2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım çok geçmiş olsun, okurken inanamadım, kimlerin eline kaldık yarabbim, sanki basit bir şey gibi görememiş ne demek ya, Allah korusun bizleri bunların elinden, iyilerle karşılaştırsın.

Amin canım umursamıyorlar ya insan sağlığını resmen hiçe sayıyorlar 19-20 yaşındaki doktordan ne beklenebilir ki 22haftalık bir kadın geldi kadına diyor ki ya alttan muayene edeceğiz yada imza at çek git kadında ezildi büzüldü birşey diyemedi sonra muayeneyi kabul etti ve ne kadar riskli olduğunu bile bile

Çok geçmiş olsun. İnşallah güzel sağlıklı şekilde devam eder.

Geçmiş olsun Allah bebeğini sana bağışlasın..
Ama 19-20 yaşında doktor olunmuyor. En hızlı çok zekiyse falan 25 yaşında pratisyen olur. 30 lu yaşlarda da kadın doğumcu olabilir

Bende Konyada okudum, 8yıl yaşadım.. Çok seviyorum Konyayı.. Torkuya baya bağlıyım.. Markette sütünü kaldırmışlar, sinirlendim baya.. Diğer ürünlerini de arka plana atıyorlar, zorla çıkarıyorum ortaya İnşallah atlatalım da sağ sağlim süreci..

Kizlar ben az once muayeneden ciktim.bebisimin hareketlerini ilk defa bu kadar net gordum ziplayip duruyordu sirt ustu yatmis kendini yukari firlatiyor:) masaallah subhanallah dedim nasil bisey iki dusukten sonra umudum gitmisti hic anne olamicam diyordum.hala hic bi sey net degil tabiki dinlenmem ilaclarima devam etmem gerek ama ben bebeğimi bu kadar gordum ya Allah kucagima da aldirsin hepimiz icin ins.guzel olur.haftalar bian once ilerlesin istiyorum hareketlerini hissedeyim saglikli olsun istiyorum.aklim hep onda benim minik fasulyemm

Konya candir:)

Masallah canim ne guzel benim de oglum cok hareketliydi drdigi hareketleri yapiyordu surekli. Bir de cok hareketli olunca erkek olur diyorlar. Hayirlisi bakalim

Gerçekten alamıyorumm Keşke alsaymışım. Aralık ayına alıyım artık şimdiden zaten bu haftasonu gidicem ilk gittiğim hastaneye kontrole 1 ay sonrasına felan central dan devam ederim artık :) beniim

Ya ben hiç iyi değilim kızlar. Ağzım kasılıyor kusacak gibi oluyorum hiç bir şey yiyemiyorum herşeyden tiksiniyorum

Uzun zamandır giremiyordum özledim sizlerii

Mide bulantılarım ve kasik ağrılarım sağolsun. Elime telefonu almak bile gelmiyor içimden

Bugün erken kontrole gideceğiz. Progestan kullanıyorum 1 kere kanamam oldu ama kahverengi akintim maalsef devam ediyor. Agrilarim da artınca dr. Çağırdı. Umarım kötü birşey yoktur.

Artik o kadar çok düşünüyorum ki rüyalarım da kürtaj oluyorum, yok bebek içimde ölmüş. Allahım sen koru

Sizler nasılsınız nasıl gidiyor ?

Ya ben hiç iyi değilim kızlar. Ağzım kasılıyor kusacak gibi oluyorum hiç bir şey yiyemiyorum herşeyden tiksiniyorum

Bende öyleyim. Çok zor mutfak kapısından içeri giremiyorum. Kapısını açık görünce bile midem kalkiyor. Tuzlu çubuk kraker ye. Biraz rahatlarsın canım..

Zaten onunla ayakta duruyorum, yemekte yapamıyorsun dimi

Yok nerde kayinvalidem ile altlı üstlü oturuyoruz kahvaltı akşam yemeği onlara çıkıyorum. Sağolsun o hazırlıyor. Zorla yiyorum yoksa düşüp bayılacak gibi oluyorum.

Zaten progestan hapı çok baş dönmesi yapıyor birde mutfağa girdim midem de kalkınca küt geriye düştüm. Allah korudu.

Aç kalma sakin.

Biz de öyleyiz ama sağolsun kayınvalidem daha bir kez çağırmış değil. Ben bir başımayım artık Allah güç verdiği kadar yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…