2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kaç haftalıksın canım inşallah görürsün sağ Salim alırsın kucağına :dua:
Cnm ben ultrasona gittiğimde farklı bir gün çıkmaz diye umuyorum ins.Çünkü yumurtladigim günü emin olarak biliyorum perşembe günü 5+1 olucaz inş görülür inş kucağımıza alırız her birimiz cnm ;-)

Var ..kabızlık sorunu bende yaşıyorum doğru düzgün bisey yiyemedigimden heralde .Cumadan beri gitmiyorum tuvalete.kombiyotik yoğurt yaptım onu yiycem . Kayısı falan yiyesim hiç yok.

Son düzenleme:
Canım erken döllenme geç dollenme buna göre ne zaman duyulacağı değişiyor 9.haftada bile duyanlar var bence aksi bir durum olsa muhakkak soylerlerdi cunku artık doktorlar direk söylüyor ne var ne yok
Canım zaten benim geç döllenme hatta yumurtlama neden digceksin asil benim SAT tarihin 13 mayis ama ben adet gecikmesi oluyor pko hastasiyim ben o yüzden çatlama Günlerim hic belli olmuyor simdi de tam net diyemiyoruz ultrason da ne çıkarsa onu baz aliyoruz

Kızlar ben tedavimin başından buyana ananas yiyorum kabızlığı önlüyor hergün bir dilim yeterli oluyor bana sizde deneyebilirsiniz

Merhaba kizlar, 7 haftalik hamileyim simdiye kadar hic migdem bulanmadi, kendimi halsiz hissetmedim vs. Sadece benim karin kaslarim baya sertlestigini farkediyorum dokununca bile agriyor, sanki saatlerce spor yapmissim gibi. Hamilelikle alakasi varmidir sizce?

Canım zaten benim geç döllenme hatta yumurtlama neden digceksin asil benim SAT tarihin 13 mayis ama ben adet gecikmesi oluyor pko hastasiyim ben o yüzden çatlama Günlerim hic belli olmuyor simdi de tam net diyemiyoruz ultrason da ne çıkarsa onu baz aliyoruz
O zaman biraz daha geç duyabilirsin...hic dert etme kendine

Maydanoz ve nar çok tuketilmemesi gerekiyor ilk hamileliğimde dr dedi nar kanı sulandiriyor ama salatadaki maydanoz bir zararı olmaz

Ilk hamileliği olan arkadaşlar benim bu ikinci hamileliğim ilkinde beni kimse uyarmadı ne bulursam yedim çok kilo aldım tmm emzirirken verdim ama hamilelikte aşırı yemenin bebeğe hiç bir katkısı yok şu icsek bile yavrularimiza yarıyor zaten dr bile her kontrolde kilo aldıysak uyarır çok yiyince bebek zaten alması gerekeni alıyor gerisi bize kilo olarak geri dönüyor Rabbim herkesin kucağına sagsalim versin inşallah hayırlı geceler

X