebeliğimi öğrenince bıraktım:(

10 gündür progestan kullanıyodum 10 gün sonra gel demişti dün gittim 7 hafta 3 günlük, bebek biraz aşağıda gibi, gerçi şimdi belli olmaz 11. haftalarda daha net anlaşılır, sen ağır kaldırma dikkat et dedi. cinsel ilişkiyi bi 10 gün daha yasakladı.
bebek aşağıda denilen oldu mu başka :KK43:
Benim de asagidaymis..

Bendede bar reflü napıcaz bu mideleri hamileyken bilmiyorum. Hamilelikten önce kudret narı yiyordum iyi geliyordu ama gebeliğimi öğrenince bıraktım:KK43:
Bendede bar reflü napıcaz bu mideleri hamileyken bilmiyorum. Hamilelikten önce kudret narı yiyordum iyi geliyordu ama gebeliğimi öğrenince bıraktım:KK43:
Valla bilmiyorum cnm inş gecer diye umut ediyorum ama ilerleyen donemlerde mideye baskı yaptıkça refluyu daha cok tetikliyormus yine de olsun bebeğimiz saglıklı olsun da gerisi hiç önemli değil katlanırım

Hoşgeldin canım, şuan mesajını okuyunca ne kadar büyük bir umutla güçlendiğini hissettim. Umarım Allah hayırlısıyla gönlüne göre verir. Sonuçlarını heyecanla bekleyenlerden biri benim. Ama yine olmazsa yıkılmak yok tamam mı, vakti zamanı geldiğinde nasılsa verecek Allah. Sen dik dur ve vazgeçme
Bugün umudum iyice bitti artık, bhcg 5.13 çıktı. Düşüyor kesin.. :( ama hala kanama yok, sancı yok. Söktürücü vs içilmez di mi bu arada?

Selam kızlar, pazartesi gününe randevu aldık doktordan ilk kez gideceğiz ve o gün tam 8 haftalık olacağım merakla bekliyorum. Benimde hafif bulantılarım var genelde akşamları ama aşırı değil, ilk iki hamileliğimde hiç olmamıştı. Geçen hafta da biraz halsizlik vardı ama bu hafta iyiyim, dün sabahtan akşama evi temizledim bugünde çocuklarla gezdik dışarda. Bu arada çocuklarda öğrendi çok sevindiler :)

Bazen o göbeğime takılmıyorum desem yalan olur. Ne zaman geçicek bu şişkinlik bilmiyorum. İlkinde sadece alt tarafta şişkinlik olmuştu ama bu sefer midemin hizasından başlıyo o dolgunluk. Çok kilo almış gibi hissediyorum
Benimde karnım baya şişti, ilk de 20. Haftadan sonra belli olmuştu, ikinci de 14. Haftadan sonra bu sefer çok erken oldu, karnım artık sıkı değil ya ondandır :) hep kilo aldım şu karnı bak galan diyorum sonra tartıya bir çıkıyorum kilo almamışım halbuki iştahımda yerinde bu ara :)

Bugün umudum iyice bitti artık, bhcg 5.13 çıktı. Düşüyor kesin.. :KK43: ama hala kanama yok, sancı yok. Söktürücü vs içilmez di mi bu arada?
Kaç gün geçti? Gecikmesinin biçok sebebi olabilir canım, normalde düzenli miydi ya da geciktiğinde en cok kaç gün gecikiyodu?

Selam kızlar, pazartesi gününe randevu aldık doktordan ilk kez gideceğiz ve o gün tam 8 haftalık olacağım merakla bekliyorum. Benimde hafif bulantılarım var genelde akşamları ama aşırı değil, ilk iki hamileliğimde hiç olmamıştı. Geçen hafta da biraz halsizlik vardı ama bu hafta iyiyim, dün sabahtan akşama evi temizledim bugünde çocuklarla gezdik dışarda. Bu arada çocuklarda öğrendi çok sevindiler :)

Benimde karnım baya şişti, ilk de 20. Haftadan sonra belli olmuştu, ikinci de 14. Haftadan sonra bu sefer çok erken oldu, karnım artık sıkı değil ya ondandır :) hep kilo aldım şu karnı bak galan diyorum sonra tartıya bir çıkıyorum kilo almamışım halbuki iştahımda yerinde bu ara :)
Bnmde pazartesiydi ama ben yarına aldım canım, eşiminde hastanede işi var birlikte gideriz diye. Benimde ilkinde 20.ye kadar göbiş yoktu şişkinlik felanda çabuk geçmişti. Zaten ilk kilomu 6.ayın içinde aldım ben. Şuankinde iştahım açık kesin almışımdır diyorum ama tartılmadan bilemicem, yarın eczanede tartılırım :))

Kaç gün geçti? Gecikmesinin biçok sebebi olabilir canım, normalde düzenli miydi ya da geciktiğinde en cok kaç gün gecikiyodu?
Hayır adetim zaten geçti bir hafta.. Ama düşük oluyor ya hani, kanama olmadan düşük nasıl oluyor onu anlamadım.. Düşük kanaması başlamadı daha ama bhcg düşüyor?

Back