2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ben 5 haftalık hamileyim ama çok karnım belim bacaklarım ağrıyor sizede oluyomu birde baş dönmesi mide bulantısı oluyo genelde akşama doğru başlıyor mide bulantısı
Evet cnm benimde 6. Haftaya kadar oldu şuan ara ara midem bulnaniyo gece biraz ağrım oluyor hatta geçen hafta yerleşme kanamam oldu doktora gittin mi

Selam cici annler Nelerr yaptnz bugun bebisleriniz nasil Mide bulantilariniz nasil geciyor , kontroller ne zamann Haberleşelimm?

Bir de birşey sormak istiyorum.

Mesela 1. sayfada ki tabloya bakıyorum . Benden sonra olanların kalp atımını duyanlar var nasıl oluyor ki acaba o ?

Ben neden duyamadım

Kuzuumm bnde duymadimmm daha Bu pazartesi veya sali gidicem Insallah duyarzz☺

slm bayanlar sat 9 eylul normalde 7+5ogrendigimde 10 gun oncr yani kese vajinal muayenede gozuktu.10 sonra gel dedi.bende devlet hastanesine gideyim kalp atisi gozukur tahlil filan ister onlarida alip ozeldeki doktoruma gosterir trkrar muayrne olurum dedim.ama doktor sadece yine vajinal muayene ile sadece keseyi gordu embriyo olusmamiss dedi.
normalmi 10 gun once de kese vardi simdide kese var ama 10 gunde embriyo olusmamasi normalmi ??aklimda drli sorular doktor acele etme diyor ama icim durmuyor

Bende sata 7+3 gitmistim vajinal bakmadila kese gorundu ultrsndan 10 gun sonra kalp atislari icin gel dediler.Vajinal bakmamalari gerekiyor.Ama sninki geç dollenmede olabilir cnm Sıkma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…