-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.321
Hem gözün aydın hem de geçmiş olsun canım. İlaçlarını kullan hiiiç bişeycik olmiycak inşallah yavruna bol bol da dinlen uzan moralini bozma sakın. bak miniğin seninle:)Gittim doktora kalp atışını gördük ama, kanama gözüküyor dedi bir sürü ilaç verdi. Progestan, cleaksin iğne, coraspin bu mide ile bütün bunları bünyem nasıl kabul etcek bilmiyorum.
Progestan, folidoce, ekospirin kullanıyorum bende cnm. hepimiz için hayırlısı olsunHayırlısı olsun canım iyi haberlerle gel. Bana progestan verdi salı gnu gel keseye bakalım dedi
Sağ ol canım inşallah kızlarımız a kavusuruzAdet öncesi gelen lekelenme yerleşmw kanaması oluyor genelde. Hayırlı olsun. İnşallah benimde bi kızım olur :)
Sağ ol canım hepimizin gözü aydın rabbim hepimize sağlıcakla kavuşmak nasip etsinHayırlı olsun :) güzünaydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde iki kızım var 16-12 yaşlarında .
Ben de sünnet düğününe karsiyim. Belki fazla gelebilir ama cocugun rızasını almadan sünnet ettirmeye de karsiyim. Eşimle bu konuyu derinlemesine sorguluyoruz. Doktora sordugumda saglik acisindan ne yarari ne zarari oldugunu soyledi. Henuz karar vermedik ama erkekligin kesilen bir deri parcasiyla edinildigi duşüncesini kesinlikle cocuguma şaşalı bir düğün, asa vr pelerinle vermek niyetinde degilim.M maviturna buarada haftasonu çok güzel bir mekandı , belli ki pahalı bi yerdi. sünnet düğünü vardı. büyük konuşmak istemiyorum ama sünnet düğününe karşıyım. ben yapmam yani. oğluma eğer sünnet oldu diye düğün yapıyorsam , kızım regl olduğunda da onu da kutlamalıyım. bence ailece her iki durumda da yemek yenilebilir diye düşünüyorm. Mevlüt yapmak isteyen onu da yapabilir , düğün yapmak isteyen onu da yapabilir. ben sadece sanki kızın regl olması ayıp bişeymiş gibi herkesten saklanırken , oğlanınki davul zurnayla duyurulması sanki haksızlıkmış gibime geliyor :)
Allah razı olsun canım. İnşallah hepimiz için herşeyin güzelini diliyorum.Hem gözün aydın hem de geçmiş olsun canım. İlaçlarını kullan hiiiç bişeycik olmiycak inşallah yavruna bol bol da dinlen uzan moralini bozma sakın. bak miniğin seninle:)
Hayır canım daha gözükmezmiş garanti olsun diye 2hafta sonra gitmeyi düşğnüyorum keseyi ve bebeği görmek içinAa ahyrılı olsun. Keseyi gördünüz mü?
Kızlar ben de bugün idrar testi yaptım. Sanırım hamileyim. Adetim bir hafta geçti.
Dur panik yapma kahverengi olması kötü değil diye biliyorum...Kizlarrrr kahverengi akıntı geldi çok az çok korkuyorum.
Evett :) tebrikler
Canim telas etme doktorum 1 2 damla olursa panikleme ama bir kasiktan fazla olacak sekilde olursa hemen gel dediKizlarrrr kahverengi akıntı geldi çok az çok korkuyorum.
Yerlesme kanamasi olabilir. Kahverengi olmasi eski bi kanamyi gosterir aktif kanama kirmizi olur. Uzan ayaklarinin altina iki yaatik koy canimKizlarrrr kahverengi akıntı geldi çok az çok korkuyorum.
Tamam cnm doktoru aradım sabah gel dedi idrara sıkışık çok korkuyorum cokYerlesme kanamasi olabilir. Kahverengi olmasi eski bi kanamyi gosterir aktif kanama kirmizi olur. Uzan ayaklarinin altina iki yaatik koy canim
Sabah nasıl olcak bilmiyorum kiCanim telas etme doktorum 1 2 damla olursa panikleme ama bir kasiktan fazla olacak sekilde olursa hemen gel dedi
Yapacak bişey yok olece bekliyirumDur panik yapma kahverengi olması kötü değil diye biliyorum...