- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #6.101
Değil mi?? Bize göre dıştan birşey görünmüyor ya içimizde öyle sakin sanabiliyoruz.. Hormonlarımız çıldırmış durumda, içerde yeni bir yaşam için ummalı bir çalışma var.. Herşeyin tadı ayrı, belki ilerde bulantıyı bile güzel hatırlarız, bilemiyorum.. Ama, mesela bende olmasa asla merak etmemBence buna en çok cevap verip , iç rahatlatması gerekende ilk gebeliği olmayan anneler ...
Yani mesela ben :))
İki gebeliğim arasında dağlar kadar fark var .
Şu an baş dönmesi ve bulantıdan dışarı çıkamıyorum resmen , dünyayı 8 gördüğüm için araç kullanmaya korkuyorum . ama oğlumda hiç yaşamadım bunu .
hatırladığım çok halsiz oluşum ve enerjimin bitik olduğu idi .... bu sefer de o yok ...düşük riski vs korkmasan dağları delecek enerjim bu sefer .
Kasık ağrısı ilk aylarda çok çekerdim , bel ağrısıda sonralarda ...
Bu gebeliğimde hiç kasık ağrısı yok .
belirtiler aynı kadında bile değişiyorken ... farklı farklı kadınlarda ... çok değişik olması çok doğal
Ama cok kasiniyor canimi acitiyor sirtim dolu suan sirt ustu uyuyamiyorumBenimde yüzümde çıktı biraz. Olur böyle şeyler çok takılmayın. İlaç kullanmaya değmez.
Bende oglumda 1 disimi kaybettim kirila kirila birsey kalmadi geriyeAynen onlar sağlıklı olsun da dün mesela dişim kırıldı ymk yerken olsun yeterki bebeğim sağlıklı olsun dedim
Canim bebeklerimize birşey olmasında ben razıyım bu ağrılara bir düşügum var Allah bunu bana bağışlasın inşallahbende mide bulantısı filan yok ama ayağıma kramp girmeye başladı bir de belimin tam ortasına iğne batırı gibi sancı giriyor zaman zaman.. bunlar için çok erken ama şimdiden başladıysa 9 ay nsıl tamamlanacak bilmiyorum
bende mide bulantısı filan yok ama ayağıma kramp girmeye başladı bir de belimin tam ortasına iğne batırı gibi sancı giriyor zaman zaman.. bunlar için çok erken ama şimdiden başladıysa 9 ay nsıl tamamlanacak bilmiyorum
Kilom yüksek değil kuzum ama İnan yürürken yada koşarken hemen nefessiz kalıyorum. Açaba bundan dolayı mıydı ki Yarın gidicem doktora bakalım ne diyecekKaraciğer , safra ile ilgili sorunlarda yükselir ... kilo yüksekse yüksek çıkar ... karaciğerini yoracak şekilde beslenmiş olabilirsin bu ara ...
dahiliye ye gidersen yardımcı olacaktır ... ama ömrü tahlillerle geçen biri olarak beslenme düzeninle alakalı olduğunu düşündüm ben ...
Canım benim çok üzüldüm rabbim kızına uzun ömürler versin. İnşallah yine başka anne adayları ile beraber olursun canımslm arkadaslar uzulerek aranizdan ayriliyorumAusencia beni listesen cikarirsin canim bugun lekelenmelerin pembe renk almasi sebebiyle doktora gittim ve kalp atisi durmus kurtaja aldilar nasip baska zamana rabbim kizima uzun omurler versin sizlerede saglikli dogumlar...
slm arkadaslar uzulerek aranizdan ayriliyorumAusencia beni listesen cikarirsin canim bugun lekelenmelerin pembe renk almasi sebebiyle doktora gittim ve kalp atisi durmus kurtaja aldilar nasip baska zamana rabbim kizima uzun omurler versin sizlerede saglikli dogumlar...
Kilom yüksek değil kuzum ama İnan yürürken yada koşarken hemen nefessiz kalıyorum. Açaba bundan dolayı mıydı ki Yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek
Merhaba! Arkadaşlar herkesin gebeliği hayırlı olsun.. kaybedenlerede inş en yakın zamanda Sağlıklı bebekler diliyorum.. bende 7+4 üm bugün.. ateşim var 38 derece ve giderek artıyor korkuyorum.. ne yapabilirim
canım arkadaşım güzel yüreklimmm aminnnnnnnn
canım senin bir diğer mesajını alıntıladım diye bunu alıntılamışım:))
neyse cevabımm hoş geldin olacaktı ve evet 9 ay çok güzel paylaşımlarımız olur inşallah
bu arada ilk sayfaya bilgilerini ekleyelim bana yazarsan
ne güzel haber bi minik kalpler duyulmuş hamdolsunekledim canım
ayneeen ..o bulantı geçsin hissi ile sürekli yiyorum .... geçmiyor ... geçmediğini bile bile
3 kilo almışım bile
Tabii ki canım hemen güncelledim ..ne güzel haber hamdolsun
hoş geldin canım ... ne güzel kalpatışları ile gelmişsineekledim
Evet bende kullaniyorum ve aynen dediginizi yasiyorum.Hayirlisiyla su korkulu zamanlarimiz gecsin ins.Kızlar vajinal jel kullanıyorum progesteron.son sıra kahverengi kalıntı gibi geliyo.kanama yok şükür.sizde de oluyo mu
Inşallah canım ay en azından yalnız değilmişim içim rahat değildi hiç.insallah sağlıkla kucagimiza alirizEvet bende kullaniyorum ve aynen dediginizi yasiyorum.Hayirlisiyla su korkulu zamanlarimiz gecsin ins.
Bence buna en çok cevap verip , iç rahatlatması gerekende ilk gebeliği olmayan anneler ...
Yani mesela ben :))
İki gebeliğim arasında dağlar kadar fark var .
Şu an baş dönmesi ve bulantıdan dışarı çıkamıyorum resmen , dünyayı 8 gördüğüm için araç kullanmaya korkuyorum . ama oğlumda hiç yaşamadım bunu .
hatırladığım çok halsiz oluşum ve enerjimin bitik olduğu idi .... bu sefer de o yok ...düşük riski vs korkmasan dağları delecek enerjim bu sefer .
Kasık ağrısı ilk aylarda çok çekerdim , bel ağrısıda sonralarda ...
Bu gebeliğimde hiç kasık ağrısı yok .
belirtiler aynı kadında bile değişiyorken ... farklı farklı kadınlarda ... çok değişik olması çok doğal
Çok üzüldüm , Geçmiş olsunslm arkadaslar uzulerek aranizdan ayriliyorumAusencia beni listesen cikarirsin canim bugun lekelenmelerin pembe renk almasi sebebiyle doktora gittim ve kalp atisi durmus kurtaja aldilar nasip baska zamana rabbim kizima uzun omurler versin sizlerede saglikli dogumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?