• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar heryerim siwilce ilk hamilelik belirtimde siwilceydi zaten oncesinde bitane bile yoktu suan sirtim gogsum komple dolu kasinti yapiyor benim gibi olan warmi acaba anarmalmi bu durum anlamadim siwilce icin ilacta wermezler ki

Benimde yüzümde çıktı biraz. Olur böyle şeyler çok takılmayın. İlaç kullanmaya değmez.

tamam canım gec dolenmede olduysa muhtemelen duyulmaz sana folık asıt verdımı dr yada test
Folik asit kullanıp kullanmadığımı sordu kullandığımı söyledim , 5tüp kan ve idrar testi yaptılar canım.. sonuçlarıma baktım şimdi toxoplazma negatif çıkmış sanırım onun için dikkatli olmam gerekicek çig et çig yumurta temas etmemem lazım sokak hayvanlarına filan dokunmamam lazımmıs netten okudum şimdi

Kan sulandırıcı iğne kullananlar bunu raporla mı alıyosunuz? Nasıl alıyosunuz sürekli doktora reçete mi yazdırıyosunuz?
rapora dahıl degıl o canım doktora yazdırıyorum sürekli ve ikş dahi yazsa ilk kutu 17 tl cvarı satın alıyorsun 2. kutu 108 tl.

o nedenle ben 1 kutu yazdırıoyorum

bitince bır daha 1 kutu yazdırıyorum

Folik asit kullanıp kullanmadığımı sordu kullandığımı söyledim , 5tüp kan ve idrar testi yaptılar canım.. sonuçlarıma baktım şimdi toxoplazma negatif çıkmış sanırım onun için dikkatli olmam gerekicek çig et çig yumurta temas etmemem lazım sokak hayvanlarına filan dokunmamam lazımmıs netten okudum şimdi
.
Benden 7 tüp aldılar kan..üre kaç çıktı canım senin?benim 9 çıktı düşük.tahlilleri yarın gostercem doktoruma..

Canim öncelikle gözün aydın çok sevindim bende gördüm kalp atıslrını cok şükür :)

Sende Bursa da idin sanırım değil mi ? hangi hastane ve hangi dr. a gidiyorsun acaba :KK22:

B

.
Benden 7 tüp aldılar kan..üre kaç çıktı canım senin?benim 9 çıktı düşük.tahlilleri yarın gostercem doktoruma..
üre yok sonuçlarda :KK57:

Canim öncelikle gözün aydın çok sevindim bende gördüm kalp atıslrını cok şükür :)

Sende Bursa da idin sanırım değil mi ? hangi hastane ve hangi dr. a gidiyorsun acaba :KK22:

B
ben 14. Haftaya kadar zübeyde de karar kıldım canım sonra medicalpark bahar çelen ve zübeyde hanım nihat bayrağa dönüşümlü gidicem

Bir de birşey sormak istiyorum.

Mesela 1. sayfada ki tabloya bakıyorum . Benden sonra olanların kalp atımını duyanlar var nasıl oluyor ki acaba o ? o_O

Ben neden duyamadım :KK17:
Endişelenmeye Allah'ın izniyle duyarsin doktorum bana dediki eğer duymazsam tedirgin olma 9. Hatta 10. Haftada duyulan oluyor dedi
Bir de birşey sormak istiyorum.

Mesela 1. sayfada ki tabloya bakıyorum . Benden sonra olanların kalp atımını duyanlar var nasıl oluyor ki acaba o ? o_O

Ben neden duyamadım :KK17:

Kızlar ben 5 haftalık hamileyim ama çok karnım belim bacaklarım ağrıyor sizede oluyomu birde baş dönmesi mide bulantısı oluyo genelde akşama doğru başlıyor mide bulantısı

Kızlar ben 5 haftalık hamileyim ama çok karnım belim bacaklarım ağrıyor sizede oluyomu birde baş dönmesi mide bulantısı oluyo genelde akşama doğru başlıyor mide bulantısı
Evet cnm benimde 6. Haftaya kadar oldu şuan ara ara midem bulnaniyo gece biraz ağrım oluyor hatta geçen hafta yerleşme kanamam oldu doktora gittin mi

Back