2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
sağol canım soğuk su içmiyorum zaten farenjit var bende soğuk su içtim mi hemen ertesi gün başlıyor boğazım ağzımın içi de yara oldu internetten baktım demir eksikliğinde de olurmuş benimde vardı zaten demir eksikliğim kan haplarını kullansam mı ki diyorum tahlilleri kalp atışını duyduğumuzda yaparız dedi doktor yapmadı dün.
Kalp atışına gittiğinde sor istersen canım ne olur neolmaz.. ben bilemiyorum malesef, inşallah geçer çabucak..

doktorumla görüstum daha dogrusu sekreterle tekrarlarsa ve agriniz olursa oyle gelin gerek yok dedi.ihmalkar mi davraniliyor anlamadim hamilelikte cok mu normal kanama :KK43:((

Sat a göre aynı gün doğum tarihleri inşallah seninkiyle ama ultrason ne der henüz bilmiyorum. Bizde de başladı konuşmalar düşünmeler. Bizde banu çiftçi diye bir bayan doktor var youtube da videoları var hafta hafta gebelik dönemlerini çok güzel anlatıyor onu takip ediyoruz :KK48:
Onun uygulamasıda var tlfnuna indirebilirsin

İşte bu yüzden kızıyorum. Vajinal ultrason tehlikeli diye neden korkutuyorsunuz insanları ya?? Doktorunuza güveniyorsanız o da kendine güveniyorsa onu dinleyin burayı degil. Mesela benim şu an gittiğim doktorum karından bakmayı tercih ediyor. Abim ve Ankara'daki yakın arkadaşına cok güveniyorum onlar vajinal bakıyorlar. Ben de abimin arkadaşına gitmeyi düşünüyorum. Lütfen paniklettirmeyelim birbirimizi. Benim de cok zor cocugum oldu benim de ilk gebeliğim. Burada yazilanlar sebebiyle daha cok strese giriyorum. Dertleşmek filan olmuyor bu

Senin leken mi geliyi cnm, nezamandan beri, doktor nededi leke konusunda
Pazartesi saat5 te gelmeye başladı koyulaşıncaya hastaneye gittim acilen direk dunde kendi Dr uma gittim canım dun aksam üzeri gene kahverengi geldi bugün daha birşey yok umarım gelmez bidaha

İşte bu yüzden kızıyorum. Vajinal ultrason tehlikeli diye neden korkutuyorsunuz insanları ya?? Doktorunuza güveniyorsanız o da kendine güveniyorsa onu dinleyin burayı degil. Mesela benim şu an gittiğim doktorum karından bakmayı tercih ediyor. Abim ve Ankara'daki yakın arkadaşına cok güveniyorum onlar vajinal bakıyorlar. Ben de abimin arkadaşına gitmeyi düşünüyorum. Lütfen paniklettirmeyelim birbirimizi. Benim de cok zor cocugum oldu benim de ilk gebeliğim. Burada yazilanlar sebebiyle daha cok strese giriyorum. Dertleşmek filan olmuyor bu
Evet doktorunuza güvenin eğer azıcık da olsa tereddüt varsa 2 hatta 3 doktora gidin..burda çoğumuz doktor değil belki de hicbirimi z değil. .tehlikeli olsa neden vajinal muayene yapsınlar ki..biraz daha dikkatli olalım bence de..çok pimpirikli kişiler var aramızda iyice strese giriyor .çünkü belki de kendi doktoru vajinal yapıyor. .Son olarak doktorunuza güvenin naçizane fikrim bu..amacım kimseyi kırmak değil. Ben rahat biriyim ben bile panik oluyorum..

Hoşbulduk, Allah razı olsun. İnşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize. Muhtemel Doğum tarihimiz aynıymış bu arada :). Doktora gitmedim ama sat 29 mayıs, ovulasyon 12 haziran, döllenme de 22 Haziran'da oldu benim.
Evet aynıyız:) benim sat da 29 mayıs, ovulasyon 11haziran. Döllenme 22 haziran demişsin,geç döllenme felan mı oluyo anlayamadım tam. ben migrenden dolayı ağrı kesici felan kullanıyodum bir iki kez kullandım, adet döngümü etkiliyodu biraz geç geliyodu. Ama böylesi cok güzel bi sürpriz oldu :) Allah sağlıcakla kavustursun hepimizi insallah
Evet bugun gormek icin dayanamadim ozele gittim ama cuma gunu devlet hastanesinde randevum var cuma gunune kadar dinlenicem bugun cok yoruldum ayakta otobuste sehir disina gittim sonrasinda 6 km yurudum cok yoruldum ondan da belki kanama olmus olabilir... cumaya kadar dinleneyim cuma gunu gidecegim dr cok super bi dr insallah guzel seyler soyler
Oo baya yorulmuşsun, onunda etkisi olabilir. İlk üç ay önemli olan derler ya, bu gibi seylerden ötürü olsa gerek. İnşallah güzel haberlerinlr gelirsin canım

