• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ausencia Ausencia canim benim kalp atimim duyuldu coook sukur.vajinal bakti doktorum karindan duyamadi endiselendim hatta once vajinalde de duyamadi sonra sesi yukseltince duydu.daha cok minikmis insaallah Allah daim eder

canım çok sevindimm :D yarın bende gideceğim inşallah bende güzel haberler veririm
vajinadan bakmak sizce risklimi ? karından duyamazsak alttan baktırayım mı ??

canım çok sevindimm :KK70: yarın bende gideceğim inşallah bende güzel haberler veririm
vajinadan bakmak sizce risklimi ? karından duyamazsak alttan baktırayım mı ??

Cok tesekkur ederim:)) kanaman yoksa baktir bence bana gecen gun de vajinal bakti sknti olmadi.cinsel iliskiden daha az zararli oldugunu dusunuyorum.hem doktorum bebisim icin o kadar cabalarken zarar vercek bisi yapmaz bence.dusunsene karindan duyamadin alttan da baktirmadin bi hafta sonra gel dedi o bi hafta sana zehir.endiseyle stresle acabalarla dolanmaktansa ben olsam baktirirdim stres daha zararli ama sen bilirsin tabiki.ben progestan kullaniyorum kanamam yok suan o yuzden baktirdim.zaten hastanede yatiyorum daha da bikac hafta burdaymisim.benim de iki dusugum oldu Allah yuzumuzi guldursub insaallah

Kızlar bana lütfen dua edin yarın kalp atışı için doktora gideceğim.. ilk gebeliğimden dolayı kürtaj oldum çok korkuyrum
ALLAH yardımcımız olsun hamişliğimi daim eylesin yavruma sağlıkla kavuşayım cümlemiz kavuşalım :) amin amin amin
tahmini doğumu 8-9-10-11 olanlar kalp atımı için doktor sizlere ne zaman randevu verdi ?
Allah korktuğundan emin umduğuna nail eylesin. Sabır kalmıyor bu dönemlerde bende aynı şeyleri yaşıyorum. Her an bir korku var. Allah’ın dediğinden gayrisi olmuyor. Hayırla sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah canım. Kalp atımını çok rahat duyacağınız bir haftadasın pıt pıtları duyman dileğiyle güzel haberlerle gel ;)

her an bebeğimi düşünüyorum
işi falan bosladım
hiçbirsey gözüm görmüyor bebeğimden baska hiç birsey umrumda degil her an onu düşünüyorum
yediklerime dikkat ediyorm
aksam yatarken hep yanlarıma yatıyorm psikolojik
karnımın üstüne yatmıyorm

ben bir yumurta hasladım iş yerinde onu yiyecegm
öglen yemek saatim yaklastı 12:00 baslıyor bugun yemekte ne var bilmiyorm bir kasede yogurt yiyecegm
sabah pogaca getirdim evden kahvaltıya onu yedim iki dilim kek yedim
diğer hamileliğimde acayip kilo aldım nasıl midem sıyrılıyordu resmen midem sıyrılıyordu aclıktan her defa yemek yerken buluyoırdm kendimi
bulantılar gecince dahada acılmıstı iştahım 20 kilo almıstım gebelikte

merhaba hamilelikleriniz hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Benim cumartesi günü regl günümdü ama olmadım. o gün mide bulantım ve kusmam olunca ertesi günü test yaptım silik bir çizgi çıktı. bir de bu sabah afedersınız tuvalet kâğıdına hafif pembe akıntı geldi ama başka yok devamı gelmedi bunun da yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. bakalım hayırlısı olsun bu hafta içi kan testi yaptırmayı düşünüyorum kesinleşirse görüşmek üzere. Beklemedeyim.

merhaba hamilelikleriniz hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Benim cumartesi günü regl günümdü ama olmadım. o gün mide bulantım ve kusmam olunca ertesi günü test yaptım silik bir çizgi çıktı. bir de bu sabah afedersınız tuvalet kâğıdına hafif pembe akıntı geldi ama başka yok devamı gelmedi bunun da yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. bakalım hayırlısı olsun bu hafta içi kan testi yaptırmayı düşünüyorum kesinleşirse görüşmek üzere. Beklemedeyim.
benimde dündü adet tarihim
test yaptım gecen hafta cuma cıktı
kan testindede carsamba cıktı bende senle aynı dönemim

hayırlı olsun bayağı erken çıkmış benım test çok silik çıktı biraz bekleyeyim de öyle kan testi yaptırırım diye düşünüyorum
kesinlikle acele etme dinlen bekle
benim böyle cabuk yaptıgımı sanma
ben hamilelik belirtim bile yoktu pek ümidimde yoktu
gecen hafta benim doktormn mesai dısı muayenesi vardı kacırmayaym diye aldım tesadüf ve foli sitle
bende kan pıhtılasması var onu sorayım iğne gebelik öncesi vur dedi doktor vurmadm onu diyeyim ve hap yazdıray diye gittim:))
doktorm o gün baska bir hekimle degişmiş yoktu
bari gittim muayene olaym dedim kapıdan dönüyordm
doktor dedi ki hap kullan gebeysende iğne basla dedi
ben bu ay umutlu degilim hocam dedim
bir kan testi yapalım dedi doktor
hiçççç niyetim yokktu gittim bari vereyim dedim içimden verdm
sabah baktım ki netten hamileleik var:)))
ben sokkkkk hemen o aksam iğneye basladım
benimki süpriz oldu valla

Back