- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.361
Böyle sıkıntılı durumlarda her zaman aklıma farklı bir doktora görünme düşüncesi geliyor. İlk gebeliğimde bir olay yaşadım ve o günden beri bu düşüncem değişmedi. Tek doktora mı gidiyosun canım? En azından farklı bir doktorun değerlendirmesi de iyi olabilirBen dayanamadım bugün dr.a gittimkanamam var ve 5+5 günlük bebegim 9.1 mm ölçüsü keseyi gördük ama kalbini duyamadık 2 hafta sonra yine görmek istiyorum dedi dr. Progestana başladık günde 3 kez inanılmaz bas donmesi ve uyku yapiyor... benim rahmim kalp seklinde oldugu icin boyle riskler yasiyorum... umarim bisey olmaz bebisime
Hoşgeldin canım hayırlı olsun, Allah bağışlasın evlatlarını, bebişinde sağlıcakla gelsin inşallahSelamlar bende katılmak istiyorum aranıza, çoktandır takip ediyorum ama şimdi yazabildim. Hesabıma göre şu an 7+1 haftalık hamileyim, 3,5 haftalıkken testle öğrendim. 31 yaşındayım, ekim 2010 doğumlu bir kızım ve mart 2012 doğumlu bir oğlum var. Henüz doktora gitmedim, kan testi de yaptırmadım, bu hafta gideceğim inşallah.
Ben kullanıyorum bir kere bile lekelenme kanama olmadı.10 hazirandan beri kullanıyorum.Kizlar aranizda crinone jel kullananlar var mi. Bugun doktorum verdi ama kullananlarda kanama ve lekelenme yapma olasiligi varmis. Kafam karisti
İnternetten bir seyler okuyup hem kendinizi hem bizi panikletiyorsunuz. Tehlike olsa doktor vermezdi dimi? Ben de kullaniyorum fitilin nasil bir tehlikesi olabilir düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorumKizlar aranizda crinone jel kullananlar var mi. Bugun doktorum verdi ama kullananlarda kanama ve lekelenme yapma olasiligi varmis. Kafam karisti
Canım benim kanama denmez ama lekelenme oldu 4 5 kez..sonra pruloton ve progestan verdi yaklaşık 10 gundur yok..okuduğum kadariyla ilk zamanlarda kese aşağıda olabiliyormus..20.haftaya kadar plesantà previa teşhisi konamiyormus ola ki yukarı çıkmasa bile (ki çıkma ihtimali yyksek) o şekilde sağlıklı doğum yapan da cokmus..senin doktorun ne dedi?benimki 2 hafta sonra gel bakalım çıkmış mi yukarı dedi..Kanamanın falan varmı canım seninde
Hoşbulduk, Allah razı olsun. İnşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize. Muhtemel Doğum tarihimiz aynıymış bu arada :). Doktora gitmedim ama sat 29 mayıs, ovulasyon 12 haziran, döllenme de 22 Haziran'da oldu benim.Böyle sıkıntılı durumlarda her zaman aklıma farklı bir doktora görünme düşüncesi geliyor. İlk gebeliğimde bir olay yaşadım ve o günden beri bu düşüncem değişmedi. Tek doktora mı gidiyosun canım? En azından farklı bir doktorun değerlendirmesi de iyi olabilir
Hoşgeldin canım hayırlı olsun, Allah bağışlasın evlatlarını, bebişinde sağlıcakla gelsin inşallah
Yerim onu yaaa masallah :) tabi annesi o da bilmez ki, o da ilgi ister. Artik dikkat edebildigin kadar2yasinda kızım war canım olduğu kadar anca yapabiliyorum anneme geldim zaten şuanda burada kalicaz bi sure ama kizimda beni yatirmiyo kalk diye ağlıyor uyuyacam diye ağlıyor fena bi kız :)
Hoşgeldin cnm ovulasyon 12 haziransa döllenme nasıl 22 haziran oluyor kafam.karistiHoşbulduk, Allah razı olsun. İnşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize. Muhtemel Doğum tarihimiz aynıymış bu arada :). Doktora gitmedim ama sat 29 mayıs, ovulasyon 12 haziran, döllenme de 22 Haziran'da oldu benim.
