- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.421
Sağol canım benim ilk gebeliğim o kadar değişik bişey ki bu his en derinine kadar hissetmek istiyorum inşallah her anı. pazartesi gel demişti doktor kese için sabredip cumartesi gitmeye karar verdim biraz daha büyüsün öyle karından görünsün diye babamızı bıraksak hergün gidip bakalım çocuğumuza diyo
ay duydunmu kalp atışlarını ne kadar güzel bir haber gözün aydın şimdi cibsiyet beklemeye başladın:)Troid hormonum artmış kızlar ilaca başladım. Ayrıca ultrason istedi dr troid için ultrasoncu dr tanıdık olunca troidden sonra bebişleride gösterdi kalp atışlarını duyduk şükür allahım ağlamaktan helak oldum
ilk bebekte öyle oluyor insan ben kk nın takviminden çıktı alıp buzdolabıona yapıştırıp hergün kahvaltı öncesi gelişmeleri okuyordum eşimle üzerine bir saat konuşuyorduk çok eğlenceliydi:)
Benim de ilk kontrol vajinal oldu.6. haftamda hicbir sorun yok diye biliyorum.Günaydın ben bugün doktora gidicem daha küçük olduğu için karından görülmez herhalde vajinal ultrosyon problem yaratirmi dusuk lere neden oluyo diye okumuştum asli varmı acaba karından görünen e kadar beklesemmi
vajinal muayne de acma gibi bir his olmuyor değil mi? hiç yaptırmadım , belkide yapacak yani. bir gün kaçışın olmaayacağını biliyorum. ama cidden aşırı korkuyorum.Benim de ilk kontrol vajinal oldu.6. haftamda hicbir sorun yok diye biliyorum.
bizde birsürü vedeo izlerdik çok güzeldiii ..benim son regl 5 hazirandı ultrason cihazındada aynısı oluyor...ama benim ilişki tarihim 21 haziran o yüzden doğum farklılık gösterebilir.:)Sat a göre aynı gün doğum tarihleri inşallah seninkiyle ama ultrason ne der henüz bilmiyorum. Bizde de başladı konuşmalar düşünmeler. Bizde banu çiftçi diye bir bayan doktor var youtube da videoları var hafta hafta gebelik dönemlerini çok güzel anlatıyor onu takip ediyoruz
Benim ağız içi yaram ilac olmadan sadece karadut lâ geçiyor canım. .suyu da olur..pekmezi yok malesef bende canım suyu var oda iyi gelir mi ki
Hayir hayir hic korkma, aci kesinlikle olmadi bende. Hatta kalp atisini karindan goremedigi icin vajinal bakti. Bi baktik ki kalbi pit pit atiyor bizimkinin :)vajinal muayne de acma gibi bir his olmuyor değil mi? hiç yaptırmadım , belkide yapacak yani. bir gün kaçışın olmaayacağını biliyorum. ama cidden aşırı korkuyorum.
bizde birsürü vedeo izlerdik çok güzeldiii ..benim son regl 5 hazirandı ultrason cihazındada aynısı oluyor...ama benim ilişki tarihim 21 haziran o yüzden doğum farklılık gösterebilir.:)
karadut çok faydalı bende çocuğumda kendimde aft uçuk oldumu tek geçirdiğim iksir:)Benim ağız içi yaram ilac olmadan sadece karadut lâ geçiyor canım. .suyu da olur..
inşallah canım ...yazdığında bende eklerim sevgiler.Cumartesi hayırlı haberlerle dönerim inşallah bende tam net olur kuzumun kaç haftalık olacağıBu arada liste için özelden yazarım
29unda benim kontrolumde. 13/07 de keseyi gördü , 29una randevu verdi kalp için. bende kara kara düşünüyordum vajinal olursa naparım diye. :) içimi rhtlattın teşekkür ederim.Hayir hayir hic korkma, aci kesinlikle olmadi bende. Hatta kalp atisini karindan goremedigi icin vajinal bakti. Bi baktik ki kalbi pit pit atiyor bizimkinin :)
Ne listesi canım. Takip edemiyorum bi kaç gündürtamam canım iki gün önce söylemiştim herkes bana yollasın bilgileri bende yapmaya çalışayım.
canım topicin başındaki takip listesi 1inci sayfaya bak...Ne listesi canım. Takip edemiyorum bi kaç gündür
sanırım hemoroidin var hamilelik kabızlığı için çok erken eğer mevcut bir bağırsak düzensizliği varsa hamillik tetiklemiş olabilir...Kudret narı yağı ve sirkeyi karıştırım pamukla sürekli sür acıyan yere..kabızlık içinda sabahları kalktığında hakiki zeytinyağı ve organik suda beklemiş kayısıyı ye ve suyunu iç..inşallah şifa bulursun.Kızlar kabızlık sorununuz ne alemde ? Ben kötüyüm yaaz önce bi kaç damla kanama oldu lavaboda tuvalete gitmeye korkuyorum ya
Hemoroidim yok. Çok olmasada iyiydi bağırsaklarım. Doktorum bu haftada kabızlık olur demişti. 6+0 olduk. 2-3 gündür var. Biraz daha kayısı kayısı suyu hüpleteyim ben :)) zeytinyağı siparişi verdim bekliyorum. Onu sabah aç karnına içmek gerçekten çok iyi geliyorsanırım hemoroidin var hamilelik kabızlığı için çok erken eğer mevcut bir bağırsak düzensizliği varsa hamillik tetiklemiş olabilir...Kudret narı yağı ve sirkeyi karıştırım pamukla sürekli sür acıyan yere..kabızlık içinda sabahları kalktığında hakiki zeytinyağı ve organik suda beklemiş kayısıyı ye ve suyunu iç..inşallah şifa bulursun.
Tamam canımtamam canım iki gün önce söylemiştim herkes bana yollasın bilgileri bende yapmaya çalışayım.