2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben dayanamadım bugün dr.a gittim :KK43: kanamam var ve 5+5 günlük bebegim 9.1 mm ölçüsü keseyi gördük ama kalbini duyamadık 2 hafta sonra yine görmek istiyorum dedi dr. Progestana başladık günde 3 kez inanılmaz bas donmesi ve uyku yapiyor... benim rahmim kalp seklinde oldugu icin boyle riskler yasiyorum... umarim bisey olmaz bebisime :KK43:
Böyle sıkıntılı durumlarda her zaman aklıma farklı bir doktora görünme düşüncesi geliyor. İlk gebeliğimde bir olay yaşadım ve o günden beri bu düşüncem değişmedi. Tek doktora mı gidiyosun canım? En azından farklı bir doktorun değerlendirmesi de iyi olabilir
Selamlar bende katılmak istiyorum aranıza, çoktandır takip ediyorum ama şimdi yazabildim. Hesabıma göre şu an 7+1 haftalık hamileyim, 3,5 haftalıkken testle öğrendim. 31 yaşındayım, ekim 2010 doğumlu bir kızım ve mart 2012 doğumlu bir oğlum var. Henüz doktora gitmedim, kan testi de yaptırmadım, bu hafta gideceğim inşallah.
Hoşgeldin canım hayırlı olsun, Allah bağışlasın evlatlarını, bebişinde sağlıcakla gelsin inşallah

Kizlar aranizda crinone jel kullananlar var mi. Bugun doktorum verdi ama kullananlarda kanama ve lekelenme yapma olasiligi varmis. Kafam karisti
İnternetten bir seyler okuyup hem kendinizi hem bizi panikletiyorsunuz. Tehlike olsa doktor vermezdi dimi? Ben de kullaniyorum fitilin nasil bir tehlikesi olabilir düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum

Kanamanın falan varmı canım seninde
Canım benim kanama denmez ama lekelenme oldu 4 5 kez..sonra pruloton ve progestan verdi yaklaşık 10 gundur yok..okuduğum kadariyla ilk zamanlarda kese aşağıda olabiliyormus..20.haftaya kadar plesantà previa teşhisi konamiyormus ola ki yukarı çıkmasa bile (ki çıkma ihtimali yyksek) o şekilde sağlıklı doğum yapan da cokmus..senin doktorun ne dedi?benimki 2 hafta sonra gel bakalım çıkmış mi yukarı dedi..

Böyle sıkıntılı durumlarda her zaman aklıma farklı bir doktora görünme düşüncesi geliyor. İlk gebeliğimde bir olay yaşadım ve o günden beri bu düşüncem değişmedi. Tek doktora mı gidiyosun canım? En azından farklı bir doktorun değerlendirmesi de iyi olabilir

Hoşgeldin canım hayırlı olsun, Allah bağışlasın evlatlarını, bebişinde sağlıcakla gelsin inşallah
Hoşbulduk, Allah razı olsun. İnşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize. Muhtemel Doğum tarihimiz aynıymış bu arada :). Doktora gitmedim ama sat 29 mayıs, ovulasyon 12 haziran, döllenme de 22 Haziran'da oldu benim.

2yasinda kızım war canım olduğu kadar anca yapabiliyorum anneme geldim zaten şuanda burada kalicaz bi sure ama kizimda beni yatirmiyo kalk diye ağlıyor uyuyacam diye ağlıyor fena bi kız :)
Yerim onu yaaa masallah :) tabi annesi o da bilmez ki, o da ilgi ister. Artik dikkat edebildigin kadar

Hoşbulduk, Allah razı olsun. İnşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize. Muhtemel Doğum tarihimiz aynıymış bu arada :). Doktora gitmedim ama sat 29 mayıs, ovulasyon 12 haziran, döllenme de 22 Haziran'da oldu benim.
Hoşgeldin cnm ovulasyon 12 haziransa döllenme nasıl 22 haziran oluyor kafam.karisti

Evet bugun gormek icin dayanamadim ozele gittim ama cuma gunu devlet hastanesinde randevum var cuma gunune kadar dinlenicem bugun cok yoruldum ayakta otobuste sehir disina gittim sonrasinda 6 km yurudum cok yoruldum ondan da belki kanama olmus olabilir... cumaya kadar dinleneyim cuma gunu gidecegim dr cok super bi dr insallah guzel seyler soyler

Selamlar bende katılmak istiyorum aranıza, çoktandır takip ediyorum ama şimdi yazabildim. Hesabıma göre şu an 7+1 haftalık hamileyim, 3,5 haftalıkken testle öğrendim. 31 yaşındayım, ekim 2010 doğumlu bir kızım ve mart 2012 doğumlu bir oğlum var. Henüz doktora gitmedim, kan testi de yaptırmadım, bu hafta gideceğim inşallah.
Bendensin 2011 2012 iki oğlum var aaaa yanlız kalmadım arkadaşımı buldum

Benim kiler in arasında 18 ay var benimkide tabiki plansız buda plansız olsun hamdolsun rabbim ol der oluverir
Tabi ki öyle, ben şu anda ki bebeği istiyordum uzun zamandır eşim bekleyelim dedi ben artık tamam bende istiyorum dedi ve korunmayı bıraktıktan hemen sonda oldu. Hatta inşallah ikizdir diyorum çünkü hep 4 çocuğum olsun isterdim ama eşim 3 yeter diyor :)

Evet bugun gormek icin dayanamadim ozele gittim ama cuma gunu devlet hastanesinde randevum var cuma gunune kadar dinlenicem bugun cok yoruldum ayakta otobuste sehir disina gittim sonrasinda 6 km yurudum cok yoruldum ondan da belki kanama olmus olabilir... cumaya kadar dinleneyim cuma gunu gidecegim dr cok super bi dr insallah guzel seyler soyler
6 km mi çok yürümüssun canim be keske okadar yormasaydin kendini yani ben cok hareketliyim evde surekli ayaktayim a 6 km de cok fazla gibi

X