- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.641
5+5 im arkadaslar bugün. Midem karışmaya başladı. Çok erken degilmi bulantılar için..
Değil tam zamanı. Bi süre devam edecek Allah kolaylık versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5+5 im arkadaslar bugün. Midem karışmaya başladı. Çok erken degilmi bulantılar için..
Bende 5+5 im mide bulantilari baslamadi bende de :)
Benim insallahKimlerin ilk gebeliği?
Benim de sizinle haftamiz ayni ama hunuz mide bulantim yok. Allah yardimcimiz olsun hepimizin:)5+5 im arkadaslar bugün. Midem karışmaya başladı. Çok erken degilmi bulantılar için..
Bnmde yok canm bulantım bi ara cok fena diş etlerim şişti vitamine başladığım gün durdu Allahtan, arada minik sancılarım oluyo öyleBenim de sizinle haftamiz ayni ama hunuz mide bulantim yok. Allah yardimcimiz olsun hepimizin:)
Benimde 5+5 benimde sabahları bulanıyor 1-2 gündür.5+5 im arkadaslar bugün. Midem karışmaya başladı. Çok erken degilmi bulantılar için..
Hamile oldugumu battan 6 gun once ogrendim. O yuzden vitamine erken basladim cok sukur sikintida yasamadim dis eti konusunuda:)Bnmde yok canm bulantım bi ara cok fena diş etlerim şişti vitamine başladığım gün durdu Allahtan, arada minik sancılarım oluyo öyle
Benim de sizinle haftamiz ayni ama hunuz mide bulantim yok. Allah yardimcimiz olsun hepimizin:)
Aynı gün olan ne cokmus:) ne güzel.. Saglikla gelsin miniklerimiz insallah..P
Benimde 5+5 benimde sabahları bulanıyor 1-2 gündür.
BenimmKimlerin ilk gebeliği?
Benim de ilk insallahKimlerin ilk gebeliği?
Merabalar cnm ben de de aynı durum var hem midem şiş hem de midem ağzımda. Ama benim reflü problemim var sanırım ondan oluyor benimkisiKızlar günaydın benim 5 6 gündür midem fena. Bulantım kusmam yok ama hep midem ağzımda ne yesem hazmedemiyorum azıcık yiyorum ona rağmen midem hep şiş gibi, hamilelikle mi ilgilidir yoksa ekstra bi mide sorunum mu var acaba böyle sorun yaşayan var mı
Kimlerin ilk gebeliği?[/QUOTE İlk gebeliğimde 9 haftalık olmasına rağmen kalp atışı alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıstım,şimdi tekrar hamileyim Allah izin verirse benim de ilk bebeğim olacak.
Ayy ben sizi bdvden biliyorum çok komikli yorumlariniz var :)) hayirli olsunn benim de ilk gebeliğim ve 2 yılda zar zor yapabildik umarim her sey yolunda gider ve mucizemi kucağıma alabilirim..Kimlerin ilk gebeliği?
İlk gebeliğimde 9 haftalık olmasına rağmen kalp atışı alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıstım,şimdi tekrar hamileyim Allah izin verirse benim de ilk bebeğim olacak.Kimlerin ilk gebeliği?
Geçmiş olsun canım çok rahatsız ediyo beni hiç bişey yemek istemiyorum, aç ya da tok iki türlüde midem rahatsız anlamadım niye böyle yarın dr.a gidicem ozaman sorucam bakalımMerabalar cnm ben de de aynı durum var hem midem şiş hem de midem ağzımda. Ama benim reflü problemim var sanırım ondan oluyor benimkisi
Benimde 8 haftalık kalp atışı durduğu için kürtaj oldum benimde ilk bebeğim olucak allahın izniyle. Biz senle benziyoruzİlk gebeliğimde 9 haftalık olmasına rağmen kalp atışı alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıstım,şimdi tekrar hamileyim Allah izin verirse benim de ilk bebeğim olacak.
Ben varım canım, gastrit sorunum oluyo dönemsel olarak artıyo ama hamilelikte zaten bu sorunlar oluyo. Şişkinlik akşama doğru artıyo, şimdiden göbekli duruyorum ya:)) az da yesem midem hep rahatsız..Kızlar günaydın benim 5 6 gündür midem fena. Bulantım kusmam yok ama hep midem ağzımda ne yesem hazmedemiyorum azıcık yiyorum ona rağmen midem hep şiş gibi, hamilelikle mi ilgilidir yoksa ekstra bi mide sorunum mu var acaba böyle sorun yaşayan var mı
Aynı durumdayım göbekli oldum, eşim bebek mi bu diye soruyo yok diyorum yemekBen varım canım, gastrit sorunum oluyo dönemsel olarak artıyo ama hamilelikte zaten bu sorunlar oluyo. Şişkinlik akşama doğru artıyo, şimdiden göbekli duruyorum ya:)) az da yesem midem hep rahatsız..