• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İlk gebeliğimde 9 haftalık olmasına rağmen kalp atışı alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıstım,şimdi tekrar hamileyim Allah izin verirse benim de ilk bebeğim olacak.
Benimde 8 haftalık kalp atışı durduğu için kürtaj oldum benimde ilk bebeğim olucak allahın izniyle. Biz senle benziyoruz
Cok üzüldüm en korktugum sey Allah bu evladinizi kucaginiza almayi nasip etsin. Benim eşimin morfolojisi çok düşüktü doğal yoldan olacağını düşünmüyorduk. Şimdi de kalbi atmazsa durursa diye pek tadını çıkaramıyoruz :KK43:

Geçmiş olsun canım çok rahatsız ediyo beni hiç bişey yemek istemiyorum, aç ya da tok iki türlüde midem rahatsız anlamadım niye böyle yarın dr.a gidicem ozaman sorucam bakalım
yemek yemeğince de başım acaip donuyor cnm şekerim düşüyo sanırım o yuzden o duruma düşmemek için yemek zorunda kalıyorum bu arada madem suyu biraz rahatlatıyo beni sen de dene istersen

Cok üzüldüm en korktugum sey Allah bu evladinizi kucaginiza almayi nasip etsin. Benim eşimin morfolojisi çok düşüktü doğal yoldan olacağını düşünmüyorduk. Şimdi de kalbi atmazsa durursa diye pek tadını çıkaramıyoruz :KK43:
AMİN canım inş hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız. Öyle kötü düsüncelere kapılma cnm inş hiç bir sorun olmaz

Aynı durumdayım göbekli oldum, eşim bebek mi bu diye soruyo yok diyorum yemek:KK12:
Bazen o göbeğime takılmıyorum desem yalan olur. Ne zaman geçicek bu şişkinlik bilmiyorum. İlkinde sadece alt tarafta şişkinlik olmuştu ama bu sefer midemin hizasından başlıyo o dolgunluk. Çok kilo almış gibi hissediyorum

Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin hanımlar benim ikinci gebeliğim bir oğlum var 7 yaşında.2 buçuk yıl olmuştu korunmayalı bu zamana nasip oldu inşallah tamamına erer.ben de henüz rüya görmedim ama benim oğlan kendine arkadaş olsun diye erkek bebek istiyormuş hayırlısı :)
Bizimkide kız olcak diyo başından beri :) hayırlısı olsun canım

bebeğin kalp atışını duyabilmek içi bizim bir şey yapmamıza gerek var mı mesela tatlı yemek gibi
hayır yok. kalp zaten kendiliğinden çalışır. bebek büyüdüğünde de hareket etsin diye tatlı yerler. fakat şekerin bebeğin karaciğerine zarar verdiğini yazanlar olmuş. gerçi rafine şeker bize de zarar heleki daha dünyaya gelmemiş bir bebeğe tamamen zarardır düşüncesindeyim.

Bazen o göbeğime takılmıyorum desem yalan olur. Ne zaman geçicek bu şişkinlik bilmiyorum. İlkinde sadece alt tarafta şişkinlik olmuştu ama bu sefer midemin hizasından başlıyo o dolgunluk. Çok kilo almış gibi hissediyorum

O siskinlik ben de hala devam ediyor canım sabah iniyor aksama koca bi gobek karnim cok geriliyor

Ben az önce temmuz 2017 annelerine bi baktım şöyle..
Birkaç mesaj okuyabildim sonra dayanamadım :KK42:
ne güzel bir duygu ne güzel bir telaş. Allah neler veriyor insana. Bir kadına verilebilecek en mucizevi duygu..Binlerce şükürler olsun. Sağlıcakla kavuşturup büyütmek nasip etsin inşallah.

Düşük şeker problemi bende de var, karnım tok olduğu halde bile düşebiliyor bazen anlamsızca. İnşallah sağlıcakla geçer bu sürecin. Kalp atışını erken dinleyenler de var, cihazla alakalı felan demişlerdi, belki şansına sana da denk gelir dinlersin :)

Düşük şeker normal hayatımda bile etkiliyorken gebelikte bana baya sıkıntı çıkarıyor. Yeter ki bebiş iyi olsun başka bişey istemiyorum. Kalp atışıyla ilgili biraz ümitliyim çünkü gittiğim doktorun cihazı iyi ama belli olmaz tabi ki bu işler.
Be tidbit amaçlı hem doğum hsatahanesinde doktora gidiyorum hemde özelde doktora gidiyorum. Aslında fazla ultrasona girmekte istemiyorum, ama geçen seferki gebeliklerimden o kadar canım yanıdı ki artık çift dikiş gidiyorum.

günaydın herkese :) güzel bir gün dilerim.
ben 2 gecedir rüyamda , önceki gece kucağıma verdiler. beyaz beresi pembe kundağıyla. aa diyorum kızmışsın seen :))
bu gecede pusette kız bebek yatıyor 6-7aylık. bembeyaz boncuk gözlü böyle.örtüsünü kaldırıyorm pusetin. ayyy diyorum ne tatlısın sen diyorum. bembeyaz giyinmiş böyle. :)

rüya tabirlerine bakıyorumda kız yada erkek ikiside olumlu yorumlanmış :))) bilinçaltı bence benimki. çin takvimini çok düşündüm ondan oldu bunlar :))

Güzel düşün güzel olsun. Rüyalar ilk anlatıldığında nasıl yorumlanırsa öyledir derler. o yğzden ben rğyamı ayna karşısında kendime anlatırım ve ne görürsem görim hep güzel ve hayırlı şeylere yorarım.
Bence sende öyle. Bebeğini görmüşsündür diye düşünüyorum.
Benimde iki kızım var diye herkes erkek olur inşallah diye dua ediyor ama benim içimden ne hikmetse kız geçiyor. Belkide kız büyütmeye alışkınım ya erkek çocuktan gözüm korkuyor. Gerçe ister

5+5 im arkadaslar bugün. Midem karışmaya başladı. Çok erken degilmi bulantılar için..
bence değil bu bünyeden bünye ye değişir. benimde bulanmaya başladı, baş dönmesi zaten şarkıda ki gibi resmen "içimişim başım dönüyor dönüyor, dünyada durmadan dönüyor dönüyor... :ıslık:
Aynı gün olan ne cokmus:) ne güzel.. Saglikla gelsin miniklerimiz insallah..

Back