- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.461
benimde 4 aralık görünüyordu 30 kasımda yaptım doğumu o zamanda 2012 aralık annelerindeydim:)Günaydın kızlar bence bir çoğumuz şubat annesi olucaz benim dogum 2 mart görünüyor genellikle beklenen dogum tarihinden 15 gun onceki bi tarihte doğum gerçeklesiyor yani buyuk ihtimalle mart basi gorunenler 15 subatla mart arası anne olacaklar gibime geliyor.ilk doğumumda 11 haziran beklenen doğum tarihiydi 22 mayısta anne oldum.
son adet tarihinden 40 hafta olarak düşünülüyor demişti bir arkadaşım. öyle mi yapalım.aman neyse doktor elbet söyler :)))Günaydın kızlar bence bir çoğumuz şubat annesi olucaz benim dogum 2 mart görünüyor genellikle beklenen dogum tarihinden 15 gun onceki bi tarihte doğum gerçeklesiyor yani buyuk ihtimalle mart basi gorunenler 15 subatla mart arası anne olacaklar gibime geliyor.ilk doğumumda 11 haziran beklenen doğum tarihiydi 22 mayısta anne oldum.
Evet 40 hafta ama genellikle bebisler 37 40 arasi geliyorson adet tarihinden 40 hafta olarak düşünülüyor demişti bir arkadaşım. öyle mi yapalım.aman neyse doktor elbet söyler :)))
Bende izmirdeyim canım hangi doktora gidiyorsun.Arkadaşlar gerçekten panikletmeyelim birbirimizi ben izmirde en iyi dr a prof. Dr.a gidiyorum ilk haftalar hep vajinal muayene etti ve üstüne üstlük smear aldı... ve hiçbir zararının olmadığını söyledi...
canım adet düzensizliğim vardı benim son adet tarihini bilsemde tam güvenemiyorum haftalık hesaba ultrasonu bekliyorum.Onun uygulamasıda var tlfnuna indirebilirsin
Hangi dr à gidiyorsun.ben de izmir de yasiyorumArkadaşlar gerçekten panikletmeyelim birbirimizi ben izmirde en iyi dr a prof. Dr.a gidiyorum ilk haftalar hep vajinal muayene etti ve üstüne üstlük smear aldı... ve hiçbir zararının olmadığını söyledi...
Evet benim de sicilim iyi değil bu konuda ilkini 3 hafta once dogurdumben hepinizden önce doğururum merak etmeyin
Canim gittin mi doktoraTamam cnm doktoru aradım sabah gel dedi idrara sıkışık çok korkuyorum cok
:)))) oğlum 8 aylık doğdu inşallah bunda 1 yada 2 hafta giderEvet benim de sicilim iyi değil bu konuda ilkini 3 hafta once dogurdum
Seninki daha zormus canim benimki 37. Haftada 2 kilo 155 gr dogmustu kucukuk minik bir kedi yavrusu gibiydi nasil buyudu ben bilirim.ne gunler gelipge geciyor:)))) oğlum 8 aylık doğdu inşallah bunda 1 yada 2 hafta gider
Benim ilki 39+1 de doğdu, ikincisi 39+6 da doğdu, bazısı da gününü baya geçiriyor belli olmuyor yaniEvet 40 hafta ama genellikle bebisler 37 40 arasi geliyor
Döllenme demişim ama o yerleşme olacaktı tabi ki :)Evet aynıyız:) benim sat da 29 mayıs, ovulasyon 11haziran. Döllenme 22 haziran demişsin,geç döllenme felan mı oluyo anlayamadım tam. ben migrenden dolayı ağrı kesici felan kullanıyodum bir iki kez kullandım, adet döngümü etkiliyodu biraz geç geliyodu. Ama böylesi cok güzel bi sürpriz oldu :) Allah sağlıcakla kavustursun hepimizi insallah
Bal kupu bunlar yaa, tek lokmada yemelik :)Aynen canım bide cilveli cilveli konuşmuyor mi alıp delice sevesim geliyor yapamiyorum simdi öyle bide çok zor
Olacağı varmış nasip etmiş Allah :) hayırlısıyla tamamına erdirsin inşllah hepimizinkini. Bende korunmayı bıraktım hemen oldu şükür. Bnm oğlumda 2013 ekim doğumlu ve 39+6da doğmuştu :)Döllenme demişim ama o yerleşme olacaktı tabi ki :)
22 Haziran'da ufak bir lekenme oldu ve o tarihten önce testler negatifti 23 Haziran'da pozitif oldu ordan biliyorum. Benimde adetim düzensizdir normalde ama ne hikmetse bu sefer çok düzenli geldi hemde Doğum kontrol hapını daha yeni bırakmıştım :)
Bende hamile kalma konusunda hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür, ilki de korunma bırakır bırakmaz olmuştu, ikinci sürpriz oldu korunmasız tek seferden, bu da öyle işte :) inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaOlacağı varmış nasip etmiş Allah :) hayırlısıyla tamamına erdirsin inşllah hepimizinkini. Bende korunmayı bıraktım hemen oldu şükür. Bnm oğlumda 2013 ekim doğumlu ve 39+6da doğmuştu :)