2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Tedavi de hangi ilaçları kullandın ve çatlatma iğnesi vuruldun mu cnm
Bizim tüp bebek canım çatlatma iğnesini yumurtalar çatlasın diye opudan 36 saat önce vuruldum taze transfer olmadı benim 1,5 ay döndürüldü rahim dinlendirme yapıldı adet oldum rahimi hazırlamak için ilaçlar kullandım bi sürü rahim duvarı bilirli bi kalınlığa gelince transfer kararı aldı doktorum ve onun en ince ayrıntılarına bile dikkat etmesi bize pozitif bi gebelik olarak geri döndü Allah ondan razı olsun

Günaydın arkadaşlar. Doktorumla konuştum Elevit iç dedi. Ben folic acid içmeye başlamıştım önceden. Şimdi ikisini birden mi kullanayım yoksa sadece Elevit yeterli mi. Randevum pazartesi daha
Benim ilk gebelimde hamilelikten bir ay öncesine kadar folik asit kullanmıştık daha sonra hamile kalınca folik asit kesip decavit verdi elevitten ziyade decavit daha iyi bu arada onun icindede folik asit var deyip benim icimdede hep bi şüphe kalmıştı çünkü etrafımdaki herkes folik asit kullanıyordu şükür gayet sağlıklı bir kizim var yani doktora gene de sorarsin canm

Bende aynı durumdayım:KK43:
Gün içinde zaten halsiz ve uykulu oluyorum, kılımı kıpırdatamıyorum, gece de böyle huzursuz olunca temelli sersemleşiyorum ya :işsiz:
Herkese gunaydin, kizlar uzerinizde bazen gereksiz gerginlik oluyor mu, ben bazen istem disi cok sinirli olabiliyorum yaaa :/
Benim de oluyor canım, birden patlıyorum en ufak bişeye

X