- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.341
Birsey olmayacak Allah'in izniyle. 9 ayini kanamayla geçirip saglikli bebekleri olanlar var.Tamam cnm doktoru aradım sabah gel dedi idrara sıkışık çok korkuyorum cok
Sağol cnm ins öyle olur rabbim ne derse o olur uzulsemde aglasamda bosBirsey olmayacak Allah'in izniyle. 9 ayini kanamayla geçirip saglikli bebekleri olanlar var.
Hayirlisiyla tam net duysaydim kalp atışlarını canım bide hala kahve rengi akintim var çocuklarda yatamiyorum her dakika inşallah Rabbime emanet birşey olmazOhhh gözün aydın çok sevindim darısı başımıza inşallah
Kanamanın falan varmı canım senindeBenim de bebek asagidaymis canım. Ben de çok endişeliyim.
Canım sakin olmalısın çünkü stres daha da zorlaştırır durumu biliyosun. Hem bak kahverengi akıntı çok gelmedikçe sorun değil. Sen elinden geldiğince dinlenmeye çalış sabaha kadar. Sabahta iyi haberler ver bize olur muKizlarrrr kahverengi akıntı geldi çok az çok korkuyorum.
Senin leken mi geliyi cnm, nezamandan beri, doktor nededi leke konusundaHayirlisiyla tam net duysaydim kalp atışlarını canım bide hala kahve rengi akintim var çocuklarda yatamiyorum her dakika inşallah Rabbime emanet birşey olmaz
Benim hep vardı hala devam ediyor boyle sütlü kahve gibi..Kizlarrrr kahverengi akıntı geldi çok az çok korkuyorum.
Tamam cnm çok sağol inş iyi haberlerle gelirim.stres tavan yaptiCanım sakin olmalısın çünkü stres daha da zorlaştırır durumu biliyosun. Hem bak kahverengi akıntı çok gelmedikçe sorun değil. Sen elinden geldiğince dinlenmeye çalış sabaha kadar. Sabahta iyi haberler ver bize olur mu
Gözünüz aydın hayırlı olsunKızlar ben de bugün idrar testi yaptım. Sanırım hamileyim. Adetim bir hafta geçti.
O stresini iyi düşüncelerle dağıtsan, bebişin seninle ve şuan bu kahverengiler dışında şükür bir problem yok. O da önemli değildir inşallah. Hem kendine hem bebişine stres yapma :)Tamam cnm çok sağol inş iyi haberlerle gelirim.stres tavan yapti
Evet cnm aynen öleBenim hep vardı hala devam ediyor boyle sütlü kahve gibi..
Ben canım ilk gebelimde günde yaklaşık onbeş ilaç içiyorum bunlardan biride oydu tam bir işkence gibiydi onca bulantinin arasında ama yaklaşık 20 .haftaya kadar kullandım bi skntim olmadı he olan vardır tabi ama bence yararlı bir ilaç tabi sen bilirsinKizlar aranizda crinone jel kullananlar var mi. Bugun doktorum verdi ama kullananlarda kanama ve lekelenme yapma olasiligi varmis. Kafam karisti
İyiki varsinizO stresini iyi düşüncelerle dağıtsan, bebişin seninle ve şuan bu kahverengiler dışında şükür bir problem yok. O da önemli değildir inşallah. Hem kendine hem bebişine stres yapma :)
Inşallah canım bide başka bir doktora git dilersen bende ozel E gidiyodum okadar para doktumki oraya birçok kanama alanınvar tuvaletini bile surguyle dedi sonra bigun başka bi doktora gittim oda kanama alanininm olmadini ise bile gidebilcegimi söyledi ama tabi ben gene de temkinli davrandım başka bi doktora daha git evham yap canaBen dayanamadım bugün dr.a gittimkanamam var ve 5+5 günlük bebegim 9.1 mm ölçüsü keseyi gördük ama kalbini duyamadık 2 hafta sonra yine görmek istiyorum dedi dr. Progestana başladık günde 3 kez inanılmaz bas donmesi ve uyku yapiyor... benim rahmim kalp seklinde oldugu icin boyle riskler yasiyorum... umarim bisey olmaz bebisime
Doktor verdi mecbur kullanicam ama onlari okuyunca bi korktum. 2 tane bebegimi kaybettim ondan daha bi hassasimBen canım ilk gebelimde günde yaklaşık onbeş ilaç içiyorum bunlardan biride oydu tam bir işkence gibiydi onca bulantinin arasında ama yaklaşık 20 .haftaya kadar kullandım bi skntim olmadı he olan vardır tabi ama bence yararlı bir ilaç tabi sen bilirsin
Tabiki canm ben seni anlayamam ama nacizane yardımcı olmaya çalıştım ins bu sknti olmaz seneye bugünlerde dis cikarma muhabbetlerini yaparsin ins:)Doktor verdi mecbur kullanicam ama onlari okuyunca bi korktum. 2 tane bebegimi kaybettim ondan daha bi hassasim