- Konu Sahibi Blackbluee1
- #6.061
aynen gıt gel dr bunalıma gırdık her aksam delı sorular bırde hormonlarYapmıyorum kuzum ya ama dün evde de oturdum hiç uzanmadım desem yeridir ay şu 3 ayı atlatsak biran önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen gıt gel dr bunalıma gırdık her aksam delı sorular bırde hormonlarYapmıyorum kuzum ya ama dün evde de oturdum hiç uzanmadım desem yeridir ay şu 3 ayı atlatsak biran önce
Çıkmaz zaten kuzum baksa da en binin üstünde olması lazım beta hcgninHastaneden geldim canım kan tahlili yaptılar yine 217 çıktı biraz daha yükselsin dedi ultrasonla bile bakmadı hiç umursamadı bile ya sinir oldum
dah mınıktır canım 1500 olmqyınca bakmıyolarHastaneden geldim canım kan tahlili yaptılar yine 217 çıktı biraz daha yükselsin dedi ultrasonla bile bakmadı hiç umursamadı bile ya sinir oldum
Valla bakmamaya çalışıyorum hormonlarda şimdilik birşey YÖK bende ama ilerleyen günleri bilemiyorum ne olur ne yaparım :)aynen gıt gel dr bunalıma gırdık her aksam delı sorular bırde hormonlar
işte bende hiç bulantı olmadı hamilelik belirtim pek yok sadece arada kasık ağrısı çekiyorum okadar
kac haftalıksınValla bakmamaya çalışıyorum hormonlarda şimdilik birşey YÖK bende ama ilerleyen günleri bilemiyorum ne olur ne yaparım :)
Gerçekten mi benim de YÖK hiç korktum şimdi bakAy olmasinda.bnde ayni senin gibi demistm ki hiç midem bulntm fln yok kndimi hamile gibi hissetmiyrm ama simdii mide bulantisindan herseyden tiskinir oldmm
benım hıc olmadı ıkı tanede bundada yok uzulmeGerçekten mi benim de YÖK hiç korktum şimdi bak
8+1 9.hafta oluyor anlamıyorum hala bu haftaları 2.ayıma girdim işte 5 kasım da tam 2 aylık olucamkac haftalıksın
İnşallh ya çalışıyorum zorlanırım çok vallabenım hıc olmadı ıkı tanede bundada yok uzulme
bukadar dusuk olmaz bu haftada cnm kalp atısı bıle cıkması gerek ıyı bı dr gıt8+1 9.hafta oluyor anlamıyorum hala bu haftaları 2.ayıma girdim işte 5 kasım da tam 2 aylık olucam
Gerçekten mi benim de YÖK hiç korktum şimdi bak
Duydum kalp atışını hemde 2 kere biri vajinal diğeri de göbektenbukadar dusuk olmaz bu haftada cnm kalp atısı bıle cıkması gerek ıyı bı dr gıt
istanbuldamısınbukadar dusuk olmaz bu haftada cnm kalp atısı bıle cıkması gerek ıyı bı dr gıt
Bursa da canımistanbuldamısın
bulantı için dıyorsan endıse etme ıkı dogumum var hıc olmadı bulantım ınan saglıklı ıkı evladım var bu ucuncu yıne yokDuydum kalp atışını hemde 2 kere biri vajinal diğeri de göbekten
klap tısı varsa tammdır hayırlı olsun keyfını cıkarbulantı için dıyorsan endıse etme ıkı dogumum var hıc olmadı bulantım ınan saglıklı ıkı evladım var bu ucuncu yıne yok
Allah’a şükür duyduk kalp atışını korkuyla dr gitmiştim kanamam vardı bildiğin kırmızı baktı üstten göremedi keseyi falan haftaya bakalım dedi hayır alltan şimdi bakın dedim ben bu kanamayla haftayı bekletemem dedim bir baktı tık tık atıyor kalbi bir hoş oldu içim anlatamam mucizem o benim 7 yıllık evliyim bir dış gebelik bir normal düşük 2 aşılama 1 tüpten sonra gelen mucizem o benimklap tısı varsa tammdır hayırlı olsun keyfını cıkar
dah mınıktır canım 1500 olmqyınca bakmıyolar