2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Güzeller günaydın :nazar:herkesin iyi olduğunu umut ederek hepinize kocaman sevgilerimi yolluyorummm:KK49:
kızlar yüzüyüze olsak daha rahat konuşabileceğimiz konularda, yazılardan ötürü birbirimizi suçlamayalım..:KK12:
Hepimiz kader arkadaşlaığı yapıyoruz..ve nasipse 9 ay birlikteyiz..birbirinizi kırmamaya özen gösterin,bu hem sizin enerjisinizi düşürür hem kendinizi yalnız hissedersininz,gün boyunca bu kadar hamilelikle ilgili konuyu dışarda bizimle kimse konuşmaz..o yüzden birbirimizi idare etmeyi öğrenicez..bazılarınız yeni bazılarınız ikinci kez anne oluyorsunuz ve annelik idare işidir burada staj yapabiliriz değilmi:dondurma:

daha çok yeniyiz birbirimizi tanıyacağız anlayacağız illa aramızda enerjimizin tutmadığüı kişiler olacaktır ama formül idare etmek anlaştıkmı:eğlence:

evet kızlar hadi motivasyon cümlemizle başlayalım,,,kendinize bir sarılın ve omuzlarınızdan öpün "kendimi seviyorum":KK200: deyin kendinize sevdiğinizi söylemeniz kendinizle yabancılığınızı ortadan kaldırır.Baştan saçma gelir ama aslında insan en çok kendine söylemelidir.:KK16:

çok güzel bir gün geçirelim çok amin.:KK23:

Günaydın canım süper motive ediyosun bizi teşekkür ederiz ilgi ve alakan için ❤

Bir ricam var 2018 şubat annelerinde ilk sayfada liste oluşturmuşlar biz de yapsak güzel olmaz mı ?

İsteyen bilgilerini sana gönderir..

günaydın hanımlar dün kesemizi gördük çok şükür doktor muhtemelen geç yumurtlamışsın dedi kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı.benim ağzım yara oldu ya birde boğazlarım biraz acıyor ne yapabilirim ıhlamur falan içsem mi ki
Gözünüz aydın canım ve geçmiş olsun ıhlamur iyi gelebilir grip oluyosan limonu sıkıp da iç biraz ben ilk günlerde grip olmuştum limonla atlattım.. dolapdan soğuk su içme daha kötü yapar boğazını.. Allah şifa versin canım

Gözünüz aydın canım ve geçmiş olsun ıhlamur iyi gelebilir grip oluyosan limonu sıkıp da iç biraz ben ilk günlerde grip olmuştum limonla atlattım.. dolapdan soğuk su içme daha kötü yapar boğazını.. Allah şifa versin canım
sağol canım soğuk su içmiyorum zaten farenjit var bende soğuk su içtim mi hemen ertesi gün başlıyor boğazım ağzımın içi de yara oldu internetten baktım demir eksikliğinde de olurmuş benimde vardı zaten demir eksikliğim kan haplarını kullansam mı ki diyorum tahlilleri kalp atışını duyduğumuzda yaparız dedi doktor yapmadı dün.

Günaydın canım süper motive ediyosun bizi teşekkür ederiz ilgi ve alakan için ❤

Bir ricam var 2018 şubat annelerinde ilk sayfada liste oluşturmuşlar biz de yapsak güzel olmaz mı ?

İsteyen bilgilerini sana gönderir..

tamam canım iki gün önce söylemiştim herkes bana yollasın bilgileri bende yapmaya çalışayım.

Güzeller günaydın :nazar:herkesin iyi olduğunu umut ederek hepinize kocaman sevgilerimi yolluyorummm:KK49:
kızlar yüzüyüze olsak daha rahat konuşabileceğimiz konularda, yazılardan ötürü birbirimizi suçlamayalım..:KK12:
Hepimiz kader arkadaşlaığı yapıyoruz..ve nasipse 9 ay birlikteyiz..birbirinizi kırmamaya özen gösterin,bu hem sizin enerjisinizi düşürür hem kendinizi yalnız hissedersininz,gün boyunca bu kadar hamilelikle ilgili konuyu dışarda bizimle kimse konuşmaz..o yüzden birbirimizi idare etmeyi öğrenicez..bazılarınız yeni bazılarınız ikinci kez anne oluyorsunuz ve annelik idare işidir burada staj yapabiliriz değilmi:dondurma:

daha çok yeniyiz birbirimizi tanıyacağız anlayacağız illa aramızda enerjimizin tutmadığüı kişiler olacaktır ama formül idare etmek anlaştıkmı:eğlence:

evet kızlar hadi motivasyon cümlemizle başlayalım,,,kendinize bir sarılın ve omuzlarınızdan öpün "kendimi seviyorum":KK200: deyin kendinize sevdiğinizi söylemeniz kendinizle yabancılığınızı ortadan kaldırır.Baştan saçma gelir ama aslında insan en çok kendine söylemelidir.:KK16:

