- 25 Şubat 2015
- 123
- 103
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.181
Günaydın arkadaşlar. Doktorumla konuştum Elevit iç dedi. Ben folic acid içmeye başlamıştım önceden. Şimdi ikisini birden mi kullanayım yoksa sadece Elevit yeterli mi. Randevum pazartesi daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elevit ayrı folikasit ayrı cnm ikisini de icmelidin ama ben henüz elevite benzer decavite baslamafimGünaydın arkadaşlar. Doktorumla konuştum Elevit iç dedi. Ben folic acid içmeye başlamıştım önceden. Şimdi ikisini birden mi kullanayım yoksa sadece Elevit yeterli mi. Randevum pazartesi daha
Adet öncesi gelen lekelenme yerleşmw kanaması oluyor genelde. Hayırlı olsun. İnşallah benimde bi kızım olur :)Kızlar beni de aranıza alir misiniz bende sabah hamile olduğunu öğrendim 3 gun günüm geçti test yaptım pozitif daha kan vermedim bu gün veri cem benim 3.Hamileliği.m 13-15yasinda iki oğlum var birde kizim olursa hiç fena olmaz tahmini dogum 27mart doktora gitmeyi düşünüyorum erken ama iki gün önce lekelenmelerim oldu sorun varsa
İkisini de içmen gerek biraz mide bulandırır onlar akşam içip önüne geçebilirsin bulantının tabi bulantın olursa bende öyle yapıyorum Q10 omega ve follibol içiyorum bendeGünaydın arkadaşlar. Doktorumla konuştum Elevit iç dedi. Ben folic acid içmeye başlamıştım önceden. Şimdi ikisini birden mi kullanayım yoksa sadece Elevit yeterli mi. Randevum pazartesi daha
Ayy cok sagol canim ya icim rahatladi gercekten tesekkur ederimYok canım ne yüzleri.seninki gayet normal hiç merak etme.
Evet bende tedaviyle kaldım gebe transferin 6. Günü oldu lekelenme doktorum bu iyiye işaret dedi tabi tedavi grubundaki arkadaşlarda Rahime yapıştığının göstergesidir buAdet öncesi gelen lekelenme yerleşmw kanaması oluyor genelde. Hayırlı olsun. İnşallah benimde bi kızım olur :)
Hadi inşallah canım :)Bu durumda ben doktora gittiğimde 5+6 olucam inşallah. O zaman keseyi görür inşallah belki bir umut kalp atışını da duyar belli olmaz :)
Tedavi de hangi ilaçları kullandın ve çatlatma iğnesi vuruldun mu cnmEvet bende tedaviyle kaldım gebe transferin 6. Günü oldu lekelenme doktorum bu iyiye işaret dedi tabi tedavi grubundaki arkadaşlarda Rahime yapıştığının göstergesidir bu
Hamile kaldığım günden buyana deliksiz uykuyu unuttum hep uyanıyorum geceleri hiç uykumu almış uyanamıyorumBiraz önce wc için kalktım, şimdide uyuyamıyorum, midem birden kalkıcak gibi bi his oluyo ve geçmiyo, sizde de var mı bu sorun? Zaten sürekli uyanıyorum uykum bölünüyor, dinlenemiyorum.
Sağol canmElevit ayrı folikasit ayrı cnm ikisini de icmelidin ama ben henüz elevite benzer decavite baslamafim
Sağol canm. Doktor Elevit iç demiş folik asit konusunda bişey dememiş ondan şaşırdımİkisini de içmen gerek biraz mide bulandırır onlar akşam içip önüne geçebilirsin bulantının tabi bulantın olursa bende öyle yapıyorum Q10 omega ve follibol içiyorum bende
Benimki de 14 abim normal dedi. Korkayim mi? Buralarda hep panik oluyorum yahuEvet canim seninki daha dusukmus doktor herhangi bir ilac vermedi mi bunun icin bir dahaki randevu da doktora sormayi dusunuyorum insallah bebislerimiz saglicakla gelisirler
bu haftamı başladı belirtilerinbendede bu gün bulantı yok kasık ağrısı başladı biri bitiyor biri başlıyor
bu haftamı başladı belirtilerin
Erken olabilir benimde tarihim 12.03 beni 22 temmuzda cagirdi doktorumKalp atışlarının duyulmamasi normal mo kızlar alttan baktı bide kaf çok karisti