2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar günaydın benim 5 6 gündür midem fena. Bulantım kusmam yok ama hep midem ağzımda ne yesem hazmedemiyorum azıcık yiyorum ona rağmen midem hep şiş gibi, hamilelikle mi ilgilidir yoksa ekstra bi mide sorunum mu var acaba:KK43: böyle sorun yaşayan var mı:KK43:

Kızlar günaydın benim 5 6 gündür midem fena. Bulantım kusmam yok ama hep midem ağzımda ne yesem hazmedemiyorum azıcık yiyorum ona rağmen midem hep şiş gibi, hamilelikle mi ilgilidir yoksa ekstra bi mide sorunum mu var acaba:KK43: böyle sorun yaşayan var mı:KK43:
Merabalar cnm ben de de aynı durum var hem midem şiş hem de midem ağzımda. Ama benim reflü problemim var sanırım ondan oluyor benimkisi

Merabalar cnm ben de de aynı durum var hem midem şiş hem de midem ağzımda. Ama benim reflü problemim var sanırım ondan oluyor benimkisi
Geçmiş olsun canım çok rahatsız ediyo beni hiç bişey yemek istemiyorum, aç ya da tok iki türlüde midem rahatsız anlamadım niye böyle yarın dr.a gidicem ozaman sorucam bakalım

İlk gebeliğimde 9 haftalık olmasına rağmen kalp atışı alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıstım,şimdi tekrar hamileyim Allah izin verirse benim de ilk bebeğim olacak.
Benimde 8 haftalık kalp atışı durduğu için kürtaj oldum benimde ilk bebeğim olucak allahın izniyle. Biz senle benziyoruz

Ben varım canım, gastrit sorunum oluyo dönemsel olarak artıyo ama hamilelikte zaten bu sorunlar oluyo. Şişkinlik akşama doğru artıyo, şimdiden göbekli duruyorum ya:)) az da yesem midem hep rahatsız..

Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin hanımlar benim ikinci gebeliğim bir oğlum var 7 yaşında.2 buçuk yıl olmuştu korunmayalı bu zamana nasip oldu inşallah tamamına erer.ben de henüz rüya görmedim ama benim oğlan kendine arkadaş olsun diye erkek bebek istiyormuş hayırlısı :)

X