Evet doktorunuza güvenin eğer azıcık da olsa tereddüt varsa 2 hatta 3 doktora gidin..burda çoğumuz doktor değil belki de hicbirimi z değil. .tehlikeli olsa neden vajinal muayene yapsınlar ki..biraz daha dikkatli olalım bence de..çok pimpirikli kişiler var aramızda iyice strese giriyor .çünkü belki de kendi doktoru vajinal yapıyor. .Son olarak doktorunuza güvenin naçizane fikrim bu..amacım kimseyi kırmak değil. Ben rahat biriyim ben bile panik oluyorum..
Aynen canım Samsun'daki doktorum cok acıtarak sokardı yumurta takibine biraz cekinerek giderdim o yuzden hamileyken su an ona gitmem ama abimin arkadaşı var abim gibidir diye utana sıkıla gitmiştim adam altıma bile bakmadan eliyle koymuş gibi hafifce soktu aleti hic muayene olmus gibi bile hissetmedim. Doktora güvenmekle alakalı tamamen

doktorlar toplamda zaten bizim yaşımız kadar okumuş oluyorlar. doktorun uygun gördüğü bişeyi , burda tıp bilgisi olmayan bizlerin doğru ya da yanlış bulması ne kadar bilimsel olabilir ki?????

Canım benim kanama denmez ama lekelenme oldu 4 5 kez..sonra pruloton ve progestan verdi yaklaşık 10 gundur yok..okuduğum kadariyla ilk zamanlarda kese aşağıda olabiliyormus..20.haftaya kadar plesantà previa teşhisi konamiyormus ola ki yukarı çıkmasa bile (ki çıkma ihtimali yyksek) o şekilde sağlıklı doğum yapan da cokmus..senin doktorun ne dedi?benimki 2 hafta sonra gel bakalım çıkmış mi yukarı dedi..
C.tesi tekrar gel kalp atışları için bakalım bi dedi

Korkma canım bende kullanıyorum ama bi hafta Protestan sonra crinone jel bi hafta ara verdik Çarşamba tekrar başlayacağım sabah akşam sürünce yürü 15,20 dakika dağılsın yoksa rahatsız eder faydası da olmaz benim tedaviyle oldu düşük riski daha fazla tutunma kolaylaşsın ve düşük riski azalsın diye kullanılıyor yani aksine zararı Yok faydası var rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın :dua:
Yurumem gerektigini bilmiyordum. Prospektüste yazmiyordu sagol canim. Insallah bebeklerimizi sag salim kucagimiza aliriz :dua:

Meraba kızlar ben de Mart annesi olacağım Allah izin verirse sat tarihim 9 Haziran 4+6 ken hem keseyi hem yolk sacı gördük şükürler olsun bu cuma tekrar kontrolum var tam 6 haftalık olacak ama ilk gebeliğimi 3 ay önce 9 haftalıkken kalp atışı duyulamadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım bu nedenle biraz tedirgınım gittiğimde kalp atışını duyabilir miyim acaba

Günaydın kızlar bence bir çoğumuz şubat annesi olucaz benim dogum 2 mart görünüyor genellikle beklenen dogum tarihinden 15 gun onceki bi tarihte doğum gerçeklesiyor yani buyuk ihtimalle mart basi gorunenler 15 subatla mart arası anne olacaklar gibime geliyor.ilk doğumumda 11 haziran beklenen doğum tarihiydi 22 mayısta anne oldum.

Günaydın kızlar bence bir çoğumuz şubat annesi olucaz benim dogum 2 mart görünüyor genellikle beklenen dogum tarihinden 15 gun onceki bi tarihte doğum gerçeklesiyor yani buyuk ihtimalle mart basi gorunenler 15 subatla mart arası anne olacaklar gibime geliyor.ilk doğumumda 11 haziran beklenen doğum tarihiydi 22 mayısta anne oldum.
hayırlısı cnm bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde bizimle olsunlar da

X