2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İyi akşamlar, kalp atışı duyanların gözü aydın darısı biz bekleyenlerin başına. Bugün ilk defa midem aşırı bulandı süt içecektim içemedim öğür öğür bıraktım sütü gerçi buna bile sevindim bu arada benim tsh 3 97 çıktı kontrol altında tutmalıyız dedi hamilelikte 2 2.5 u geçmesi istenmiyormuş ona biraz sıkıldım

Canim hic üzülme. Benim de gebelik öncesi 4 falandi ilaç kullanıyorum. Bugün hatta kan verdim. 1.65 çıktı. Hic sorun olmaz ama ilacını düzenli kullan tamam mi. Ilacini birakirsan hamilelikte cok hizli yükselebiliyor...

.
Sat ikimizin de aynı canım..Geç döllenme falan oldu sanırım.uzulme boşuna görürsün bebisiniiii

.
Maşallah canım.Allah tamamına erdirsin sağlıkla

8. 9. haftada olanlar kan ve idrar testi yaptırdılar mı?
Bir de kaç tüp kan verdiniz hanımlar ilk hamilelikte 9 tüp kan vermiştim henüz bu tahlilleri yaptırmadım merak ediyorum

8. 9. haftada olanlar kan ve idrar testi yaptırdılar mı?
Bir de kaç tüp kan verdiniz hanımlar ilk hamilelikte 9 tüp kan vermiştim henüz bu tahlilleri yaptırmadım merak ediyorum
Genel testler için aile hekimliği iki tüp kan alıp tüm testleri yapıyor.. Toksoplazma içinde özel hastanede bir tüp kan verdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…