- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.381
Icim rahatladi iyi ki sormusum:) Internet gercekten bilgi copluguBen kullanıyorum bir kere bile lekelenme kanama olmadı.10 hazirandan beri kullanıyorum.
Neden kizdigini anlamiyor ve hormonlarina bagliyorum. Fitil degil jelden bahsediyorum benİnternetten bir seyler okuyup hem kendinizi hem bizi panikletiyorsunuz. Tehlike olsa doktor vermezdi dimi? Ben de kullaniyorum fitilin nasil bir tehlikesi olabilir düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum
Jel fitil gibi kullanılıyor zaten hatta daha tehlikesiz oldugu bariz. Bu başlıkta doktora sorulmasi gereken seylerin burada sorulmasi beni paniklettiriyor. Buraya girmek hata belki de sabah da progesteronum düşük mu diye gezinen bir arkadas panik etti. Doktor bir sikintidan bahsetmiyorsa niye denir denilir? NeyseNeden kizdigini anlamiyor ve hormonlarina bagliyorum. Fitil degil jelden bahsediyorum ben
Lekelenmesi olanlar var eski kk topiklerinde. Ben burda da olan var mi diye merak ettim. En azindan basima gelirse hazırlıklı olurum diye. Burda da soru sorup dertlesmiyceksek neden burdayiz. Sorularimdam rahatsiz oluyorsaniz goz ardi edebilirsiniz beni. Iyi aksamlar sizeJel fitil gibi kullanılıyor zaten hatta daha tehlikesiz oldugu bariz. Bu başlıkta doktora sorulmasi gereken seylerin burada sorulmasi beni paniklettiriyor. Buraya girmek hata belki de sabah da progesteronum düşük mu diye gezinen bir arkadas panik etti. Doktor bir sikintidan bahsetmiyorsa niye denir denilir? Neyse
Yarın gidicem doktora daha kandada baktirmadim hem kana bakar senin de bebegin hayırlı olsun bursalı olmana sevindim hangi hastaneye gidiyorsun kontrollereMerhaba bende bursaliyim Dr git lekelenmeleri ihmal etme hayırlı olsun
Ayyy masallah ya bayılıyorum şöyle cocuk bakmasindan bunalmayan kocasindan çok kendi cocuk isteyenlere keski benim kocam da böyle olsa ben on tane yapsam niye 11olmasın der ..ins allah gönlüne göre verir canm bizim kısmı çok cadaloz ayyy onbeş aylik olmuş hala bebek kizim sen büyümeye tepki olarakmi dogdun diyorum ay neyse canm hayırlı olsun:)Tabi ki öyle, ben şu anda ki bebeği istiyordum uzun zamandır eşim bekleyelim dedi ben artık tamam bende istiyorum dedi ve korunmayı bıraktıktan hemen sonda oldu. Hatta inşallah ikizdir diyorum çünkü hep 4 çocuğum olsun isterdim ama eşim 3 yeter diyor :)
Kızla güzel anneler yapmayin böyle boşverin kirmayalim birbirimizi insLekelenmesi olanlar var eski kk topiklerinde. Ben burda da olan var mi diye merak ettim. En azindan basima gelirse hazırlıklı olurum diye. Burda da soru sorup dertlesmiyceksek neden burdayiz. Sorularimdam rahatsiz oluyorsaniz goz ardi edebilirsiniz beni. Iyi aksamlar size
Valla sana katiliyorum zaten burasi deneyimleri paylasmak icin olan biryer.aklimiza takilan istedigimiz soruyu soraniliriz bence. Doktor verdiyse tabiki bisey biliyodur ama arkadaslar ben yasadim siz yasamayin her hamilelik farkli doktorlar da yanilabiliyor. Sana iyi gelen ilac baskasinda farkli tepki gosterebilir. Eger riskli gorulen bir durum varsa mutlaka baska bi doktora da gec kalmadan gorunmek lazim.onceki hamileligimde doktor gebelik sekerin var anmiyo sivin cok fazla diye insulin ignesi verdi. Annem hemen oyle igneye baslamak olmaz dedi.Hem izmir kent hastanesi hem de istanbulda amerikanda 2 farkli doktora gosterdim ikisi de kullanma dedi. Sivida fazlalik yok dediler.ben ikna olmadim cikarip raporu verdiler.Lekelenmesi olanlar var eski kk topiklerinde. Ben burda da olan var mi diye merak ettim. En azindan basima gelirse hazırlıklı olurum diye. Burda da soru sorup dertlesmiyceksek neden burdayiz. Sorularimdam rahatsiz oluyorsaniz goz ardi edebilirsiniz beni. Iyi aksamlar size
Canım panik yapma olur mu? Doktor progesteron verir bebegin daha sıkı tutunur. Stres seni kötü etkiler güzel düşün. Bir arkadasimin da boyle kirmizi kanamasi olmustu simdi 7 aylik oldu oglu.kizlar biraz once kirmizi kanamam oldu elim ayagim bosaldi gece acile gitsem ne yapacaklar sabahi beklicem mecbur ama cok uzgunummm
Korkma canım bende kullanıyorum ama bi hafta Protestan sonra crinone jel bi hafta ara verdik Çarşamba tekrar başlayacağım sabah akşam sürünce yürü 15,20 dakika dağılsın yoksa rahatsız eder faydası da olmaz benim tedaviyle oldu düşük riski daha fazla tutunma kolaylaşsın ve düşük riski azalsın diye kullanılıyor yani aksine zararı Yok faydası var rabbim evlatlarımızı bize bağışlasınDoktor verdi mecbur kullanicam ama onlari okuyunca bi korktum. 2 tane bebegimi kaybettim ondan daha bi hassasim
Canım ikinci oğlumda hemde sancıyla beraber bir pedi kirletecek tertemiz kan boşaldı hemen özele gittim düşük yapıyorsun git eve düşsün hastaneye gidersin dedi bana oğlum şuan 5 yaşında hic endişelenme dünyada nasibi varsa hic birsey olmaz ....kizlar biraz once kirmizi kanamam oldu elim ayagim bosaldi gece acile gitsem ne yapacaklar sabahi beklicem mecbur ama cok uzgunummm
canım bu bebeğinin döllenme süresiyle iligli doktora gitmeden bilemezssin.günaydın arkadaşlar kalp atışını 6+5 te duyabilirmiyim
günaydıngünaydın herkese