2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Günaydın arkadaşlar. Doktorumla konuştum Elevit iç dedi. Ben folic acid içmeye başlamıştım önceden. Şimdi ikisini birden mi kullanayım yoksa sadece Elevit yeterli mi. Randevum pazartesi daha

Günaydın arkadaşlar. Doktorumla konuştum Elevit iç dedi. Ben folic acid içmeye başlamıştım önceden. Şimdi ikisini birden mi kullanayım yoksa sadece Elevit yeterli mi. Randevum pazartesi daha
Elevit ayrı folikasit ayrı cnm ikisini de icmelidin ama ben henüz elevite benzer decavite baslamafim

Kızlar beni de aranıza alir misiniz bende sabah hamile olduğunu öğrendim 3 gun günüm geçti test yaptım pozitif daha kan vermedim bu gün veri cem benim 3.Hamileliği.m 13-15yasinda iki oğlum var birde kizim olursa hiç fena olmaz tahmini dogum 27mart doktora gitmeyi düşünüyorum erken ama iki gün önce lekelenmelerim oldu sorun varsa
Adet öncesi gelen lekelenme yerleşmw kanaması oluyor genelde. Hayırlı olsun. İnşallah benimde bi kızım olur :)

İkisini de içmen gerek biraz mide bulandırır onlar akşam içip önüne geçebilirsin bulantının tabi bulantın olursa bende öyle yapıyorum Q10 omega ve follibol içiyorum bende

Adet öncesi gelen lekelenme yerleşmw kanaması oluyor genelde. Hayırlı olsun. İnşallah benimde bi kızım olur :)
Evet bende tedaviyle kaldım gebe transferin 6. Günü oldu lekelenme doktorum bu iyiye işaret dedi tabi tedavi grubundaki arkadaşlarda Rahime yapıştığının göstergesidir bu

Kan sulandırıcı iğnem bitiyor yarın bende Doğum hastahanesine geldim ilacı yazdırmak için. Asıl doktorumda randevum Cuma günü ama gelmişken belki keseyi görürüm

Biraz önce wc için kalktım, şimdide uyuyamıyorum, midem birden kalkıcak gibi bi his oluyo ve geçmiyo, sizde de var mı bu sorun? Zaten sürekli uyanıyorum uykum bölünüyor, dinlenemiyorum.
Hamile kaldığım günden buyana deliksiz uykuyu unuttum hep uyanıyorum geceleri hiç uykumu almış uyanamıyorum

Hamişlerim günaydınnnn:eğlence:
hadi bakalım tekrar edin..."Harika bir hamilelik geçiriyorum,herşey yolunda, yaşadığım belirtilerin hepsi bebeğimin sağlıklı geliştiğinin işareti ve ben buna seviniyorum şükrediyorum":emir_bebek:

..Bulantı=bebek büyüor:emir_bebek: baş ağrısı = östorojen artıyor:olamaz: halsizlik= bebek annenin dinlenmesini:anne: istiyor

dün gece ve busabah migrenim vardı gülümsedim:KK47:" herşey yolunda":spor: dedim ve şuanda kendimi çok iyi hissediorum:deli:..keseler sağlı sollu yerleşiyor hepimize kalpler :KK200:çalışmak üzere değerlere takılmıyoruz:işsiz: hep en olumluyu düşünüyoruz.:nazar:Maydanoz bir oturuşta hiçbirimiz 3 demet yiyemez,nar bir oturuşta 5 kilo yiyemeyiz...o yediklerimizin bize zarar vermesi için demet demet kilo kilo yiyip kanda değer değiştirmesi lazım.:skandal:..yani takılmayın bunlara :sinirli:
ve sloganımız...
Hasta değil hamileyiz..:anneadayı:

bu haftamı başladı belirtilerin

yoo adet öncesi sabah bulantısıyla başladı ,dün fenaydım bugün nispeten iyiyim ,olmasın bulantı ya ben artık hiç bulantısız gebelik geçirdim diyen guruba dahil olmak istiyorum:olamaz:,bulanmayıncada acaba bebektemi sıkıntı var diyorum Allahım artık ne düşüneceğimi şaşırdım ya

bu sabahta bulantım oldu. ama yinede yemeye çalıştım bişeyler. geçecek yani.geçmekten başka çaresi yok. ya hava soğuk ondan mı acaba diyorm. sabah eşim diyorki benimde midem bulanıyor :)) ay dedim sen eksik kal bi yerden :)))

X