2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayirli aksamlar bayanlar bugun bende yavrumun kalp atisini duydum rabbim isteyen herkese nasip etsin insllah bambaska bir duyguymus sat gore 8 haftaya girmem lazım ama ultrasonda 7 hafta 1 gunluk gözüktü gec dollenmeydi zaten benim 5 hafta sonra gelirisn herşey simdilik iyi dedi bakalim

Değil mi?? Bize göre dıştan birşey görünmüyor ya içimizde öyle sakin sanabiliyoruz.. Hormonlarımız çıldırmış durumda, içerde yeni bir yaşam için ummalı bir çalışma var.. Herşeyin tadı ayrı, belki ilerde bulantıyı bile güzel hatırlarız, bilemiyorum.. Ama, mesela bende olmasa asla merak etmem güzel bedenim bana yansıtmadığı için şükrederim..

Canim bebeklerimize birşey olmasında ben razıyım bu ağrılara bir düşügum var Allah bunu bana bağışlasın inşallah

Benim de dun gece bacagima bir kramp girdi, hala agriyor

slm arkadaslar uzulerek aranizdan ayriliyorum Ausencia beni listesen cikarirsin canim bugun lekelenmelerin pembe renk almasi sebebiyle doktora gittim ve kalp atisi durmus kurtaja aldilar nasip baska zamana rabbim kizima uzun omurler versin sizlerede saglikli dogumlar...

Kilom yüksek değil kuzum ama İnan yürürken yada koşarken hemen nefessiz kalıyorum. Açaba bundan dolayı mıydı ki Yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek

Canım benim çok üzüldüm rabbim kızına uzun ömürler versin. İnşallah yine başka anne adayları ile beraber olursun canım

canım Rabbim yanı başındaki evladına sağlık sıhhat uzun ömür versin ve bir sonraki hamileliğinde de inşallah hayırlı müjdeli haberler nasip etsin ... buralarda isek daha bize de yaz mutlaka unutma ... kızlar haziran annesi olamadım ama eylül annesiyim de mesela inşallah

Kilom yüksek değil kuzum ama İnan yürürken yada koşarken hemen nefessiz kalıyorum. Açaba bundan dolayı mıydı ki Yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek

olabilir canım .. dr un muhtemelen bir beslenme listesi verecektir ....yemen ve yemenen gerekenler ... bir daha ki ölçümde düşmüş olacaktır

Merhaba! Arkadaşlar herkesin gebeliği hayırlı olsun.. kaybedenlerede inş en yakın zamanda Sağlıklı bebekler diliyorum.. bende 7+4 üm bugün.. ateşim var 38 derece ve giderek artıyor korkuyorum.. ne yapabilirim

İlk üç ay geçsin gitsin sağlıkla Allahım

Bütün Haziran annelerinin mide bulantıları , baş dönmeleri , kasık ağrıları geçmiş gitmiş olsun Allahım

Kanaması lekesi olanların da artık gönlü ferah olsun Allahım

4 . aya girmiş ama hala 4 kilo almış olalım en fazla Allahım

Kız mı erkek mi derken , şurda ne isim koyacağız onları düşünelim artık Allahım

Aminnnnnnnnnnnnnn

Merhaba! Arkadaşlar herkesin gebeliği hayırlı olsun.. kaybedenlerede inş en yakın zamanda Sağlıklı bebekler diliyorum.. bende 7+4 üm bugün.. ateşim var 38 derece ve giderek artıyor korkuyorum.. ne yapabilirim

giderek artıyor demeseydin 7-8 . hafta itibarıyla vücut ısımızın artması normal diyecektim .

Kan hacmimiz mevcut kanımızın %50 si oranında artıyor ..bu da vücut ısımızda artışa sebep oluyor .

Ama giderek artıyor diyorsan bir dr a git ihmal etme .

Hosbuldum cnm❤ins herseyi paylasalim cok iyi olur.hepimiz saglicakla kucagumiza aliriz ins.

Kızlar coraspin kullananlara bisey sormak istiyorum :) ben saati saatinr icmeyi unutuyorum ya bazen öğlen içiyorum bazen akşam. Bisey olur mu sizce

Bilgiler neler cnim?

Çok üzüldüm , Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…