2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Gittim doktora kalp atışını gördük ama, kanama gözüküyor dedi bir sürü ilaç verdi. Progestan, cleaksin iğne, coraspin bu mide ile bütün bunları bünyem nasıl kabul etcek bilmiyorum. :KK43:
Hem gözün aydın hem de geçmiş olsun canım. İlaçlarını kullan hiiiç bişeycik olmiycak inşallah yavruna bol bol da dinlen uzan moralini bozma sakın. bak miniğin seninle:)

M maviturna buarada haftasonu çok güzel bir mekandı , belli ki pahalı bi yerdi. sünnet düğünü vardı. büyük konuşmak istemiyorum ama sünnet düğününe karşıyım. ben yapmam yani. oğluma eğer sünnet oldu diye düğün yapıyorsam , kızım regl olduğunda da onu da kutlamalıyım. bence ailece her iki durumda da yemek yenilebilir diye düşünüyorm. Mevlüt yapmak isteyen onu da yapabilir , düğün yapmak isteyen onu da yapabilir. ben sadece sanki kızın regl olması ayıp bişeymiş gibi herkesten saklanırken , oğlanınki davul zurnayla duyurulması sanki haksızlıkmış gibime geliyor :)
Ben de sünnet düğününe karsiyim. Belki fazla gelebilir ama cocugun rızasını almadan sünnet ettirmeye de karsiyim. Eşimle bu konuyu derinlemesine sorguluyoruz. Doktora sordugumda saglik acisindan ne yarari ne zarari oldugunu soyledi. Henuz karar vermedik ama erkekligin kesilen bir deri parcasiyla edinildigi duşüncesini kesinlikle cocuguma şaşalı bir düğün, asa vr pelerinle vermek niyetinde degilim.

Kızlar ben de bugün idrar testi yaptım. Sanırım hamileyim. Adetim bir hafta geçti.

Eklentiler

• IMAG3732.jpg
    IMAG3732.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 87
X