2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Rabbim korusun bebeğinizi...

benımde ıkıncı evlılıgım olmaz dedı dr 1yıl oldu evlendık sperm sayısı dusuktu ummadıgım anda oldu mucızem

Kızlar ben 5 haftalık hamileyim ama çok karnım belim bacaklarım ağrıyor sizede oluyomu birde baş dönmesi mide bulantısı oluyo genelde akşama doğru başlıyor mide bulantısı
Kızlar ben 5 haftalık hamileyim ama çok karnım belim bacaklarım ağrıyor sizede oluyomu birde baş dönmesi mide bulantısı oluyo genelde akşama doğru başlıyor mide bulantısı

benımde ıkıncı evlılıgım olmaz dedı dr 1yıl oldu evlendık sperm sayısı dusuktu ummadıgım anda oldu mucızem
Biraz kafa da bitiyor sanırım herşey çok takıyoruz ben en son tüp bebek merkezine gittim dr bana kilo ver ben paranı alırım ama kucağın boş kalır dedi 96 kiloydum kilo verem 85 düştüm hamile kaldım normal yolla düşün

canım inan böyle kötü düşünceli doktorlar da var moral vermek yerine bozmaya bire bir
Elhamd. benim doktorum çok iyiydi ben direk tüp bebek için gittim testlerime baktı senin ve eşinin tüp bebeklik bir sıkıntınız yok bu kadar süre bekledin biraz da benim tedavim için bekle dedi öyle yumurta takibime haziranda başladım şükürler olsun şuan hamileyimm

Canım, b-hcg 270 iken birşey görülmez, ondan bakmamıştır.. Benimde ilk ölçtürdüğümde 280'di.. 4 gün sonra tekrar kan ver dedi doktor.. 4gün sonra 2000 olmuştu değerim.. Doktor, o değerden sonra ultrason ile baktı ve kese görüldü.. B-hcg değeri, 2günde 2ye katlanmalı.. Doktor belki gün vermiştir sana.. Haftaya gidersen, daha garanti olur, keseyi görebilirsiniz.. Keseyi gördükten sonra da 2hafta sonra gel derler zaten..

Arkadaşlarrrrrr, bulantıyı neden bu kadar merak ediyorsunuz? Hamileliğin etkisi herkeste farklı olur.. Hepimizin değerleri farklı farklı ve artan hormonlara tepkimiz tabi ki farklı olacak.. Aynı kişinin, farklı gebelik dönemlerinde dahi etkisi farklı olabilir.. Bulantıya, ağrıya, kasılmaya, bulanmamaya bu kadar takılmamak lazım.. Keşke bizimde bulantımız olmasa.. Bir günde içilen 2lt suyu bir haftada içemedim ben.. Çoookkkk kötü bulunmak, çokkk.. Şükürler olsun, sizde yok.. Bizde de geçer inşallah..

bende mide bulantısı filan yok ama ayağıma kramp girmeye başladı bir de belimin tam ortasına iğne batırı gibi sancı giriyor zaman zaman.. bunlar için çok erken ama şimdiden başladıysa 9 ay nsıl tamamlanacak bilmiyorum

Bir de birşey sormak istiyorum.

Mesela 1. sayfada ki tabloya bakıyorum . Benden sonra olanların kalp atımını duyanlar var nasıl oluyor ki acaba o ?

Ben neden duyamadım
canım önemli olan kalbinin atıyor olması ve bunun görülmesi belli haftalara kadar pek dinletmiyorlar ben oğlumda 16.haftada dinlemiştim. Bir de mesela devlet hastanesi kalp atışını dinletmiyor çünkü onlar için önemli olan atışların usg ekranında görünüyor olması. Buna takılma :)

Hanimlar ve Ausencia kaptanim Rabbim saglikli huzurlu musmutlu kucaginiza da almayi nasip etsin bebislerinizi
Hamile bayanlarda ayri bi masumluk oluyor ya ayri bi tatli ifade keyfini cikarinnn.

canım arkadaşım güzel yüreklimmm aminnnnnnnn

Evet eveet cnm aynen suan kumlu gibi aynen dedigin gbi kahverengi gibi geliyor.ayyy cnm icime su serptin inan dediklerinle ❤sen suan kac haftaliksin cnm?Rabbim bizlere bagislasin ins.

canım senin bir diğer mesajını alıntıladım diye bunu alıntılamışım:))

neyse cevabımm hoş geldin olacaktı ve evet 9 ay çok güzel paylaşımlarımız olur inşallah

bu arada ilk sayfaya bilgilerini ekleyelim bana yazarsan

Ausencia canım kalp atışını duyduk çok şükür bügün Doğum ise 28 haziran

ne güzel haber bi minik kalpler duyulmuş hamdolsun ekledim canım

bende bulantısı olupta tek yiyebilen benim sanıyordum

bulantım var bastırsın diye habire bişeyler yiyorum dikkat etmesem vay halimee

ayneeen ..o bulantı geçsin hissi ile sürekli yiyorum .... geçmiyor ... geçmediğini bile bile

3 kilo almışım bile

Ausencia canım kalp atışını gördük çok şükür bilgilerimi güncelleyebilir misin

Tabii ki canım hemen güncelledim ..ne güzel haber hamdolsun

hoş geldin canım ... ne güzel kalpatışları ile gelmişsin eekledim

aynen ...
Beybisi123 devlet hastanesi dinletmiyor .. görmesi yeterli oluyor .
Bazı dr için de böyle .

hiç bunu dert etme kendine

Bence buna en çok cevap verip , iç rahatlatması gerekende ilk gebeliği olmayan anneler ...

Yani mesela ben :))

İki gebeliğim arasında dağlar kadar fark var .

Şu an baş dönmesi ve bulantıdan dışarı çıkamıyorum resmen , dünyayı 8 gördüğüm için araç kullanmaya korkuyorum . ama oğlumda hiç yaşamadım bunu .

hatırladığım çok halsiz oluşum ve enerjimin bitik olduğu idi .... bu sefer de o yok ...düşük riski vs korkmasan dağları delecek enerjim bu sefer .

Kasık ağrısı ilk aylarda çok çekerdim , bel ağrısıda sonralarda ...

Bu gebeliğimde hiç kasık ağrısı yok .

belirtiler aynı kadında bile değişiyorken ... farklı farklı kadınlarda ... çok değişik olması çok doğal

Saol canım ya zaten biraz daha geçsin dedi haftaya randevu aldım cuma günü inşallah kese gör0nür kalp atışınıda duyarım artık içim rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…