2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhaba arkadaslar.Allah nasip ederse inşallah bende mart annesi olacağım.ama su an endiseliyim.8. Yaşında bir oglum var.ona düşünüyoruz.gecen şubat ayında 6 hafta 3 gunluk ken kurtaj oldum.15 temmuzda adet olmam gerekiyordu olmadım.evde test yaptım pozitif çıktı.kan testi de yaptırdım.sonuç:288.7 cikti.dr ilk söylediği düşük yapıyorsun korkma dedi.bir hafta sonra bir daha gelbakalim dedi.neyse ben kürtaj old.dr aradım.o da hemen progestan icmemi ve folikasit kullanma mi istedi.persembe günü tekrar kan ver dedi.degerine bakalim dedi.simdi yanima gelsende birsey yapamam dedi.haftaya salı veya carsamba gel yanima dedi.progestan kac defa kullanmam gerektigini sormayı unuttum.bende 1er tane sabah akşam atmaya basladim.insallah değerim arttmistir.insallah bu kez sorunsuz geçer hamileligim.sat bu arada 20 haziran

Merhaba arkadaslar.Allah nasip ederse inşallah bende mart annesi olacağım.ama su an endiseliyim.8. Yaşında bir oglum var.ona düşünüyoruz.gecen şubat ayında 6 hafta 3 gunluk ken kurtaj oldum.15 temmuzda adet olmam gerekiyordu olmadım.evde test yaptım pozitif çıktı.kan testi de yaptırdım.sonuç:288.7 cikti.dr ilk söylediği düşük yapıyorsun korkma dedi.bir hafta sonra bir daha gelbakalim dedi.neyse ben kürtaj old.dr aradım.o da hemen progestan icmemi ve folikasit kullanma mi istedi.persembe günü tekrar kan ver dedi.degerine bakalim dedi.simdi yanima gelsende birsey yapamam dedi.haftaya salı veya carsamba gel yanima dedi.progestan kac defa kullanmam gerektigini sormayı unuttum.bende 1er tane sabah akşam atmaya basladim.insallah değerim arttmistir.insallah bu kez sorunsuz geçer hamileligim.sat bu arada 20 haziran
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ilk gebeliğim de sabah akşam 1 kullanmıştım ama sizi en iyi Dr unuz yonlendirir

Kızlar birkaç gün sonra sağlık ocağına aile doktorumüza gebelik bildirimi için gidicem de gitmişken betahcg yede baktırsam ne kadar yukselmis diye bakarlar mi sağlık ocağında
Bakıyorlar canım, ben sabah 9da verdim kanı ama yetişmedi diye sonucu ertesi güne attılar

Bebişin hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah canım, progestanı kullanmadıgımdan bilemiyorum ama en doğru kullanım için dr.unu tekrar arasan?

Günaydın kızlar :anneadayı:
Bugün doktorda randevumuz var belki kalp atışını duyarız. Gitmişken diyetisyenden de randevu alıcam çünkü ben düşük şeker hastasıyım Ve değişen dengelerden dolayı sürekli yemek yiyorum.
Bide bu kiloları vermek var zaten incecik hamile kalmadım 72.5 kg dim hamile kaldığımda.
Mümkün olduğu kadar domates ve salatalıkla geçiştirmeye çalışıyorum Ve akşamları yürüyorum
Zaten bide çalıştığım için sürekli arazideyim
Dua edin lütfen :KK200: kalp atışını duyalım gerçe daha çok erken ama umut fakirin ekmeği

günaydın kızlar bugun rüyamda bildiğiniz sezeryanımı izledim ve bir oğlum oldu pipisine kadarda gördm ne demek acaba
Canımcım hayrolsun inşallah. Erkek çocuğun olduğunu görmek murattır derler burda. İyi birşeydir. Kız çocugun olduğu ise sıkıntı yada laf söz denir. Bildiğim bu :)

X