Evet bugun gormek icin dayanamadim ozele gittim ama cuma gunu devlet hastanesinde randevum var cuma gunune kadar dinlenicem bugun cok yoruldum ayakta otobuste sehir disina gittim sonrasinda 6 km yurudum cok yoruldum ondan da belki kanama olmus olabilir... cumaya kadar dinleneyim cuma gunu gidecegim dr cok super bi dr insallah guzel seyler soylerBöyle sıkıntılı durumlarda her zaman aklıma farklı bir doktora görünme düşüncesi geliyor. İlk gebeliğimde bir olay yaşadım ve o günden beri bu düşüncem değişmedi. Tek doktora mı gidiyosun canım? En azından farklı bir doktorun değerlendirmesi de iyi olabilir
Hoşgeldin canım hayırlı olsun, Allah bağışlasın evlatlarını, bebişinde sağlıcakla gelsin inşallah
Bendensin 2011 2012 iki oğlum var aaaa yanlız kalmadım arkadaşımı buldumSelamlar bende katılmak istiyorum aranıza, çoktandır takip ediyorum ama şimdi yazabildim. Hesabıma göre şu an 7+1 haftalık hamileyim, 3,5 haftalıkken testle öğrendim. 31 yaşındayım, ekim 2010 doğumlu bir kızım ve mart 2012 doğumlu bir oğlum var. Henüz doktora gitmedim, kan testi de yaptırmadım, bu hafta gideceğim inşallah.
Amin Canım inşallah hepimize nasip etsin. Karnım dan baktı,6mm teyzesioh ne güsel rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inş.
karından baktı dimi ? boyutu ne kadardı?
Sizinkilerde peşpeşe olmuş :) bizde de 17 ay var arada. Bizim ilki planlı, ikincisi plansız oldu ama iyi ki var :)Bendensin 2011 2012 iki oğlum var aaaa yanlız kalmadım arkadaşımı buldum
Ayy canım sevincini ta burdan hissettim allah tamamına erdirsin ins; )
Benim kiler in arasında 18 ay var benimkide tabiki plansız buda plansız olsun hamdolsun rabbim ol der oluverirSizinkilerde peşpeşe olmuş :) bizde de 17 ay var arada. Bizim ilki planlı, ikincisi plansız oldu ama iyi ki var :)
Maşallah cnm Rabbim kucağına almayı nasip etsin ben çok korkuyorumAmin Canım inşallah hepimize nasip etsin. Karnım dan baktı,6mm teyzesi
Amiiin inşallahSağ ol canım hepimizin gözü aydın rabbim hepimize sağlıcakla kavuşmak nasip etsin
elbette kapatabiliriz. bunda sıkıntı yokta , konu konuyu açtı ve sohbete dönüştü. yoksa herkesin hayatına kimse karışamaz :)))
Tabi ki öyle, ben şu anda ki bebeği istiyordum uzun zamandır eşim bekleyelim dedi ben artık tamam bende istiyorum dedi ve korunmayı bıraktıktan hemen sonda oldu. Hatta inşallah ikizdir diyorum çünkü hep 4 çocuğum olsun isterdim ama eşim 3 yeter diyor :)Benim kiler in arasında 18 ay var benimkide tabiki plansız buda plansız olsun hamdolsun rabbim ol der oluverir
Benim ikiz olabilirTabi ki öyle, ben şu anda ki bebeği istiyordum uzun zamandır eşim bekleyelim dedi ben artık tamam bende istiyorum dedi ve korunmayı bıraktıktan hemen sonda oldu. Hatta inşallah ikizdir diyorum çünkü hep 4 çocuğum olsun isterdim ama eşim 3 yeter diyor :)
6 km mi çok yürümüssun canim be keske okadar yormasaydin kendini yani ben cok hareketliyim evde surekli ayaktayim a 6 km de cok fazla gibiEvet bugun gormek icin dayanamadim ozele gittim ama cuma gunu devlet hastanesinde randevum var cuma gunune kadar dinlenicem bugun cok yoruldum ayakta otobuste sehir disina gittim sonrasinda 6 km yurudum cok yoruldum ondan da belki kanama olmus olabilir... cumaya kadar dinleneyim cuma gunu gidecegim dr cok super bi dr insallah guzel seyler soyler
Tesekkur ederim. Insallah o gunleri goruruz :)Tabiki canm ben seni anlayamam ama nacizane yardımcı olmaya çalıştım ins bu sknti olmaz seneye bugünlerde dis cikarma muhabbetlerini yaparsin ins:)