2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlarrrr kahverengi akıntı geldi çok az çok korkuyorum.
Canım sakin olmalısın çünkü stres daha da zorlaştırır durumu biliyosun. Hem bak kahverengi akıntı çok gelmedikçe sorun değil. Sen elinden geldiğince dinlenmeye çalış sabaha kadar. Sabahta iyi haberler ver bize olur mu

Ben dayanamadım bugün dr.a gittim kanamam var ve 5+5 günlük bebegim 9.1 mm ölçüsü keseyi gördük ama kalbini duyamadık 2 hafta sonra yine görmek istiyorum dedi dr. Progestana başladık günde 3 kez inanılmaz bas donmesi ve uyku yapiyor... benim rahmim kalp seklinde oldugu icin boyle riskler yasiyorum... umarim bisey olmaz bebisime

Tamam cnm çok sağol inş iyi haberlerle gelirim.stres tavan yapti

Kizlar aranizda crinone jel kullananlar var mi. Bugun doktorum verdi ama kullananlarda kanama ve lekelenme yapma olasiligi varmis. Kafam karisti

Kizlar aranizda crinone jel kullananlar var mi. Bugun doktorum verdi ama kullananlarda kanama ve lekelenme yapma olasiligi varmis. Kafam karisti
Ben canım ilk gebelimde günde yaklaşık onbeş ilaç içiyorum bunlardan biride oydu tam bir işkence gibiydi onca bulantinin arasında ama yaklaşık 20 .haftaya kadar kullandım bi skntim olmadı he olan vardır tabi ama bence yararlı bir ilaç tabi sen bilirsin

Inşallah canım bide başka bir doktora git dilersen bende ozel E gidiyodum okadar para doktumki oraya birçok kanama alanınvar tuvaletini bile surguyle dedi sonra bigun başka bi doktora gittim oda kanama alanininm olmadini ise bile gidebilcegimi söyledi ama tabi ben gene de temkinli davrandım başka bi doktora daha git evham yap cana

Selamlar bende katılmak istiyorum aranıza, çoktandır takip ediyorum ama şimdi yazabildim. Hesabıma göre şu an 7+1 haftalık hamileyim, 3,5 haftalıkken testle öğrendim. 31 yaşındayım, ekim 2010 doğumlu bir kızım ve mart 2012 doğumlu bir oğlum var. Henüz doktora gitmedim, kan testi de yaptırmadım, bu hafta gideceğim inşallah.

Doktor verdi mecbur kullanicam ama onlari okuyunca bi korktum. 2 tane bebegimi kaybettim ondan daha bi hassasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…