2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar geçen bana doktorum acı ekşi yeme,gazlı içeçecek,işlenmiş gıda tüketme dedi.Çay,kahveyi abartma dedi.Hepsini anladım ama acı ekşi kısmını anlamadım.Keseyi görmenin heyecanıyla ne dese kafa sallıyordum zaten :) Acı ekşi ne alaka nette araştırdım bulamadım.Benim hayatım acı ekşi yemek zaten :)

1saat önce kahwe rengi akıntı gelmeye başladı benden acil e geldik ama kendi Dr um numarasını almamıştır henüz daha 1kere gittim diye doğum ewi aciline geldim düşük tehliken var dedi yolk sac gözüküyor ama daha kalp atışı göremiyorum küçük diye de olabilir dedi çok stres yaptım şuanda inşallah iyidir bebeim bana sıkıca tutunur saglicakla kucağıma alirim
Geçmiş olsun canım, şuan durumunda bir değişiklik var mı? İnşallah bir an önce atlatırsın
Kızlar geçen bana doktorum acı ekşi yeme,gazlı içeçecek,işlenmiş gıda tüketme dedi.Çay,kahveyi abartma dedi.Hepsini anladım ama acı ekşi kısmını anlamadım.Keseyi görmenin heyecanıyla ne dese kafa sallıyordum zaten :) Acı ekşi ne alaka nette araştırdım bulamadım.Benim hayatım acı ekşi yemek zaten :)
Ben ilkinde de acı ve ekşi yedim 6 ay boyunca, bunda da başladım, herşeye acı katasım geliyor :) dr.um hiç sorun olacağını söylemedi, abartıya kaçmadığım sürece herşeyden yedim. Yalnız acıyı cin biberlerden kullanıyorum, kurutulmuş toz olanı ya da tazesi farketmiyor. Pul biber ileriki dönemde de reflü gibi mide sorunlarını daha fazla tetikliyor

Biraz önce wc için kalktım, şimdide uyuyamıyorum, midem birden kalkıcak gibi bi his oluyo ve geçmiyo, sizde de var mı bu sorun? Zaten sürekli uyanıyorum uykum bölünüyor, dinlenemiyorum.

Kızlar beni de aranıza alir misiniz bende sabah hamile olduğunu öğrendim 3 gun günüm geçti test yaptım pozitif daha kan vermedim bu gün veri cem benim 3.Hamileliği.m 13-15yasinda iki oğlum var birde kizim olursa hiç fena olmaz tahmini dogum 27mart doktora gitmeyi düşünüyorum erken ama iki gün önce lekelenmelerim oldu sorun varsa

Günaydın kızlaaarrr ☀️ Biz bugun keseyi görmek için doktora gidicezz. Umarım hersey yolunda gider ve aksılık çıkmadan kese görünür. Dua edin benım ıcın
Günaydın :) hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin

Merhaba bayanlar bende bugun gebelik testiyle hamile oldugumu ogrendim bir kizim var 5 yasina girecek.. biraz bizede supriz oldu bu durum carsamba kontrole gidicem
Hayırlı olsun canım gözünaydın ve hoşgeldin :)
Süpriz hamilelikler daha da bi güzel oluyor. Ben tedavi boyunca çok stresliydim.

Kızlar beni de aranıza alir misiniz bende sabah hamile olduğunu öğrendim 3 gun günüm geçti test yaptım pozitif daha kan vermedim bu gün veri cem benim 3.Hamileliği.m 13-15yasinda iki oğlum var birde kizim olursa hiç fena olmaz tahmini dogum 27mart doktora gitmeyi düşünüyorum erken ama iki gün önce lekelenmelerim oldu sorun varsa

Hayırlı olsun :) güzünaydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde iki kızım var 16-12 yaşlarında .

Benim doktorumun ozel muayenehanesi var oraya gidiyorum yalniz ilk dogumumda dogumumu egopolde yaptirmisti doğuma kendi hemsireleri girdi ama tabi dogum oncesi ve sonrasi hastanenin ebeleri ilgilenmislerdi ilgilerine diyecek sözum yok yalniz ebeler okadar küçüķ kızlarki daha yeni mezunlar bi çok konuda sorun yasadim ornek dogumdan once elimden damar yolunu bi turlu acamadilar dogumdan sonra bebektwn topuk kanini bi turlu almayi beceremediler bebek bi anda morardı kosturarak hemen yogun bakima goturduler vs birdahski doğumumda doktoruma soyluycem baska bir hastane ayarlasin.ama tabi arti yonleri de var ornegin yenidoğan yoğun bakim uniteleri var bu her hastanede yok bir de doğum fotoğrafcilari varki ben acil doğuma girdigim icin benim icin guzel bi supriz olmustu.tek sorun ebeler cok ilgili iyiler ama acemiler.

Cnm ben ultrasona gittiğimde farklı bir gün çıkmaz diye umuyorum ins.Çünkü yumurtladigim günü emin olarak biliyorum perşembe günü 5+1 olucaz inş görülür inş kucağımıza alırız her birimiz cnm ;-)
Adet günü hesabına göre bugün de ben 5+1 oldum inşallah öyle çıkar ama değerlere göre haftam hep normal çıktı bu zamana kadar değer de önemli zaten değer 1000 üzerine çıkınca kese gözüküyor dediler ben bekleyeceğim haftaya gideceğim kese için garanti olsun

Kızlar ben tedavimin başından buyana ananas yiyorum kabızlığı önlüyor hergün bir dilim yeterli oluyor bana sizde deneyebilirsiniz
Şu kabızlık olayını hiç yaşamadım canım ben tedavi esnasında da sonrasında da çok rahat geçti tam tersi özellikle transfer sonrası oluyordu arkadaşlar sanırım sürekli yatmaktan ben yatmadım sadece arada dinlendim ilk günden itibaren gezdim her gün bi yer ağır işlerden uzak durdum hepsi bu çünkü zaman çok yavaş geçiyor zaten transfer sonrası neyse ki güzel haberi aldık bide keseyi görüp kalp atışlarını duysak bizden iyisi olmayacak :dua:

X