- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.401
Bebekte bir anomali çıkarsa ben de aldirmamayi düşünüyorum ama bir anomali demek kalbinde organlarında da bir sorun olabilir demek oluyor. Bazı sorunlara anne karnında müdahale ediliyor eğer bir anomalisi varsa bebeğin ben de ona göre perinatologa giderim daha ayrıntılı tetkikler testler yaptırırım diye düşünüyorum. O yüzden önce ikili test, onda bir sorun çıkarsa da fetal dna.
Hiç bilmemek demek hazırlıksız olmak demek bana göre
Sağolasın canim hala alisamadim oglum olcak fikrine.hep saglikli olcak mi otekiler gbi olmasin sonu diye diye bu haftalara geldim.daha hala aklimda yokken agri yuzunden gitmisken cinsiyet ogrendim.kesin degil zaten bakalim belki degisir hayirlisi olsun:) sizin de hepinizin gönlünüze gore olsun hayirli evlat olsunlar
Konu dışı kayınvalide kim oluyor yahu, ben bebeği daha haber bile verdirmedim eşimin tarafına vermiş olsamda tek kelime edemezler
aynen benımde cnm haftayı nasıl beklıycem bılmıyorum dr kontrolum var umarım duyarız mınık klabını
Allah razı olsun hoşbuldum inşallahHoşgeldin canım merak ediyorduk insallah her sey yolunda olur
Canım sen duymadınmı halen kalp atışlarınıaynen benımde cnm haftayı nasıl beklıycem bılmıyorum dr kontrolum var umarım duyarız mınık klabını
Valla canım erkekler doğustan kırık..mesela kız bebekler daha çabuk konuşur bunlar ık mık der duru..kız bebek yemeğini yer kıayfetinş giyer bunlar daha ağzına verdiğin kaşığa sahip çıkamayıp karga gibi yarısı yere..çiş desen yine aynen kız bebek kendi rahatsız olur bezle gezmekten bile bi süre sonra bunlar totsundan bokuyla hiç rahatsız olmadan dolaşır..ayrıca çıkarcı ve menfaatçiler :) şimdi sen bütün gün peşte koşuyorsun doğal olark kuralların var onlarla oynamanda babalar gibi güreş modu değil otorup lego yapmak kitap çizmek falan..adam bi geliyır eve hayda herke kuçağa uç uçlar güreşler deli dana gibi bi hal e noluyor sen dırdırcı kuralcı insan baba eğlence yuvası:) kız candır vallahi
CANIM ÖYLE GÜZEL VE ÜRPETİCİ YAZDIN Kİ EŞİMİ ARADIM TAVIR YAPTIM YAZIK ODA DİYOR ŞİMDİ DURUP DURURKEN BEN SANA NE YAPTIM ŞİMDİ DEDİ BENDE ALLAH İZİN VERİRSE ÇOCUĞUMUZ OLURSA BENİ KÖTÜ VE DİSİPLİ BİLECEK SENİN YÜZÜNDEN DEDİM :) NORMALDE DE EVDE ÇOK DİSİPLİ VE TİTİZ OLDUĞUMDAN EŞİM HEP ŞİKAYETCİ
Bende öyleyimYüzümde ki sivilceler aldı başını gitti her gün ikişer üçer yenileri ekleniyor soğudum kendimden, aloevera koparıp jelini tüm yüzüme sürdüm 20-30 dk sonra yıkadım ama huzursuz oldum nette de adam akıllı bi yazı bulamadım inşallah bi zararı olmaz
Geçmiş olsun kendini sıcak tut inşallah çabucak iyi olursunSelam kızlar ben hala yatak döşek yatıyorum idrar yolu enfeksiyonu ve bulantıdan dolayı. Çok sıkıldım bir an önce normale dönsek artık haftaya da işe başlicam nasıl olacak bilmiyorum. Rabbim yardımcım/yardımcımız olsun.
Çok fazla geçmişe dönemedim telefona bakınca bile midem tuhaf oluyo Cinsiyet öğrenen arkadaşlar varmış maşallah darısı bize okur inşallah bakalım 28 kasım da randevum var belli olur mu görücez
Slm kızlar hastaneden yeni çıktık haber vereyim hemen dedim bebişimi gördük kalp atışlarını dinledik allahın izniyle 5+6günlükmüş 2.51mm boyumuz çok şükür bu duyguyu allahım hepinize nasip etsin
.Ben de daha kimseye söylemedim ne annemler ne kayinvalidemlere, herşeye karışıp geliyorlar beni. Karnıma kullanacağım yağa, kreme kadar :/
Selam kızlar ben hala yatak döşek yatıyorum idrar yolu enfeksiyonu ve bulantıdan dolayı. Çok sıkıldım bir an önce normale dönsek artık haftaya da işe başlicam nasıl olacak bilmiyorum. Rabbim yardımcım/yardımcımız olsun.
Çok fazla geçmişe dönemedim telefona bakınca bile midem tuhaf oluyo Cinsiyet öğrenen arkadaşlar varmış maşallah darısı bize okur inşallah bakalım 28 kasım da randevum var belli olur mu görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?