- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.421
Gecmis olsun ablacım ya insallah bi an once iyilesirsin abla bende bugun hastaneye gittim 3 aylik dedi ama iki hafta once gittigim doktor 2 aylik demisti anlamiyorum cinsiyetten bahsetmedI daha erkenden merak ediyorum dogrusu iyi dedit gönderdiBugün gelemedim hiç .
Cidden kötü bi gece geçirdim . Çok erken ve bir arada yaşıyorum hepsini . Yine de ne diyoruz , bunu da şükür ..Hamdolsun.
Mide yanması coştu resmen
Bulantı devam
Kusma da eklendi çok değil ama
Boğazım resmen yara oldu gece .. çünkü asit çıkarıyorum sanki tövbe Yarabbim öyle bi yanma .
Şişlik ... gaz ... o da fena .
Hararet ..ateş basması..
Tansiyon sürekli 9-5 lerde ..baş dönüyor.
Hiç uyumadık neredeyse gece .
Eşimde başımda ... okudu tüm gece ..
Zor bu sefer , oğlumda böyle değildim hiç.
Gecmis olsun ablacım ya insallah bi an once iyilesirsin abla bende bugun hastaneye gittim 3 aylik dedi ama iki hafta once gittigim doktor 2 aylik demisti anlamiyorum cinsiyetten bahsetmedI daha erkenden merak ediyorum dogrusu iyi dedit gönderdi ultrason fotografı car aksam cekip gondericem
geçmiş olsun canım enfeksiyon için herhangi bir şey verdim dr bugün benimde çok az mantar çıktı göbek çevremdeki ağrı ondanmış suyu artır dedi sadeceSelam kızlar ben hala yatak döşek yatıyorum idrar yolu enfeksiyonu ve bulantıdan dolayı. Çok sıkıldım bir an önce normale dönsek artık haftaya da işe başlicam nasıl olacak bilmiyorum. Rabbim yardımcım/yardımcımız olsun.
Çok fazla geçmişe dönemedim telefona bakınca bile midem tuhaf oluyo Cinsiyet öğrenen arkadaşlar varmış maşallah darısı bize okur inşallah bakalım 28 kasım da randevum var belli olur mu görücez
Bugün gelemedim hiç .
Cidden kötü bi gece geçirdim . Çok erken ve bir arada yaşıyorum hepsini . Yine de ne diyoruz , bunu da şükür ..Hamdolsun.
Bulantı devam
Boğazım resmen yara oldu gece .. çünkü asit çıkarıyorum sanki tövbe Yarabbim öyle bi yanma .
Hararet ..ateş basması..
Hahaa ah biz hamisler.ne cabuk etkileniyoruz herkesten Allah iyiligini versinadamin gunahi ne
.Bugün gelemedim hiç .
Bulantı devam
Hararet ..ateş basması..
Bugün gelemedim hiç .
Bulantı devam
Hararet ..ateş basması..
Çok çok geçmiş olsun, gerçekten geldi mi hepsi üst üste geliyor ama az kaldı ikinci trimesterda biraz daha rahatlarsın inşallah. Mide yanmasına gaviscon kullanabilirsin istediğin kadar, rahatlatıyor baya. Şükür bende bişey yok şimdilik,dinlen bol bol canım.Bugün gelemedim hiç .
Bulantı devam
Hararet ..ateş basması..
Canım çok yüksek değil ama doktoruna şöyle tek kullanımlık bir toz var onu verir büyük ihtimalle. Bende de vardı ben kullandım şimdi geçti sanırım :)önlemini al ama ihmal etme.Kızlar idrar da lökosit değeri 25 çıkmış çok mu yüksek ? Allah korusun düşük olabilirmiş öyle yazıyor nette
Canim yemegi kendiniz yapmiyor musunuz veya is yerindeki yemekler mi öyle doktoruna soylersen sana bir ilac verir bende kullaniyorum isim vermeyim cunku her ilacın her insanda reaksiyonu alerji yapma riski farkli ama doktoruna ulasabiliecegin bir numara varsa ordan sana soylerbatmanın acı yemekleri yaktı beni cayır cayır reflünün çaresi yok çıldıriciiimmm
Çok çok geçmiş olsun, gerçekten geldi mi hepsi üst üste geliyor ama az kaldı ikinci trimesterda biraz daha rahatlarsın inşallah. Mide yanmasına gaviscon kullanabilirsin istediğin kadar, rahatlatıyor baya. Şükür bende bişey yok şimdilik,dinlen bol bol canım.
