2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

ilk bebekte öyle oluyor insan ben kk nın takviminden çıktı alıp buzdolabıona yapıştırıp hergün kahvaltı öncesi gelişmeleri okuyordum eşimle üzerine bir saat konuşuyorduk çok eğlenceliydi:)

ay duydunmu kalp atışlarını ne kadar güzel bir haber gözün aydın şimdi cibsiyet beklemeye başladın:)

twins scorpion merhaba , hamilelikte bitki çayı yasaktır. asla ve asla içme lütfen. hem eczanedeki kadın hemde doktorum içmememi istedi.

ilk bebekte öyle oluyor insan ben kk nın takviminden çıktı alıp buzdolabıona yapıştırıp hergün kahvaltı öncesi gelişmeleri okuyordum eşimle üzerine bir saat konuşuyorduk çok eğlenceliydi:)

Sat a göre aynı gün doğum tarihleri inşallah seninkiyle ama ultrason ne der henüz bilmiyorum. Bizde de başladı konuşmalar düşünmeler. Bizde banu çiftçi diye bir bayan doktor var youtube da videoları var hafta hafta gebelik dönemlerini çok güzel anlatıyor onu takip ediyoruz

Benim de ilk kontrol vajinal oldu.6. haftamda hicbir sorun yok diye biliyorum.

Benim de ilk kontrol vajinal oldu.6. haftamda hicbir sorun yok diye biliyorum.
vajinal muayne de acma gibi bir his olmuyor değil mi? hiç yaptırmadım , belkide yapacak yani. bir gün kaçışın olmaayacağını biliyorum. ama cidden aşırı korkuyorum.

bizde birsürü vedeo izlerdik çok güzeldiii ..benim son regl 5 hazirandı ultrason cihazındada aynısı oluyor...ama benim ilişki tarihim 21 haziran o yüzden doğum farklılık gösterebilir.:)

vajinal muayne de acma gibi bir his olmuyor değil mi? hiç yaptırmadım , belkide yapacak yani. bir gün kaçışın olmaayacağını biliyorum. ama cidden aşırı korkuyorum.
Hayir hayir hic korkma, aci kesinlikle olmadi bende. Hatta kalp atisini karindan goremedigi icin vajinal bakti. Bi baktik ki kalbi pit pit atiyor bizimkinin :)

bizde birsürü vedeo izlerdik çok güzeldiii ..benim son regl 5 hazirandı ultrason cihazındada aynısı oluyor...ama benim ilişki tarihim 21 haziran o yüzden doğum farklılık gösterebilir.:)

Cumartesi hayırlı haberlerle dönerim inşallah bende tam net olur kuzumun kaç haftalık olacağı Bu arada liste için özelden yazarım

Hayir hayir hic korkma, aci kesinlikle olmadi bende. Hatta kalp atisini karindan goremedigi icin vajinal bakti. Bi baktik ki kalbi pit pit atiyor bizimkinin :)
29unda benim kontrolumde. 13/07 de keseyi gördü , 29una randevu verdi kalp için. bende kara kara düşünüyordum vajinal olursa naparım diye. :) içimi rhtlattın teşekkür ederim.

Kızlar kabızlık sorununuz ne alemde ? Ben kötüyüm ya az önce bi kaç damla kanama oldu lavaboda tuvalete gitmeye korkuyorum ya

Kızlar kabızlık sorununuz ne alemde ? Ben kötüyüm ya az önce bi kaç damla kanama oldu lavaboda tuvalete gitmeye korkuyorum ya
sanırım hemoroidin var hamilelik kabızlığı için çok erken eğer mevcut bir bağırsak düzensizliği varsa hamillik tetiklemiş olabilir...Kudret narı yağı ve sirkeyi karıştırım pamukla sürekli sür acıyan yere..kabızlık içinda sabahları kalktığında hakiki zeytinyağı ve organik suda beklemiş kayısıyı ye ve suyunu iç..inşallah şifa bulursun.

Hemoroidim yok. Çok olmasada iyiydi bağırsaklarım. Doktorum bu haftada kabızlık olur demişti. 6+0 olduk. 2-3 gündür var. Biraz daha kayısı kayısı suyu hüpleteyim ben :)) zeytinyağı siparişi verdim bekliyorum. Onu sabah aç karnına içmek gerçekten çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…