2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sat 25eylül cnm
O ne ya? Nasıl dış gebelik der ve ameliyata kalkışır? 2 günde 2 kat artmış işte.. Canım sen bekle.. Benim kese 6+2 de görüldü.. İnsanlar o hafta kalp atışını duyarken ben keseyi anca gördüm.. Kesede 3-4 mm di.. Baya küçüktü.. Tabi benim ilk kan değerimden sonra 4 gün bekledik.. Biraz sabretmek lazım..

.
Allaha emanetiz vallahi evet..Sağlık ocagindaki eve kayıt sonrası Decavit verdi bunu doğum yapana kadar iceceksin dedi..zaten içtiğim folik asitte de iyot ve bvitaminleri var..decavitte de var birsürü artı vitamin.Doktoruma sormadan icseydim boşuna yüklenmiş olacaktım..Akıllı olmak lazım vesselam

Yarın özel hastaneye gidecegim cnm bakalım dua edin bnm için

.
Ben almamisim 1 kg vermişim ama hiç yemek yemek istemiyorum yaa tövbe.Allah yardımcımız olsun..
Aminnnn canım yaa.. Su ve süt içebiliyorsan, gene bir umut canım.. Çok şükür.. İnşallah atlatırız tabi, hayırlısıyla..
Ayva buluntuya ıyi geliyor hem vitaminler çok içind e ilaç içmeyin
Markette bir ayva bulamadım.. İnşallah alacağım ama..

Canım benim de var benim noropatim var gebelik öncesi de vardı ama gebelikte arttı baya bulunduğum ilde nöroloji uzman nı maalesef onun gelmesini bekliyorum

Aman haa ne duzgun gebeliklere dis gebelik diyip almaya kalkti bazi doktorlar.kese bazen gec gorunur doktorun dedigi de cikabilir ama bazi doktorlar gercekten felaket tellali.takipte kalin baska dr a gidin ben inaniyorum sizin sonucunuz guzel olacak

Nar cok faydali diye okumustum gebelikte de antioksidan ve vitamini bol.ben gecen hafta yedim baya:) yine olsa yine yerim suyunu bilmem ama

Aman haa ne duzgun gebeliklere dis gebelik diyip almaya kalkti bazi doktorlar.kese bazen gec gorunur doktorun dedigi de cikabilir ama bazi doktorlar gercekten felaket tellali.takipte kalin baska dr a gidin ben inaniyorum sizin sonucunuz guzel olacak

İnşallah canım yarın belli olacak bende umutluyum hiissediyorum bebişim var bana sıkıca baglı

Yuzumun her yeri sivilce oldu, zaten akneli ve yagli bi cilde sahiptim iyice mahvoldu bi de aciyorlar dalinle yikadim simdi de yuzum yanmaya basladi

Yuzumun her yeri sivilce oldu, zaten akneli ve yagli bi cilde sahiptim iyice mahvoldu bi de aciyorlar dalinle yikadim simdi de yuzum yanmaya basladi
Benimde çene bölgem kötü oldu.. Hastalanamadık diye galiba.. Ben eski kullandığım ürünleri kullanmaya devam ediyorum.. Aha ve Bha içerikli.. Umarım sakıncası olmaz..

Nar cok faydali diye okumustum gebelikte de antioksidan ve vitamini bol.ben gecen hafta yedim baya:) yine olsa yine yerim suyunu bilmem ama
Değil mi yaa? Doktor bana beslenme ile ilgili bir kağıt verdi sağolsun.. İçerisinde bunlar yazmıyordu..
Biz baya pimpirikliyiz galiba, eskiler bir ton iş yükü içinde doğurmuşlar.. Hoş, eskiye göre yaşlar, beslendiklerimiz, hava bile değişti..

.
Aloe vera jel kullan canım.Ben çok memnunum.Aktarlarda eczanelerde var..ve tamamen dogal
evde aloeveram var ama koparmaya kiyamiyorum, ama boyle artmaya devam ederse mecburen kullanicam onlari canim

Benimde çene bölgem kötü oldu.. Hastalanamadık diye galiba.. Ben eski kullandığım ürünleri kullanmaya devam ediyorum.. Aha ve Bha içerikli.. Umarım sakıncası olmaz..
bende kullandigim urunleri rafa kaldirdim gebelikte pek onermiyorlarmis sanirim guvenemedim oglumun sampuaniyla yikiyorum hep yuzumu ama yetmiyor

Oyle tabi eskiler gibi degiliz ama cok da pimpirikliyiz.dr um beni rahatlatmaya calismaktan yoruldu artik ben yiyecek konusunda sadece maydonoza,pismemis ete dikkat ediyorum.yogurtu kendim yapiyordum ama hazir al sut ve yogurtu dedi doktorum. Zaten bulantidan bisey yiyebildigim yok yiyebilsem neler yicem neler:) ayvayi soylemistim bulantim icin.armut da cok ferahlatiyor beni sert armut bagirsaklara da iyi geliyor.giresun findigi kaman cevizi derken iste meyve kuruyemis yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…