Canım çok yüksek değil ama doktoruna şöyle tek kullanımlık bir toz var onu verir büyük ihtimalle. Bende de vardı ben kullandım şimdi geçti sanırım :)önlemini al ama ihmal etme.
Tahlil sonucuna doktor bakmadı mı canım? Benim teste bakıp, suyu artırmalısın dedi.. Senin testte, değerin sınırın dışındaysa yapılması gerekeni söyler doktorun.. Su sabit.. Belki sana munurol gibi tek kullanımlık ilaç verir.. Geciktirmeden göster.. Doktoruna gidemezsen, aile hekimine göster muhakkak.. Erteleme.. İdrar enfeksiyonu ise tedavi olmazsa sıkıntı çıkarır sana..Çok teşekkür ederim, normal de 4 - 5 olur diye okudum çok yüksek sanmıştım
Geri gelmene sevindim canim. Merak ettik seni :))Merhaba arkadaşlar geri döndüm şükürverilen ilaçlardan sanırım tüm belirtileri üç kat yaşadım işe sürünerek gidip geldim elimi hiçbirşeye süremedim. Beni merak ettiğiniz sorduğunuz için @nisamelek ve Ausencia çok teşekkür ederim. Düşünülmek güzel bu hafta daha iyiyim bu seferde sınavlarım başladı olsun yavrumuz sağlıkla büyüsün ben razıyım her halimize bugün kontrolle gideceğim çok heyecanlıyım diğer bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendiğim haftadayım biraz korku var ama iyi düşünüyorum inşallah güzel sonuçlarla döneceğim. Hepinizi sevgiyle öpüyorum
Benimde lökosit 23 çıktı. Bakteri de vardı bide bende 50 civarı. Dr un verdiği ilacı içtim ama geçtimi geçmedimi bilmiyorum tekrar tahlil yaptırmadım.Kızlar idrar da lökosit değeri 25 çıkmış çok mu yüksek ? Allah korusun düşük olabilirmiş öyle yazıyor nette
amin canım teşekkür ederimGeçmiş olsun kendini sıcak tut inşallah çabucak iyi olursun
Lökosit 2+ çıktı canım normal de çok değil ama yine de kusmadan dolayı serum takviyesinin yanına antibiyotik verdi şimdi 1+ ya düşmüş birde kültür verdim odanyarın belli olacak bakalım.Geçmiş olsun benimde enfeksiyonum var sizin değeriniz idrar da kaç çıktı ?
yok canım bana hem suyu arttır hemde ilaç tedavisi verdi serumdan sonra başladımgeçmiş olsun canım enfeksiyon için herhangi bir şey verdim dr bugün benimde çok az mantar çıktı göbek çevremdeki ağrı ondanmış suyu artır dedi sadece
duydun mu bilmiyorum eğer içebiliyorsan kefir çok iyi geliyormuş mide yanmalarina miden bulanmazsa bi dene istersen. benimde çok oluyor mide yanmam oğlumda da boyleydi sakız çiğniyorum o ıyi geliyor. Bir de akşam geç saatte yemek yediğinde çok kötü oluyorum erken yemeye calisiyorum
Afyonkarahisar maden suyu sade nasil senceAynen canım, hamur olduğundan ve kıymasından dolayı dedim bende.. Hamur işini çok severim.. Haftasonu pişi, poaça, turta, krep, kek yaparım.. Kaç kilo bitiririm bu maratonu Allah bilir..
Ay.. Doktora su içemiyorum dedim.. En azından maden suyu iç, içerisinde birçok mineral var dedi.. Tabi bazı markalarda nitrat var.. Markasına dikkat edilmesi lazım..
Ilerlemeyen kese olabilir kendi kendine kaybolurBen şu an şoktayım. Cumartesi kendi doktorum kalp atışını görmüştü. Bugün ilaç raporu için baska bir doktora geldim. 2.keseyi gördü ama bebek yok gelişimi geri toparlarmı düsermi bilinmez muhtemelen devam etmez dedi. Kendi doktoruma ulaşamadım. Neden o görmedi anlamıyorum. Diger bebege zarar verirmi bilmiyorum çok korkuyorum.
Onu duymadım canım ama Sırma, Sarıkız, Efe, Beypazarı ve Özkaynakta nitrite rastlanmamış..Afyonkarahisar maden suyu sade nasil sence
Masallah canimKızlar bugün ikili test için eşimle hastaneye gittik. Ilk kez gördüm. Çok güzeldi. Yüzünü iki kez bize doğru döndü. Hiç yerinde durmuyordu. Eki Görüntüle 2068221 Eki Görüntüle 2068222 Eki Görüntüle 2068223
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?