- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.361
Böyle sıkıntılı durumlarda her zaman aklıma farklı bir doktora görünme düşüncesi geliyor. İlk gebeliğimde bir olay yaşadım ve o günden beri bu düşüncem değişmedi. Tek doktora mı gidiyosun canım? En azından farklı bir doktorun değerlendirmesi de iyi olabilirBen dayanamadım bugün dr.a gittim kanamam var ve 5+5 günlük bebegim 9.1 mm ölçüsü keseyi gördük ama kalbini duyamadık 2 hafta sonra yine görmek istiyorum dedi dr. Progestana başladık günde 3 kez inanılmaz bas donmesi ve uyku yapiyor... benim rahmim kalp seklinde oldugu icin boyle riskler yasiyorum... umarim bisey olmaz bebisime
Hoşgeldin canım hayırlı olsun, Allah bağışlasın evlatlarını, bebişinde sağlıcakla gelsin inşallahSelamlar bende katılmak istiyorum aranıza, çoktandır takip ediyorum ama şimdi yazabildim. Hesabıma göre şu an 7+1 haftalık hamileyim, 3,5 haftalıkken testle öğrendim. 31 yaşındayım, ekim 2010 doğumlu bir kızım ve mart 2012 doğumlu bir oğlum var. Henüz doktora gitmedim, kan testi de yaptırmadım, bu hafta gideceğim inşallah.