- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #1.801
selam kızlar, sabah muayenedeydik 6+2 de kalp atışını duyduk pır pır atışını gördüm Allahın bir mucizesine daha tanıklık ediyoruz çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilginç bir hamilelik belirtisi
benim gibide varmıs demek:)) montumu yeni cıkartm iş yerinde
Gozun aydin darisi basima :)selam kızlar, sabah muayenedeydik 6+2 de kalp atışını duyduk pır pır atışını gördüm Allahın bir mucizesine daha tanıklık ediyoruz çok şükür
Bnmde ayni ayaklarm ve sirtim hic isinmio :/belirti işte neden oluyordur bilmem kuzum ama ayaklarım buz kesiyor ara ara
evet ben de pek beklemiyordum ama bu dönemde yeni yeni başlıyormuş inş. siz de hayırlısı ile duyarsınız inşallahGozun aydin darisi basima :)
6+2 iyi cok erken suymssun bni 7. Haftada cagirdi beklemek ne zor :/
Cok skur zor kismi atlattn :) insallahhh herkese nasip olsn bu mutlulukevet ben de pek beklemiyordum ama bu dönemde yeni yeni başlıyormuş inş. siz de hayırlısı ile duyarsınız inşallah
çok kötü ya diğer çocuklarında kusardım bunda kusma yok şükür halsizlik yok ama ayaklarım ısınmıyor.dikkat et canım sırt üşümesi kalıyor benim son doğumdan sonra sırtım hiç ısınmadıBnmde ayni ayaklarm ve sirtim hic isinmio :/
Yandm ozmn sanki hep sitmali gibiyim ayagima kalin gitinince isinio ama sirtim icten isinmio cok fazla kusma yk bndede ck skur hafif mide bulantilri oluor arada saglikla kucagimiza alalimda insallah gecer hepsiçok kötü ya diğer çocuklarında kusardım bunda kusma yok şükür halsizlik yok ama ayaklarım ısınmıyor.dikkat et canım sırt üşümesi kalıyor benim son doğumdan sonra sırtım hiç ısınmadı
Bende igne oluyorum ama eczanelerde clexane bulamadim onun yerine enox ile basladim simdi da onu da bulamadim simdi de ayni degerde baska bir markada ilac verdi. Sen ne kullaniyorsun canim. Hamileligin hayirli olsun bu arada :)şimdi aspirin içiyorm ve iğne vuruluyorm.
bana erken ögrenmem bu yöneden iyi oldu cokkk sükür rabbime
hemen iğneye basladm
Hayirli olsun kucuk pit pitlariniz :) hep saglikla atsin insallah kalbi :)selam kızlar, sabah muayenedeydik 6+2 de kalp atışını duyduk pır pır atışını gördüm Allahın bir mucizesine daha tanıklık ediyoruz çok şükür
aminn canımmHayirli olsun kucuk pit pitlariniz :) hep saglikla atsin insallah kalbi :)
aminnnCok skur zor kismi atlattn :) insallahhh herkese nasip olsn bu mutluluk
Bence kesin sonuc icin kan testi yaptirmalisin canim. Cizgi cok silik gozukuyorKızlar bende gelebilirmiyim rabbim nasip ederse bende haziran annesi olucam en çok istediim ay di ne çok sıcak ılık güzel bir ay rabbim sağlıklı bebisler versin bnde yeni öğrenmiş gibiyim Eki Görüntüle 2055868
Yaptir cam ama önce testte net cizgiyi görmek istiyorum sonra kan vericem ama gördün demi sende suanBence kesin sonuc icin kan testi yaptirmalisin canim. Cizgi cok silik gozukuyor
:)))) hoşbulduk canımmmHoşgeldin kuzuuu. Ben de burdayım :)
merhabalar hoş geldin .... Aminnnnnnnn kocaman diyeyim ...
bi tablomuz var oraya bilgilerini gireyim ... Hangi ildesin ? ilk bebek mi ? diğerlerini yazmışsın zaten :)))
İstanbul dayım, ilk canım sagol
13 kilo iyi ama .... normal sınırlar içinde almışsın .... benimde 2. ..ilkinde 6 kilo almıştım sadece ... ama çok kilolu hamile kalmıştım sanırım o yüzden 6 kilo yetti oğlumun 3.5 kilo doğmasına :))
şimdi yiyorum ya
Emin olamadim canim resim cok net degilYaptir cam ama önce testte net cizgiyi görmek istiyorum sonra kan vericem ama gördün demi sende suan
bana doktorum hibor 3500 verdi onu kullanıyorm canımBende igne oluyorum ama eczanelerde clexane bulamadim onun yerine enox ile basladim simdi da onu da bulamadim simdi de ayni degerde baska bir markada ilac verdi. Sen ne kullaniyorsun canim. Hamileligin hayirli olsun bu arada :)