2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bilmiyorum saçma bir sorumu ama iki gün arayla evde test yaptim sizce koyulasma ıyimi kimyasal gebelik olacak diye korkuyorum beta hcg 122 çıktı çok az geldi bu değer bana
Adet geçtimi cnm ama net var gebelik benimde 182.69 çıkmıştı adette 1 gün kala pozitifti dewam ediyoruz bakalim simdilik hayırlı olsun

Ilk gebeligimde bebegimin kalbi durmuştu. Şimdi belirti bulanti gidince cok korkuyorum Doktora gitmeme 10 gün var daha...
Canını sıkma canım Allah'a emanet, hoş bende de bu ikinci gebeligimde tedirginlik başladı. Ilk gebeligim gayet iyi sorunsuz ve belirtisizdi çok şükür rahat geçti ama nedendir bilmiyorum bu ikinci de kendimi endişeli hissediyorum

Aynen ben panik atak gibiyim resmen dr elim ayağıma dolaşıyor korkular insanı tuhaf yapıyor ıns bebekte görünür bu hafta için rahatlar

Aynen ben panik atak gibiyim resmen dr elim ayağıma dolaşıyor korkular insanı tuhaf yapıyor ıns bebekte görünür bu hafta için rahatlar
Iste benim için sıkıcı olan durum da isvecteyim ve burda bakilmiyor hemen ultrasonla, belli bir haftayı bekliyorsun bakalım inşallah o zamana kadar Allah korusun hepimizin bebislerini

Bugün nokta kadar koyu bir renk vardı çamaşırımda korktum dr aradım bebek keseye yerlesiyordir dedi dinlen dedi iğne tekrar vermişti pazartesi yaptırcam çok korktum bidada olmadi ama
Devami gelmediyse korkma canim birsey olmaz Allahin izniyle ayaklarinin altina bi kac tane yastik koyup uzan dinlen

Ya kizlar simdi sekiz haftalik hamileyim catlaklar icin ne yapiyorsunuz onereceginiz kremler var mi bide ne zaman baslamaliyim acaba

Kızlar bir tane nescafe icsem bişey olur mu? Bu akşam biraz mide bulantim geçti gibi hemen canım biseyler istemeye başladı bu kadar erken aserme olur mu can çekmesi mi sadece acaba

Ya kizlar simdi sekiz haftalik hamileyim catlaklar icin ne yapiyorsunuz onereceginiz kremler var mi bide ne zaman baslamaliyim acaba
Ben henüz 5 haftalığım ama gobegim 5 aylık gibi olduğu için şimdiden yağ sürmeye basladim.
Çok araştırdım lierac mustela gibi kremler var ama biraz pahali. Onları artık 8-9 ay gibi sürmeye baslarim. Şimdi Hindistan cevizi yağı ve kakao yağı aldım. Dönüşümlü sürüyorum. Normalde 4 ay gibi karın çıkmaya başlandığında sürülmeye baslaniyormus
Bir de asla göbeğini kalçanı falan kasimaman gerekiyormuş.

Herha
Kızlar bir tane nescafe icsem bişey olur mu? Bu akşam biraz mide bulantim geçti gibi hemen canım biseyler istemeye başladı bu kadar erken aserme olur mu can çekmesi mi sadece acaba
Herhangi skntili durumun yoksa bagimlilik derecesinde olmayan seyleri yapabilirsin canim bu kdr da pimpirikli olmayin bir kereden bsy olmaz tabiki doktorunun ozellikle icme demediyse eger

Direk vajinal kullan hapı canım bnm bnmde aynıydı doktor vajinadan fitil gibi hapı at deri daha etkili oluyor baş dönmesi de yapmıyor
Dr ağız yoluyla al deyince öyle uyguladım. Salı kendi druma soracağım. Sen hala kullanıyor musun? Lekelerin nasıldı? Bende şimdilik az.

Günlük 1 bardak kahve içilebileceğini okumuştum. Bugün ben de sütlü kahve içtim. Hamilelik öncesi günde iki fincan Türk kahvesi içerdim. Allah'ın hikmeti şimdi canım hiç istemiyor. Çaya devam maalesef ama

Bir bardaktan bir şey olmaz canım , ben kahve bağımlısıyım resmen hamilelikte önce çok içerdim şuan 2 bardağa düşürdüm sert , sütsüz aserme konusuna gelince ilk gebeligimde hiç olmadı ama bu ikincide sürekli birşeyler istiyor canım özellikle tatlı şeyler , normalde asla aramazdim tatlı şeyler

Ben günde iki türk kahvesi içiyorum çay hiç içmem ama kahvede içiyorum sordum dr 6 fincan içemediğine göre skinti olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…