2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ne güzel canım ALLAH bozmasın bu mutluluğunuzu.bende aynı sen gibi sat a göre 6+4 ama 6+1 görülüyor ben kalp atşını duydum 6+1 de ama 111 atıyosu normali 120mymiş en az biraz ona canm sıkıldı

bende de kan pıhtılaşması var canım coraspini zaten sürekli kullanıyodum 5+0 da kese görününce doktor hibor 3500 başlamamı istedi coraspine de devam ediyorum canım.. sende ne tür bi pıhtılaşma vardı? benimki mtfhr677 homozigot mutant.. Antitrombin 3 aktivitesi, protein C, protein S düşüklüğü de var ilaveten

su an rapor yanımda değil eve gidince bakıp yazayım canım
benim aklımda kalmaz böyle seyler

su an rapor yanımda değil eve gidince bakıp yazayım canım
benim aklımda kalmaz böyle seyler
tmm canım önemli değil iğne kullanıyorum diyince öylesine sordum :) bu benim 5. gebeliğim bayaa kayıplarımdan sonra anlaşıldı pıhtılaşma o yüzden biraz konuya takık durumdayım :)

Test bozukcikmis sanki cnm ama silik 2. Cizgi vr bnce tekrrlamalisin veya kan vermelisin

Selam kızlar hepinizin gebeliği hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin 5+5 ile aranızdayım 5+0 da keseyi gördüm henüz en büyük fobim olan kalp atışına haftaya gidicem heycanlıyım
Hayirli olsun bnde suan 4+4 deym kalp icin 7. Haftada cagirdi patlicm bnde ogune kdr zmn gecmio :)

tmm canım önemli değil iğne kullanıyorum diyince öylesine sordum :) bu benim 5. gebeliğim bayaa kayıplarımdan sonra anlaşıldı pıhtılaşma o yüzden biraz konuya takık durumdayım :)
anladım canım benimde bir kaybım oldu 7. haftada kalp atımı durdu
hemen test yaptırdım kan pıhtılaşma cıktı
şimdi ögrenir ögrenmez basladım
allah esirgesin yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…