çok güzel bir gün geçirelim çok amin.:KK23:
merhaba günaydın. açıkcası bir tartışma yokken sanki olmuş gibi niye gösteriliyor onu anlamış değilim :) niye farklı düşüncelerden bukadar çekiniliyorki. herkes burda anne olacak bilince geldiyse , farklılıkları normal karşılayacak psikolojiyede gelmiştir diye düşünüyorum.
ben 27 yaşındayım ve insanlarla nasıl konuşulacağını bilecek yaştayım , ki zaten fikirlerimi ifade ederken hiç kimseyi kırmamış kimseyi hedef almamış sadece KENDİ HAYATA BAKIŞ AÇIMI baz alarak yorum yaptım. ama sanki burda tartışma olmuş gibi sürekli bir uyarıda bulunuyorsun. bu da bana biraz tuhaf geliyor.
az çok yorumlara baktım ve kimse tartışmamış , herkes medenice yorumlarını yapmış. lütfen fikirleri paylaşmaktan insanları dinlemekten çekinmeyelim. sürekli burda aynı konular konuşulmaktansa , çocuk dünyaya gtrecek insanların geleceğine dairde fikirlerini paylaşması çok normal diye düşünüyorum.

Teşekkürler..

Günaydın ben bugün doktora gidicem daha küçük olduğu için karından görülmez herhalde vajinal ultrosyon problem yaratirmi dusuk lere neden oluyo diye okumuştum asli varmı acaba karından görünen e kadar beklesemmi

sağol canım soğuk su içmiyorum zaten farenjit var bende soğuk su içtim mi hemen ertesi gün başlıyor boğazım ağzımın içi de yara oldu internetten baktım demir eksikliğinde de olurmuş benimde vardı zaten demir eksikliğim kan haplarını kullansam mı ki diyorum tahlilleri kalp atışını duyduğumuzda yaparız dedi doktor yapmadı dün.
Ağız içi yarasına karadut tek çözüm canım. .bulursAn tazesini olmadı reçeli ye bir şeyin kalmaz..ben de yılda en az 7 8 kez olurum
.ablam bana şimdiden reçelini yaptı az sekerlisinden..ben b12 eksikliğinden diye duymuştum.

Günaydın ben bugün doktora gidicem daha küçük olduğu için karından görülmez herhalde vajinal ultrosyon problem yaratirmi dusuk lere neden oluyo diye okumuştum asli varmı acaba karından görünen e kadar beklesemmi
Önceki iki hamileliğimde bana hep vajinal bakmışlardı, zaten küçük bir alet tehlikeli değil olsa yapmazlar zaten.

günaydın hanımlar dün kesemizi gördük çok şükür doktor muhtemelen geç yumurtlamışsın dedi kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı.benim ağzım yara oldu ya birde boğazlarım biraz acıyor ne yapabilirim ıhlamur falan içsem mi ki
hayırlı olsun canım..g,nde 2 fincanı geçmedikten sonra birşey olmaz diye düşünüyorum ayrıca hakiki 1 yılı geçmemiş adaçayıyla gargara yapmalısın çok iyi geliyor.

Bnm 5+5 de karından görüldü, zaten önce karından bakıyor görülmezse alttan bakıyor onun da bir sakıncası yokmuş olsa doktorlar yapmaz zaten rahat ol ☺️

Günaydın hanımlar bilmem kaç hafta oldugunu henüz tam bilmediğim bebeğimle yeni bir iş gününe başladık. Gece aniden tutan mide bulantım başladı şükrediyorum çünkü bebeğimin iyi olduğunu düşünüyorum böyle belirtilerim oldukça :anne::halay:

ne güzel büyümeye başlamış annesi:)
Sağol canım benim ilk gebeliğim o kadar değişik bişey ki bu his en derinine kadar hissetmek istiyorum inşallah her anı. pazartesi gel demişti doktor kese için sabredip cumartesi gitmeye karar verdim biraz daha büyüsün öyle karından görünsün diye babamızı bıraksak hergün gidip bakalım çocuğumuza diyo :KK200::KK36:

kırmızı kanaması olanlar süreç nasıl işledi yardimci olur musunuz :KK43:(((
merhabalar canım. ilk gebeliğimde kanama yaşamıştım bir kaç gün. düşük riski demişlerdi ve ilaç içtim. 8. hafta da falan olmustu yanlıs hatırlamıyorsam. hamd olsun kızım sağlıklı:) ben hamilelikte bir çok şeyi yaşamışım sanırım :)

X